Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
A Silver Hotel Hajdúszoboszló vendégeként igazi kényeztetésben részesültünk. Királyul éreztük magunkat a szó igazi értelmében. Nagyon kedves kiszolgálásban, páratlan gasztronómiai élvezetekben,fájó hátainknak kényeztető, hozzáértő kezek általi masszázzsal, és vendégbarát légkörrel szolgált ki a hotel.
Remekül éreztük magunkat, és mindenkinek csak ajánlani tudjuk aki pihenésre, regenerálódásra, kényeztetésre vágyik. Mi biztos felkeressük egy évben többször is.
Közel 10 éve vagyunk vendégei a szállodának. Azt hiszem nincs olyan kérés amit nem tudnának teljesíteni. Mindig példás rend és tisztaság van. A személyzet maximálisan figyelmes. Az étterme a legkényesebb igényeket is kielégíti. A gyógykezelések helyben folynak és a legszélesebb körre kiterjedőek. Aki jól és igényesen akar pihenni ide jöjjön.
Nagyon szuper a szálloda! Kitűnő volt a wellness , udvarias kiszolgálás. Az ételek minden igényt kielégítettek. Szombaton este élő zene volt ami nagyon hangulatossá varázsolta a vacsorázást. A szobák tiszták a fürdőben is csupa jót tapasztaltunk tisztaság figyelmesség terén. A masszírozós hölgyek közvetlenek , és nagyon jól végzik a munkájukat! Itt tényleg minden a vendégről szól!
Mindenkinek ajánlani tudom ,nagyon jó minden szempontból a Hotel ! Jó a kiszolgálás tiszták a szobák ! Nagyon bőséges ,és nagy választék a reggeli és a vacsoránál ! Legközelebb is ide fogok utazni ! Barátaimnak ismerőseimnek ajánlani tudom ! Nagyon szép tiszta a termál részleg ,tiszta . orvosi kezeléseket lehet felvenni ! Még egyszer a legjobb Hotel Hajduszoboszlón !
Nagyon finom ételválaszték a szállodában reggelire és vacsorára is. TB-s gyógykezeléseket lehetett igénybe venni (orvosi masszázs, iszapppakolás, tangentor, . . . ) Figyelmes, kedves személyzet a szálloda egészében. A gyerekeknek játszóház, kicsi köntös, centrifuga a vizes fürdőruháknak. A két épület közt sajnos nincs fedett összeköttetés. A parkolás és az étteremben az italok drágák.
Be kell vallanom elfogult vagyok, már sokszor voltam itt, és az ember fia nem megy oda ahol nem volt jó. Felhívom a figyelmet a superior szoba minimális plusz pénz, de gyönyörű tágas kényelmes. A félpanzió valami lukulluszi, a wellnessből kimenni a kinti medencébe és úszni egy jót, jóleső és testmozgás, kellemes, hely, a személyzetet, nem tudom hogy válogatják, de lesik a kívánságot
Bár már nagyon sok évvel ezelőtt jártunk ebben a szállodában, most is ugyanolyan jól éreztük magunkat és mindennel maximálisan elégedettek voltunk. A svédasztalon minden alkalommal bőséges, ízletes volt a választék. A belső wellness részleg is nagyon jó, de az udvar az igazán felejthetetlen!
Nagyon jó, hogy a vendégek mindkét épület medencéit használhatják. Kár hogy gyorsan eltelt ez a pár nap. Legközelebb főszezonban szeretnénk menni, mert megyünk az biztos!
Nem először töltöttünk pár napot a szállodában! Tiszta és kényelmes hely,ezért is választottuk ismét a Silver Hotelt! Személyzetük kedves és udvarias! Félpanziós ellátást kértünk! Mind a reggelit mind a vacsorát bőségesnek és ízletesnek találtuk most is! Finomak voltak a különlegességek,amivel a szinte minden alkalommal kedveskedtek a vendégeknek!
Wellness és gyógykezelési részlegük is kimagasló szolgáltatást biztosít! Külön említeném pozitívumként,hogy a szállóvendégek mind a két épület medencéit és wellness részét korlátlanul használhatják! Kellemes,pihentető napokat töltöttünk itt! Köszönjük. .
Újra és újra! Lehetőségünk nyílt, hogy az idei évben is meglátogassuk a szállodát! Már előtte 2* is jártunk itt! Ezért esett a választás harmadjára is újra a Silver Hotelre, melyet nemsokára meglátogatunk, immár a kibővült családtaggal, a kisfiunkkal, valamint a webes kuponlehetőséget kihasználva nem csak mi, de egy kedves baráti családot is invitáltunk a mostani hosszú hétvégére!
Bízom benne, hogy ugyanolyan szolgáltatást, odafigyelés és tisztaságot, na meg jó ételeket, kedves személyzetet fogunk kapni és tapasztalni mint anno. Szeretném, ha a barátaink is megtapasztalnák Hajdúszoboszló egyik legigényesebb szállodájának szolgáltatásait Velünk egyetemben!
A szállodában már 2 alkalommal jártam, ahol hosszú hétvégét töltöttem el családommal. Minden kényelem biztosítva volt. A szálloda szép, tiszta és minden igényt kielégítő. A személyzet kedves és figyelmes. Az félpanziós ellátás nagyon változatos, bőséges és finom volt.
Nagyon jól éreztük magunkat - különösen értékeltem, hogy a szálloda rendelkezik saját gyógyvizes medencékkel - ezzel biztosítva a gyógyfürdő kényelmesebb igénybevételét. Mindenkinek tudom ajánlani.