Széplakiné Éva étterem értékelései

Értékelései
11
10
5
12
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Széplakiné Éva értékeléseit!

Olvasd el Széplakiné Éva étterem értékeléseit!

Mi szem-szájnak ingere -

Ádám Büfé Balatonlelle

2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6.
Családdal vakációztunk Lellén. A vízparti strandbüfé minden igényt kielégítő. Tényleg mi szem-szájnak ingere azt megkapod. A kiszolgálás gyors,udvarias, az árak elfogadhatóak. A limonádé kitűnő, hűsítő! Még az otthonról hozott baby kaját is készségesen megmelegítették. Gyerekbarát! Már többször igénybe vettük szolgáltatásaikat.
Megosztom
Baráti csevegés svédasztalnál -

Becsei Vendéglő Szigetbecse

2018. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. január 8.
Barátainkkal mentünk el egy vasárnapi svédasztalos ebédre. Nem csalódtunk: az ételválaszték gazdag, és finom ( nem is tudtuk mindegyiket megkóstolni -- a bőség zavara).Már előre kellett asztalt foglalni, mert annyian jöttek vendégek. A kiszolgálás gyors és udvarias. Mindenkinek ajánlom, aki szeret finomat enni, és jóllakni elfogadható áron.
Megosztom
eszem-iszom ha van mit -

Hotel Baranya étterme Harkány

2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 27.
Párommal egy hetet töltöttünk Harkányban, szállásunk egy barátnőm által felajánlott társasközösségi házban volt, így félpanzióra befizettünk a Baranya Hotel konyhájára. Az első két nap még változatos (svédasztalos) menüvel szolgáltak, de a rákövetkező napokban már ugyanazok az ételek váltották egymást, ami már nem volt olyan nyerő!
Megosztom
2014. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2014. augusztus 12.
Családommal (7 fő) jártunk itt most nyáron, elképesztő, hogy ezek a fiúk hogy csinálják, de minden vendég percek alatt kap italt-ételt, de akkora adagot, hogy győzd megenni. A kiszolgálás első osztályú, gyors, vidám fiúk, mindenkihez volt egy-két jó szavuk is. Az árak is átlagosak. Szóval bátran ajánlom mindenkinek!
Megosztom
Ráckeve, ahol érdemes kikötni -

Savoyai Kastélyszálló étterme Ráckeve

2014. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. május 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már többször ebédeltünk, vacsoráztunk sőt esküvőn is voltunk itt a párommal, baráti körömmel. Nagyon hangulatos maga a környezet (barokk stílusú kastély, platánfás kerttel, szökőkúttal) finom ételek-italok, kedves kiszolgálás.
Az eszem-iszom után jól esik egy kis séta a dunaparton, vagy még hajókázni is lehet.
Mindig szívesen térünk vissza.
Megosztom


TérképX