Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Alice Csiba
5813053
Országjáró - 31 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
53 fotó
Itt járt már

Alice Csiba adatlapja

71Értékelés
58
13
0
53
Bemutatkozás
Csiba Alice vagyok, van ket fiunk Roland es Mario, es negy szep unokank van, ket iker kisfiu Daniel es Marcel, Nico es Zoe! 1987-ig Györött laktunk, utana attelepültünk 1987-ben Ausztriaba közel a magyar hatarhoz, ugyanis anyosom regota itt elt Ausztriaban es közben megbetegedtek a ferjevel es mi vallaltuk az apolasukat, tehat nem menekültünk. Soha nem hagytuk volna el a hazankat, ha nem igy törtenik. Azota is minden szabadidönket ott töltjük a ferjemmel. Mario fiunk visszatelepült a csaladjaval Magyarorszagra.
Így utazok, így járok étterembe
Miota sok szabadidönk van, sokat utazunk Magyarorszagra. Voltunk mar sok wellness szallodaban, etteremben, mindenhol nagyon jol ereztük magunkat.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2023.02.09

Néhány kiemelt értékelés

2022. június 30.barátokkal járt itt
Kellemes ket ejszakat töltöttünk el a baratokkal a fogadoban. Nem csalodtunk azt kaptuk amit ugyis tudtunk, felujitasra szorulo fogado, de nagyon kellemes szemelyzettel, jo helyen van, könnyen elerhetö a törtenelmi belvaros gyalogosan csak par perc, sok latnivaloval. A reggeli kicsit egyhangu volt, de azert nem kelett ehezni.
4Személyzet
4Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
4Étkezés
4Elhelyezkedés
2022. április 19.a párjával járt itt
Ket ejszakat töltöttünk el a parommal aprilis elejen. Mar vagy negyedszer vagyunk itt es most sem csalodtunk. Kedves fogadtatas a recepcion, a szoba egy kicsit retros volt, de mi ezt valasztottuk, tudtuk, hogy mi var rank. Egyebkent tisztasag volt, gyönyörü hofeher agynemüvel, kenyelmes fekvöhellyel.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
4Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés
Felhasználó fényképei:
Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2022. május 27.a párjával járt itt
2 ejszakat töltöttünk el a parommal, nagyon kedves fogadtatas, szep szobat kaptunk a 12-est mar masodszor is ugyanazt a szep tiszta, kenyelmes szobat. A szalloda nagyon szep helyen van, van egy gyönyörü terasza, ahonnet kellemesen tudtunk vegignezni egy futball meccset, aminek ferjem nagyon örült.
5Személyzet
5Tisztaság
5Ár / érték arány
5Kényelem
5Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés