rodnan étterem értékelései

Értékelései
12
26
30
37
0
0
29

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg rodnan értékeléseit!

Olvasd el rodnan étterem értékeléseit!

Szenzációsak a ház borai -

Aranyhal Étterem Győr

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 3.
Nem először voltunk itt és biztos vagyok benne, hogy nem is utoljára. A már ismert helyet örömmel kerestük fel és most sem csalódtunk. Már a fogadtatás is az elvártak szerinti. Az étlapon szereplő étel számtalan variációját beszéltük át a pincérrel mire választottunk. A szakáccsal sem "alkudhattunk" volna jobban olyan csodálatosan volt elkészítve.
Megosztom
Ezt látnod kell, itt enned kelll! -

Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Hargita a szívünk csücske. A 60. születésnapomon sikerült feljutnom a csúcsra. De hogy itthon is eljussunk a Hargitára, nem gondoltuk volna. Kedves emlékeket idézett fel, már a kis parasztház kívülről is. Belül meg tátva maradt a szánk. Vannak még szerencsére olyanok, akik nem szégyellik honnan jöttek, hanem még büszkén is vállalják.
Megosztom
Nem hagyjuk ki legközelebb sem. -

Fodor Halászcsárda Gyula

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 3.
3 éve itt szilvesztereztünk és akkor nagyon jól éreztük magunkat. Úgy döntöttünk, hogy megismételjük. Nem csalódtunk most sem. A vacsora csodálatos volt. Közben kedves kis műsorokkal szórakoztattak bennünket. Éjfélkor a lencse leves és korhely leves olyan jól esett, hogy másnap (illetve még az nap) visszamentünk ebédelni is. Fodor úr - a tulajdonos, vérbeli vendéglátós.
Megosztom
soha rosszab helyet! -

Géza Konyhája Gyula

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az itt jártam honlapján olvasott kritikák (volt hideg és meleg is) alapján a kíváncsiság hajtott ide bennünket. Bár az ajtóra az volt kitéve, hogy 31. -én és 1. -én zárva, kijöttek és beinvitáltak. Már nem volt idejük meghirdetni és változtatni a kiíráson - szerencsénkre. A kiszolgálás és a kapott ételek alapján csak azt tudjuk mondani, hogy soha rosszabb helyen ne legyünk!
Megosztom
Ez a kis kitérő megéri... -

Mókus Csárda Békéscsaba

2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az év végét itt kezdtük 30. -án. Olyan jó volt a felszolgálás és az enni való, hogy ilyen folytatást szerettünk volna. Ez sikerült is. Házias ízekkel találkoztunk. Egy kis kitérő bármely irányból megéri. Tessenek megpróbálni! Amikor megjegyeztem, hogy az abrosz sajnos foltos lett, azt a választ kaptam nevetve: a mosodának is meg kell élni!
Megosztom
Sir Francis Drake is megirígyelhetné..... -

Sir Francis Drake Étterem Szolnok

2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szolnokon a Szigligeti Színházban van bérletünk. Úgy indulunk otthonról, hogy előtte mindig valamelyik étteremben megvacsorázunk. Most a választás a Sir Francis Drake étteremre esett. Telefonon egyeztettem az étteremmel, hogy 17:30-kor érkezünk és 17:45-re kérjük tálalni a vacsorát. E-mail-ben megírtam nekik, ki mit kér.
Megosztom
átutazóknak is ajánlom -

Levanda Étterem & Panzió Kópháza

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. december 15.
400 km autózás után már igencsak megéheztünk. Valamikor 8-10 éve már jártam erre, így emlékeztem, hogy egy jó kis étterem található. Az már zárva tart, de mellette a Levanda nagyon kellemes csalódást okozott. Választékos kínálat, figyelmes és gyors kiszolgálás. Ez az amire vágyik az ember ennyi út után. Gratulálok a tulajdonosnak és csapatának a finom étkekhez is.
Megosztom
Sok étterem felszolgálói és szakácsai tanulhatnának itt. -

Halászcsárda Étterem Szolnok

2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
86 éves édesanyám névnapját ünnepeltük itt egy ebéddel. Mivel Karcagról mentünk, így jobbnak láttuk foglalni helyet. Ki volt írva az asztalra a nevünk, tehát vártak. Mikor 12 előtt 5 perccel megérkeztünk csak ketten voltak az étteremben. Helyfoglalás után mikor kikértük az italokat csodálkozva láttuk, hogy már telt ház volt.
Megosztom
Nem csak átutazóknak -

Stop Vendéglő Berettyóújfalu

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 4.
Nem csak átutazóknak ajánlom ezt a helyet. Igazamat bizonyítja, hogy a helyiek sorra jöttek ebédelni. Mindenki megtalálja a kedvére való finomságot. A mennyiséggel sem volt gondunk. A raguleves után a tál nagyobb részét el kellett csomagoltatnunk. Másnap finom ebédünk volt. A csülök bőre ropogós, a húsa finom puhára sült volt.
Megosztom
a kalandozás utáni ajánlat -

4 Évszak Palóc Bistorant Mátrafüred

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem és a kalandozást kedvelők egy helyre hozatala nagyon jó ötlet. A színvonal is hasonlóan jó mindkettő tevékenységnél. Örülünk neki, hogy gyerekeink, unokáink javaslatára betértünk ide. A ranger terepjáróval gyönyörű helyekre jutottunk el. Utána kellő vendégfogadással párosult finom ebédet költöttünk el.
Megosztom
3 oldalon / 30 találat


TérképX