Hajdúszoboszlón, a helyi gyógyfürdő szomszédságában várja vendégeit a Hotel Aurum - a négycsillagos színvonalú szálloda elegáns ugyanakkor barátságos környezetet, klimatizált szobákat, étteremet, wellness részleget és újonnan nyílt termál centrumot kínál vendégeinek.
Nagyot csalódtam a szállodában . Kerekes székes vagyok és ki írták hogy akadály mentes ezért írtam és mint kerekes székes foglaltattam szobát. De azt nem közölték hogy a szoba akadálymentes más semmi. A helyszínen közölték a wellnesshez 3 lépcső van . majd szóják valakinek ha leakarok menni ,de az ebédlőhöz több mint 10 fok lépcső van de még jó meredek is .
Szerintük egy mozgássérült csak szállodában csücsül , azt itthon is meg teheti. Különbem az akadálymentes szoba annyiból állott hogy egy kapaszkodó volt a fürdőszobában , a WC olyan alacsony volt hogy még egy egészségesnek is elege lett volna felkelni róla . Más fürdőhelyre kellet befizetnem hogy kicsit fürdhesek. A liftnek pihenni kellet éjszaka,,ezt még nem is hallottam,, reggel várni kellet a vízre hogy rendbe tegyem magam,erre még internetem se volt hogy szeretteimmel beszéljek . Ebben nagyot csalódtam nem egy mozgássérültnek való ,de akkor nem kéne kiírni hogy akadálymentes. Ellőtte voltam egy másik hotelban [moderálva - a szerk. ] az egy nagyon megfelelő hely fantasztikus.
Wellness kicsi, a víz sokszor koszos és túl forró. Nem figyelnek oda megfelelően bekészíteni egyes dolgokat a szobába, pl fürdőköpeny, törölköző, toalett papír… A három napban nem volt takarítás. Az étterem nagyon gyenge. Kicsi lyukak a pincében, ahova sok embert zsúfoltak be. Szinte leülni sem lehetett az asztalhoz, amikor rendezvény volt.
A kínálat ételekből szegényes. A tulajdonosnak sok vendég reklamált, de bugyuta viccekkel próbálta meg elodázni a problémát valós intézkedés helyett. A parkoló nem őrzött, de felszámolnak napi parkolási díjat.
Képeken, leírásokban szuper helynek tünt. Belépéskor tapasztaltuk, hogy szauna maga az egész hotel. Elviselhetetlen meleg mindenütt. Minél lejjebb, annál melegebb, így az étkezöben igazi nyári hangulatot tudtak varázsolni, ami csak a hömérsékletre értendö. Az ételek finomnak mondhatóak egy menüztetö nagyüzemi konyhán illetve a menzán.
A zöldség-gyümölcs illetve saláta kínálat elég gyászos. Reggel kutyulós kávé, a babkávéból készültért keményen fizetni kell. Üvegtigris és Zimmer Feri hangulat uralkodott a szerintem lehúzós hely, illetve a "van, csak nem használhatják" illetve "inkább nem használom, köszönöm" szituációk miatt. Nagyon sajnálom, de a 4 csillagos Hoteltöl fényévekre van. Nem vagyunk válogatósak, de ezt a helyet egy magára csak kicsit is adó ember nagyívben elkerüli. Por, pókháló, felületes "tisztaság" a fürdöben, ahol a fényerösség szinte már romantikusba ment át, mert látni bizony nem nagyon lehet bent. A nagy izgalom és várakozás így ment át a harmadik napon a "de jó, hogy nem maradunk tovább" érzésbe. A recepciós hölgyek illetve a tény, hogy le tudtuk hüteni a szobánkat kb 25 fokra, húzzák fel az értékelésem egy gyenge 2 csillagra. :( Masszázskupont nem kaptunk, de a szolgáltatások árai alapján nem is vettük volna igénybe. A karácsonyi süti-kávé kombót pedig már nem is értékelem.
Tavasz köszöntésként elátogattunk hajduszoboszlóra foglaltam 1 éjt a hotelbe 4csillagot nem érdemelt írom mért is. Első a köntösök szétszakadt volt nem szálloda nevével himzett pedig másokon olyan volt a wellneszbe kényelmetlen szuros 1 helybe megáll nem puha . a wellnesz este 7kor bezárt pedig mindenhol 9ig nyitva szokott lenni hogy vacsi után is le lehet menni há itt nem sajnos.
vacsora jó volt kulon figyeltek az etel allergiára . de az etterem tiszta pokhálo volt amit a spott lámpa gyonyoruen megvilágitott. ágy kényelmetlen fürdőbe kopott szekrény foganytyuk es penészes szilo a zuhanyzoban vizkő az egész masszazspanel nem spriccel a viz az esőztetős finkcio is haldoklik. A fekete leves távozáskor jött csak igazan az 1 éj csomagára 34ezer volt a tételes számlán kiderült hogy a sima éj 23ezer lenne de hozza dobbak welcom drinket 900ert és maszázs kupont 4000ert amit fel se hasznalsz de felszamitják aztán szerviz díj 18% kicsit durva mikor svéd asztal volt vacsira ia es reggelire is direkt nem kertunk vacsihoz meg vizet se mert az pluszba felszamitjak így is felirtam 980ft ezek szerint ez is csomagban volt de nem ituk le v csak atvagtak . ide tobbet sosem es lehet h egy idore sehova nem megyunk wellneszre pedig 3havonta jartunk mindig nagy csalodas es lehuzas en meg ilyen gusztustalansaggal nem talalkoztam szegyeljek magukat.
Az egyetlen pozitívum a szálloda külseje és az elhelyezkedése, a szálloda soron található a fürdőtől 50 méterre. Vendégként már nem érdemes megnézni, mert szakadt függöny, pecsétes szőnyegpadló, koszos szobafal, penészes fürdő található benne. A fürdőköpenyek állapota kritikán aluli, méret xxxl kérdésemre hogy nincs-e kisebb a válasz az hogy ez van!
A wellnessben található gyógyvíz borzalmasan koszos. Az étteremben az ételek látványban és ízben szánalmasak, ha elfogy valami nem töltik újra. Vacsoránál rothadó szilva rengeteg muslincával ami az egész éttermet betöltötte.
Még egy 3 csillagos légkondi nélküli szállodában sem izzadtam ennyit mint ebben a 4 csillagos légkondis szállodában. Az éjszakákat takaró nélkül teljesen leizzadva éltük át. Minden étkezésnél teljesen leizzadtunk az étteremben, de még a masszáz alatt is folyt rólam a víz, kár az áramot pazarolni az üzemeltetésre.
A félpanziós ellátás nem volt változatos és ízletes. Nagyon sok esetben a tányérok nem voltak szárazak a vizet ki kellett önteni belőle és szalvétával szárazra törölni. Vizet a gyerekek részére csak kérésre hoztak, a fiatal pincérnő látványos nem tetszésének kíséretében. A harmadik napon csak két pohár vizet kaptunk 3 gyerek részére. A negyedik napon vacsora közben felmentünk a szobánkba vizet inni. A szerviz díjat természetesen felszámították. Az ár viszont igen borsos. Valószínű többször nem fogjuk ezt a szállodát választani. A szálloda szép,tiszta a szobák tágasak, nagyon frekventált helyen van.
4 napot töltöttünk a hotelben, nagyon átlagos! Nem 4 *-os , sem a wellness részleg, sem az ellátás, sem a személyzet. Kicsi a wellness rész, a fotós volt nagyon jó, aki készitette e képeket a hotelről. A kaja átlagos, elég kicsi a választék más 4 *-os szállodához képest. ( a gyerekmedence minket sem érintett, de vicces!
) A szobaasszonnyal kétszer találkoztunk, egyszer meg kellett keresni, nem volt szappan , sem tartó a fürdőszobában, kérésünkre "szerzett" ( ö mondta ) Tusfürdő, sampon,stb. 1 pici flakon volt 4 napra kettőnknek, de szerencsére nagyon közel van a COOP áruház! Más hasonló szállodában nem ez a helyzet,. A többi jó volt,pl. csend. Nem megyünk többet.
Ahhoz képest hogy az " Év Hotele " verseny díjazottja lett 2023/2024 évben, csalódás volt a hely, mert a televíziós műsor láttán sokkal többet vártunk mint amit kaptunk. Ami tetszett az a wellness medencék. Fiatal, idős megtalálja a számára megfelelő lubickolást. Ellenben az egyetlen egy működő szauna elég kevésnek mondható.
A vacsora svédasztala kifogástalan. Változatos, nagyon ízletes, bőséges. Mivel a hotelben nagyon sok idős, mozgásszervi betegségben szenvedő is megszállt ( a hotel gyógyvizes szolgáltatásai miatt ) , az étterem elhelyezkedése nem éppen előnyös, hogy keskeny meredek lépcsőn lehet megközelíteni a hotel alagsorában. A fürdő-wellness szolgáltatáson kívül más szinte nincs. Masszírozás technikai hiba miatt nem jött össze, aktív kikapcsolódás a hotelben nincs a 3 db edzőgépen kívül ( pl. : fallabda, bóling, tenisz, asztalitenisz, kerékpár bérlés, stb ) A szoba amit kaptunk 80 eFt-ért ( 3 nap/2 éjszaka ) kicsi és kényelmetlen tetőtéri szoba volt apró ablakkal. Mind a szobában, mint a folyosón a padlószőnyeg, parketta több helyen kopott, foltos. Fürdőben a wc-nél annyira alacsony víznyomás volt, hogy gondot okozott a tisztán tartása, ürítése. A kádnál a megfelelő hőmérsékletű víz beállítása nagy kihívás elé állított minket. A hotel elhelyezkedése nagyon jó, közel a strand, a belváros, a sétány. Az épület impozáns, szép kívül, belül.
A Szálloda elhelyezkedése kiváló, közel a fürdőhöz a sétányon. Superior szobát kértünk, a dizájn nagyon kellemes, de: a szobában 1 db konnektor van 40 cm-re a padlótól a takarításhoz. Ígértek elosztót, de 4 napig nem érkezett meg. Elképesztő, hogy a fürdőszobában sincs konnektor.
Takarítás, törülközőcsere 4 napig nem volt, csak a szemetet vitték el, amikor kifejezetten kértük . Sajnos a fürdő kádas volt és olyan magas, hogy a gyógyfürdőben zuhanyoztam. Furcsa apróság, hogy az erkély nincs leválasztva szobánként az ajtaját éjjel be kellett zárni. Az étkezés elfogadható, de nem változatos, számomra a főételek nagyon sósak voltak. összességében egy jó háromcsillagos színvonal a svéd asztal. Wellness nincs, egy közeli szállodába lehetne átjárni, de mi nem éltünk vele.
Sajnos számomra csalódás volt a hotel több szempontból is, ennyi pénzért amit kifizettem érte többet vártam a szállodától. A tisztasággal nem voltam megelégedve, a fürdőszoba vastagon vízkőves. Vacsora hát abszolult nem volt bőséges ,kevés választék ,sorban állás mint a menzán . Parkolási lehetőség nagyon kevés és fizetős.
Az üdvözlő ital benne van az árban kifizettem, pedig nem lett elfogyasztva. Na de ahogy a közmondás is tartja, nem mind arany ami fénylik. Nos ez erre a szállodára ez igaz! ! ! !
4200Hajdúszoboszló, Mátyás király sétány 3.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • finnszauna
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)