A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
Már többször voltunk ebben a szállodában és még fogunk is. Igaz kicsit kopottas a szobája viszont a közösségi helységek szépek tiszták. Az utóbbi egy évben folyatósan hirdetik magukat szállásközvetítő [moderálva - a szerk. ] oldalon és ezen keresztül 2 éjszaka 2 fő félpanzióval 24-25000Ft.
a reggeli vacsora bőséges és finom , a személyzet rendkívül udvarias , segítő kész. A wellness kicsike de el lehet férni. Ilyen áron ajánlani tudom mindenkinek
Kellemes élményekkel tértünk haza egy családi nyaralásról, ami főként a gyermekről szólt. A szálloda és az ellátás is jó volt, ár-érték arányban pedig még jobb. Egy hiányosság, ami szerintem mások véleménye is, rossz idő esetén igazán nem lehet a szállodában mit csinálni. Kicsik a közösségi helyiségek, nem lehet beülni sehová beszélgetni. Egy billiárd, darts, vagy vmilyen program jó lett volna a gyermeknek.
A szállás általában megfelelt - (a szoba mérete igen kicsi volt, nehézkes a benti közlekedés) - az étterem és az ételek kiválóak, illedelmes, segítőkész a személyzet, recepciós ügyintézés kifogástalan. Igaz a COVID vírus miatt hiányzott a wellness szolgáltatás, de megértjük.
Egyedül az utolsó nap és éjszaka telt el zökkenőkkel, mert mintegy 16 fős társulat rontotta el a pihenés lehetőségét, ruhástul fürödtek a kinti medencékben, zajoskodtak és ugyan abban a még nedves ruhákban mentek étkezni az étterembe. Majd a éjszakai órákban a szálloda utcai teraszán hangoskodtak, zajongtak, veszekedtek, egyes tagjai bekopogtak a szobák ajtaján így kérni kellett a személyzetet a rendreutasításra. Ez a végjáték rontott a pihenésen.
Nem tudtuk, hogy vannak felújított, klímás szobái, mert akkor azt kértük volna és így az értékelés is magasabb lehetett volna. A belső wellness bezárásáról meg nem tehet a szálloda, jobb is, hogy zárva volt.
A szobában lévö ágy minden forduláskor megmozduláskór nagyon nyikorgott és kényelmetlen volt. A párnákban a töltet csomókba összeált. A fürdőkabin ajtaja leszakadt. A csere szoba viszont mindenben tökéletes volt. A medencék a kezelések nagyon jók voltak.
Összeségében mindennel elégedettek voltunk : barátságos , segítőkész személyzet , szoba megfelelő és tiszta . Családias hotel, a konyha kitűnő , ételek finomak , svéd asztal bőséges . Ár / érték arány jó .
Az ellátás kifogástalan, sőt igazán kényeztető volt. A személyzet figyelmessége, kedvessége, fáradhatatlansága példaértékű. A wellness rész egy kicsit szűkös télen. Nagyon jól éreztük magunkat!
A szállodában még kevés vendég volt, így nagyon kényelmes volt a fürdés és az étkezés is. A személyzet igen előzékeny és segítőkész volt. Kellemes idő volt, remek 4 napot töltöttünk el. Köszönjük!
mindennel nagyon meg voltunk elégedve,a személyzet nagyon figyelmes volt, a reggeli és ebéd nagyon finom volt, és elegendő . A szobák mindig tiszták voltak. Sajnálom, hogy csak 1hetet tölthettem ott. nagyon jól éreztem magam , szeretnék jövőre is eltölteni néhány napot. Az összes személyzetet szóbeli dicséretben részesitem az odaadó kiszolgálásuk miatt. Sok sikert kivánok az elkövetkező években! Tuskán Miklós.
A Hotel Rudolf szállással kapcsolatosan AMI JÓ VOLT a tisztaság, nem csak a szoba, hanem az egész hotel területén, a személyzet kedvessége és segítőkészsége. AMI NEM VOLT JÓ, az étkezéseknél a választék nagyon kevés, az első este nem is volt svédasztalos ellátás, a szobában az ágy nagyon nyekergett, a televízió sem volt jó, mert nagyon ugrált a kép, a hűtőszekrény nagyon hangos volt.
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 1800 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem • bár