Alice Csiba
Országjáró - 31 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
53 fotó
Itt járt már

Alice Csiba adatlapja

71Értékelés
Bemutatkozás
Csiba Alice vagyok, van ket fiunk Roland es Mario, es negy szep unokank van, ket iker kisfiu Daniel es Marcel, Nico es Zoe! 1987-ig Györött laktunk, utana attelepültünk 1987-ben Ausztriaba közel a magyar hatarhoz, ugyanis anyosom regota itt elt Ausztriaban es közben megbetegedtek a ferjevel es mi vallaltuk az apolasukat, tehat nem menekültünk. Soha nem hagytuk volna el a hazankat, ha nem igy törtenik. Azota is minden szabadidönket ott töltjük a ferjemmel. Mario fiunk visszatelepült a csaladjaval Magyarorszagra.
Így utazok, így járok étterembe
Miota sok szabadidönk van, sokat utazunk Magyarorszagra. Voltunk mar sok wellness szallodaban, etteremben, mindenhol nagyon jol ereztük magunkat.
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Természetbarát  •  Húsimádó  •  Házias ízek kedvelője  •  Akció-figyelő
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2023.02.09

Néhány kiemelt értékelés

2022. június 30.barátokkal járt itt
Kellemes ket ejszakat töltöttünk el a baratokkal a fogadoban. Nem csalodtunk azt kaptuk amit ugyis tudtunk, felujitasra szorulo fogado, de nagyon kellemes szemelyzettel, jo helyen van, könnyen elerhetö a törtenelmi belvaros gyalogosan csak par perc, sok latnivaloval. A reggeli kicsit egyhangu volt, de azert nem kelett ehezni.
2022. április 19.a párjával járt itt
Ket ejszakat töltöttünk el a parommal aprilis elejen. Mar vagy negyedszer vagyunk itt es most sem csalodtunk. Kedves fogadtatas a recepcion, a szoba egy kicsit retros volt, de mi ezt valasztottuk, tudtuk, hogy mi var rank. Egyebkent tisztasag volt, gyönyörü hofeher agynemüvel, kenyelmes fekvöhellyel.
Felhasználó fényképei:
Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron - Hotel Szieszta Sopron -
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2022. május 27.a párjával járt itt
2 ejszakat töltöttünk el a parommal, nagyon kedves fogadtatas, szep szobat kaptunk a 12-est mar masodszor is ugyanazt a szep tiszta, kenyelmes szobat. A szalloda nagyon szep helyen van, van egy gyönyörü terasza, ahonnet kellemesen tudtunk vegignezni egy futball meccset, aminek ferjem nagyon örült.