Alice Csiba étterem értékelései

Értékelései
27
23
10
20
0
0
42

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Alice Csiba értékeléseit!

Olvasd el Alice Csiba étterem értékeléseit!

Nagyon hangulatos este volt! -

Vadvirág Csárda Bük, Bükfürdő

2017. áprilisban járt itt
Értékelt: 2017. május 1.
Az apartmanhoz közel volt ahol megszalltunk, nagyon szep hely tenyleg gyönyörü fa butorzattal, nagyon szep a terasz is, csak sajnos meg nem lehetett kint ülni. Setaltunk a parommal es hangulatos zene szürödött ki, igy hat bementünk. Kedves pincerek fogadtak bennünket, igaz nem vacsoraztunk mert mar tul voltunk rajta, hangulatos szamokat jatszott a zenesz, es meg tancoltunk is.
Megosztom
Igazan magyaros etterem. -

Annabella Étterem & Pizzéria Hévíz

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 18.
Az Annabella etteremben fogyasztottuk el a felpanzios etelünket. A kiszolgalas nagyon kedves volt, a föur elsorolta majdnem az összes magyaros etelt amiböl valaszthattunk volna, pl. csülkös bableves, töltött kaposzta stb. , mi pörköltet valasztottunk nokedlival, ami nagyon izlett. Nagyon kellemes hely gyors kiszolgalassal, masko felkeressük az ettermet ha Hevizen jarunk.
Megosztom
Aki jot akar enni a Magyar Csardaba menjen. -

Magyar Csárda Hévíz

2017. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. március 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Marcius elejen voltunk a Magyar Csardaban Hevizen. Kellemes helyiseg,
szivelyes fogadtatas a pincerektöl. Az etelek amit ettünk nagyon finomak voltak. Majgomboc levest es csirkecsikokat ettünk gombamartassal es krokettel, az adagok is nagyon megfeleltek. Egyszoval nagyon jol ereztük magunkat, jokat ettünk, ajanlom masoknak is ha Hevizen jarnak feltetlen keressek fel a Magyar Csardat.
Megosztom
Nagyon szep etterem, kivül, belül! -

Dombi & Fiai Vendégfogadó étterme Tényő

2016. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 8.
A csaladdal ünnepeltük az unokahugom 50. születesnapjat. Nagyon kellemes fogadtatasban volt reszünk, nagyon szepen megteritett asztallal vartak bennünket. Az etelek nagyon finomak voltak, es a talalas is gusztusosan el volt keszitve. Azt hiszem ennek az etteremnek nem nagyon kell reklam, ugyanis nagyon sok vendeg volt rajtunk kivül.
Megosztom
Mindenki maga dönti el, hogy mi a jo neki! -

Cappuccino Kávéház Balatongyörök

2016. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. június 28.
Megalltunk a fagyizonal a ferjemmel seta közben. En kertem etcsokis fagyit, es kerdeztem a fiatalembertöl, hogy vanilia van-e mert meg azt is szeretnek, nem lehetett latni a sok fagyitol hirtelen. Erre valamit gunyosan valaszolt, es összenevettek a kollegajaval. Es azonkivül a vanilia fagylalthoz semmi köze nem volt, ha valaki mar nyalt igazi vaniliat akkor meg van a velemenye.
Megosztom
Szent csalad napja! -

Flamingó Étterem Hegyeshalom

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 26.
Mivel karacsony utani elsö vasarnap a szent csalad napja, ebböl az alkalombol ebedelni mentünk a csaladdal, unokakkal. Jol is esett a sok karacsonyi keszülödes utan egy kis lazitas. Nagyon szep etterem, mindjart ahogy beerünk Hegyeshalomba a Mol töltöallomas mögött talalhato. Az etelek nagyon finomak voltak, bösegesek, mivel vasarnap leven, majdnem minden rantott hust es gordon bleu-t ettünk.
Megosztom
egyik legkedveltebb ettermem! -

Corvina Szálloda Étterem Mosonmagyaróvár

2015. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. december 15.
Az elmult vasarnap ebedeltünk a parommal es a testvereivel a Corvina etteremben. Nem elöször jartam mar itt, akkor menüt vittünk haza, otthon fogyasztottuk el, de nagyon finom volt es böseges. A vasarnapi ebedröl annyit, hogy nagyon finomakat ettünk, a menüket kertük ki ki az 1-est vagy 2-est. De mindegyik nagyon jol nezett, es nagyon laktato volt.
Megosztom
Kivancsisag vezetettt minket a Moa-Restaurantba! -

Moa Restaurant & Bar Sopron

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. november 21.
Setalas közben betertünk a Moa Restaurantba, nagyon kellemes fogadtatas vart minket mar a bejaratnal. Fiatal,kedves pincerfiu köszöntött bennünket, az asztalhoz kisert es elvette a kabatunkat. Kedves volt a kiszolgalas is. Nagyon szep a restaurant belsö tere is, gyönyörü lepcsö vezet fel a galeriara, tehat nagyon jol ereztük magunkat.
Megosztom
Hajduszoboszlo csodalatos -

Major Panzió étterme Hajdúszoboszló

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 14.
A szomszedes apartmanban laktunk, es itt oldottak meg a felpanzios etkezest. Nekünk a ferjemmel minden nagyon izlett, a magyaros krumplileves különösen finom volt, az etelek bösegesek voltak. Igaz az elsönap nem vettük igenybe az etkezest, ugyanis utközben elfogyasztottuk az utravalo tizorait, es csak masnap tertünk be az etterembe.
Megosztom
A leghangulatosabb etterem Sopronban. -

Kiskakukk Vendéglő Sopron

2015. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015 apr. 17-en jartunk a soproni kiskakukk vendeglöben. Igazi retro stilusu, hangulatos,nagyon kedves szemelyzettel. Az etel nagyon finom volt, borjupaprikast hazi nokedlivel fogyasztottunk, ami nagyon izlett. Az arak is megfelelöek voltak, es hat a zene es a hangulat az mindent felülmult. Ha Sopronba megyünk ujbol visszaterünk! Köszönjük szepen!
Megosztom


TérképX