Fodor Halászcsárda Gyula - Vendégvélemények összefoglalója
A Fodor Halászcsárda Gyula a Körösök mentén, Gyulán található, hagyományos halászlé- és halételeket kínáló étterem. A kerthelyiség kellemes, a kis tó és a zöld környezet látványa autentikus hangulatot teremt az étkezéshez. A belső tér barátságos, családbarát hangulatú, ami ideális helyszínt biztosít családi vagy baráti összejövetelekhez. Az étlapon a halételek hagyományos receptekben érhetők el, kiemelve a jellegzetes halászlé és a harcsaprikás ízvilágát.
Az adagok nagy méretűek, a tálalás rendezett és szemétlenül vonzó. A személyzet gyors, figyelmes és udvarias, a kiszolgálás zökkenőmentes. A vendégek számára kedvező ár-érték arányt és a fizetési lehetőségek között a SZÉP kártya és Erzsébet utalvány is megtalálható. Csoportos és családi vacsorákhoz a Fodor Halászcsárda Gyula jól alkalmazkodik, a személyzet hozzáértő módon kezeli a többfős foglalásokat. A helyhez tartozó szolgáltatások és a kiszolgálás hosszú távon pozitív benyomást keltenek. A kerthelyiség és a beltéri rész egyaránt kényelmes környezetet biztosít a vendégek számára, a környezet nyugtató hatású. Összességében a Fodor Halászcsárda Gyula egy olyan hely, ahol a hagyományos halételek, a hangulatos környezet és a figyelmes kiszolgálás együttesen pozitív élményt nyújtanak.
Több mint húsz éve járok a felfedezés, a kalandozás szándékával éttermekbe, meglátogattam vagy 3000 egységet, de olyan pofátlan, impertinens kiszolgálással soha nem találkoztam, mint itt. Pincérünk kioktató, pökhendi, arrogáns volt, miközben alapvető kérdésekre nem tudott válaszolni.
Jelzem, nem vagyok egy kekec vendég, sőt, kifejezetten rühellem azokat, akik a pincérekkel fölényeskednek s azokat is, akik hibakereső mentalitással mennek vendéglőbe. Az ételek sem voltak jók, bár akadt elviselhető fogás. A harcsának a kriminális körülmények között tenyésztett, dömpingáron kapható pangasiussal való helyettesítése a legbotrányosabb csalás, ami sajnos terjedőben van. (A jónevű Gyula Wellnes Hotelben is találkoztam vele. ) Nem meglepő, hogy a Halászcsárdában is alkalmazzák. Egy szó, mint száz: ide soha többet, semmi szín alatt be nem tesszük a lábunkat.
2012. augusztus végén, itt ünnepeltük Anyukám szülinapját. Nem szokásunk étteremben ünnepelni, de E napot így szerettük volna ünnepélyessé tenni. Lényeg: az árak magasak. . semmi luxust nem ettünk. . DE a lehangoló az volt, hogy a testvérem v. mi pulykaételt kért, ami romlott volt! 4 felnőttet néztek hülyének amikor csak finoman jeleztük, hogy ez nem jó.
. mind a négyen megkóstoltuk, mielőtt szóltunk. . arra fogta a pincér, hogy speciális? indiai fűszerekkel készült. . . majd elment. . ? ? Az alkalomra való tekintettel nem lázadtunk, megosztoztunk négyen a 3 adag ehető ételen, majd fizetéskor kértük, hogy tegyék dobozba a szinte érintetlen pulykás akármit, mert elvisszük a kutyáknak. Véletlenül se szégyellték magukat. . . mi annál inkább Édesanyánk előtt. Borravalót nem adtunk. Soha be nem teszem oda a lábam, pedig szülővárosom. Bánt még ma is!
Fodor Halászcsárda válasza
Tisztelt vendégünk!
Sajnálattal értesültem erről a kellemetlen szituációról. Éttermünkben minden étel frissen készül, amire gondosan odafigyelnek az alkalmazottak. Bármilyen panaszával az étterem vezetőjéhez lehetett volna fordulni aki biztosíthatom orvosolta volna a problémát még akkor helyben!