Grand Termal Apartman Gyula

Grand Termal Apartman GyulaGrand Termal Apartman Gyula
Grand Termal Apartman GyulaGrand Termal Apartman Gyula
11 fotó

Grand Termal Apartman Gyula - Vendégvélemények összefoglalója

A Grand Termal Apartman Gyula a város központjához és a gyulai gyógyfürdőhöz közel kínál kiindulási pontot a felfedezéshez. A szállás tiszta, rendezett, és az igényes berendezés modern megoldásokkal szolgálja a kényelmet. A szobák általában kényelmesek, minőségi ágyakkal és praktikus konyhával felszereltek, megkönnyítve a részben önellátó tartózkodást. A belváros közelsége és a gyulai vár sétával elérhető látnivalói kedvező kiindulási pontot jelentenek.

11 vendég értékelése alapján

3,2Kényelem
2,7Szolgáltatás
3,6Étkezés
3,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Komló Hotel Gyula - Szállás reggelivel és Várfürdő belépővel
Aqua Hotel Gyula - Várfürdő csomag
Aqua Hotel Gyula

Grand Termal Apartman Gyula vélemények

Szörnyű 2022. július 17.a párjával járt itt
Fotók alapján azt gondoltam ez tuti szállás lesz. Sorolom: A terasz tömött kukára nézett mint egy szemét bánya. Fürdőszoba igénytelen kézmosó fölött nem volt polc, a tükör koszos volt, a csaphoz nem volt ajánlott hozzá érni, mert olyan koszos többéves vízkő volt rajta. Zuhany kabinnak nem volt ajtaja, egy koszos függöny lógott. A többit már fel sem merem sorolni. Egyszóval nem ajánlom senkinek.
Szörnyű 2022. május 26.családjával járt itt
Eredetileg a Fürdő panzióban lettünk volna, ami drágább hely, de mivel nem volt standard szoba (pedig 3 hónapja jelentkeztünk be), átraktak minket ide, mondván, hogy comfort szobában leszünk, ami egy rozoga,hangos hűtőből és kis konyhából állt a földszinten, plussz 8000 Ft ráfizetéssel.
Szörnyű 2019. szeptember 12.barátokkal járt itt
Két napot töltöttünk az apartmanban az elmúlt héten, ami nem a képeken szereplő épület,az egyik hirdetés képein sem szerepel és a szobák fotói sem felelnek meg a valóságnak. A recepció, a szálláshely és a wellnessként hirdetett egységek különböző helyeken vannak, egymástól minimum 10-15 perc gyaloglásra.
Átlagos 2019. július 4.a párjával járt itt
A májusban kifizetett lefoglalt apartman foglalásunkat nem találták. Majd az email előkerülése után mégis volt szállásunk. Az étkezési felár felháborított. Ha kupon nélkül beülök abba az étterembe, ahová a recepción vásárolt étkezési kupon szólt 20%-kal olcsóbban étkezhetek, és nagyobb a választék, az ételek a közepes színvonalat ütötték meg.
2019. április 23.a párjával járt itt
Párommal három napot töltöttünk Gyulán. A szállást teljes ellátással ajándékba kaptam. Szerencsére jó időnk volt, így minden kellemetlenséget feledtetett. A recepción nagyon betartatták a "rendet", a szállást csak du. 2 órakor lehetett elfoglalni, délben még elküldtek bennünket várost nézni.
Népszerű író - 20 hasznos szavazat
2018. március 4.a párjával járt itt
Február végén 3 nap/2 éjszakát töltöttünk párommal Gyulán. A recepcióra érkezve, kiderült hogy nincs is foglalásunk, mert nekünk előtte emailt kellett volna írnunk. A foglalás emailen azért nem történt meg, mert párom többszöri sikertelen hívás után egyszer végre elérte a recepciót telefonon, ahol megegyeztek a foglalásról és nem közöltek vele további teendőket és biztosították hogy a foglalás így is megtörtént.
Kiváló 2017. november 21.családjával járt itt
Először jártunk Gyulán, ezért kicsit nehezen találtuk meg a szálláshelyet. Szépen felújított épület volt az étterem közelében. Később tapasztaltuk,hogy megfelelő útvonalon mindenhez közel van. A személyzet készséges,udvarias volt. Az étkeztetés a vendéglőben kicsit egysíkú,de kielégítő. A város csodálatos,sok látni valóval. Kellemes pár napot töltöttünk ott.
Grand Termal Apartman Gyula - Külső képGrand Termal Apartman Gyula - Külső kép
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
2017. március 14.családjával járt itt
Születésnapomra kaptam a kupont a gyerekeimtől, márciusban vettük igénybe. Közel van a fürdőhöz, a központhoz. Kedvesen fogadtak minket, térképpel, kuponokkal láttak el minket. A szállás tiszta volt, barátságos, semmi probléma nem volt vele. Mivel nem voltunk még Gyulán, rengeteg látnivaló várt minket.
Grand Termal Apartman Gyula - BelsőGrand Termal Apartman Gyula - EgyébGrand Termal Apartman Gyula - EgyébGrand Termal Apartman Gyula - Egyéb
Még több kép (1 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márNépszerű író - 24 hasznos szavazat
2016. március 25.a párjával járt itt
Februárban voltunk itt a párommal az apartmanban. Nagyon kedvesen fogadtak bennünket, a szobában pezsgő volt behűtve érkezésünkre. Nagyon jót pihentünk. Szívesen ajánlom másoknak is. Nekem különösen tetszett, hogy minden nap a vár előtt sétáltunk az étteremhez.
2015. december 1.családjával járt itt
November első hetében jártunk itt családunkkal. Az apartman kb. 300 méterre található a fürdőtől, tisza, új épitésű. A recepciós hölgy nagyon készséges volt,mindenben segítségünkre állt. Részt vettünk az aparman által szervezett pálinkakóstoláson amit mindenkinek csak ajánlani tudok amennyiben szeretik az igazi "gyümölcsleveket" :). . . jól éreztük magunkat.