Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
Nem véletlen, hogy 2015 óta minden évben elnyeri az Év Szállása rangos elismerést. Valóban szuper a Hotel Silver. Én már kb. 10 éve minden évben ellátogatok ide egyedül vagy családdal, de még sosem ért csalódás. Itt minden a vendégekért van, udvarias, figyelmes kiszolgálás, tisztaság, kényelem, finom, változatos ételek.
A gyógyvizes medencék mellett kiváló úszómedence, szaunák, napozóágyak, egyszóval minden ami egy tökéletes nyaraláshoz kell. Kedvencem a bio-komfort szobák, amik közvetlen az úszómedence mellett helyezkednek el.
Most voltam először Hajdúszoboszlón, nagyon jól éreztem magam. A külső medence körül kicsit túlzsúfoltak voltak a napozóágyak, de egyébként rend és tisztaság volt. A vízi bár remek, a felszolgálók udvariasak. A szakácsnak külön köszönet, nagyon finom az étel. Köszönöm.
A férjemmel töltöttem 2 éjszakát itt. Ez a szálloda minden igényünket kielégített. A szobák felszereltsége, mérete, tisztasága kifogástalan. A wellness részlegük minden eddigieket számunkra felül múlt, hőfokát, medence méretét is figyelembe véve.
Az éttermük, az étel választékuk, a személyzet ez eddig látogatottak közül a legjobb volt. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el a családommal a szállodában. Már a megérkezésünkkor nagyon kedvesen fogadtak. A szoba amit kaptunk nagyon kényelmes, szép és tiszta volt. Külön szeretném kiemelni a szálloda személyzetét, mindenki kedves, rendkívül udvarias és nagyon segítőkész.
Az étterem kifogástalan, az ételek kiválóak, a svédasztal nagyon bőséges és választékos. A wellness részleg hangulatos, tiszta és rendezett. Mindenkinek csak ajánlani tudom :-)
Nálam hátránynak számított hogy étkezéskor kikellet menni az épületből a másikba az utcán keresztül főleg mikor esett az eső.
Visszatérő vendégek vagyunk. Net-en adtuk le a foglalást, pillanatokon belül válaszoltak. Hétköznap három éjszakát foglaltunk. érkezésünkkor a mélygarázsban kértünk parkolást, mert az afeletti épületben volt a szobánk. ( A garázsban elektromos autók számára kialakított töltőhelyek vannak. ) A tisztaság hibátlan, a személyzet mosolygós, kedves.
Az ételek finomak, mindenki talál kedvére valót. Reggelinél is fantasztikus a választék, vacsoránál pedig minden nap három levesből lehetett választani, és volt csirke, sertés, marha, halak a kínálatban. . . . Sütemények, hagyományosak és cukormentesek. . . . Az éttermi személyzet hibátlanul végzi a dolgát, villámgyorsan tüntetik el az asztalról a használt étkészletet. Ja, a ház borai közül a rosét kóstoltuk, azt is csak ajánlani lehet. Nekem nem volt problémám a WIFI sebességével, sem a tv-vel. Egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. Januárban voltunk, a gyógyvizes medencékben 38 fokos víz volt, ami hóesésben is kellemes volt.
A tisztaság mindenhol megfelelő, a kiszolgálás gyors és udvarias. Az étel választék sokrétű, minden igényt kielégítő, az ételek változatosak és finomak. Azt hiányoljuk, hogy a medencéknel és a bóling pályánal nem volt senki sem, akinek esetleg lehetett volna szólni, ha van valamilyen problémánk, v, esetleg finoman figyelmeztetne azokat a vendégeket akiknek a viselkedése nem megfelelő.
A HOTEL SILVER új szárnyában voltam elszállásolva. Dekoratív karácsonyi dekorációk, ünnepi hangulat lengte be az egész szállodát. Figyelmes, előzékeny volt a kiszolgálás! A kényelmes, tiszta szobák, az igényes, választékos svédasztal biztosította a különféle szolgáltatások mellett a jó közérzetet.
Fiatal, idős egyaránt megtalálhatta a pihenési, szórakozási lehetőséget. A wellness fürdőzés és számos más szolgáltatás nyújtott maradandó, kellemes, nagyon szép élményt! Olyan érzéssel jöttem el innen, hogy HOTEL SILVER visszavár!
Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. A kapott szoba nagyon szép tágas és jól felszerelt volt. Az ételek mennyiségre és minőségre kifogástalanok voltak. Kifejezetten nagyon jóízűen főznek. A személyzet kedves, mosolygós és nagyon készséges volt. A Silver Hotelt csak ajánlani tudom.
Nagyon tetszett a személyzet, mosolygos és gyors együttműködése. Vacsoránál és reggelinél ,mindenki kedvesen és vidáman szolgált ki.Bőséges választék ,ízletes ételek ! Köszönöm szépen,boldoggá tették az ottartózkodásom 4 napját !
Az első őszi héten jártunk ott. Udvariasan fogadtak. Mi az új épületben kaptunk helyet. A szállodai kiszolgálás jó volt. A szoba, az épület és az egész szálloda tisztasága kiváló. A medencék tiszták, a kiírtaknak megfelelő hőmérsékletű vizek. Az étkezések során a személyzet udvarias, gyors volt.
Az ételek nagyon változatosak és finomak voltak. Alig tudtunk választani. Amit szerettünk volna, hogy a vacsora hamarabb is kezdődhetne, mert mi hat előtt szoktunk utoljára táplálkozni. Nagyon köszönünk mindent! Zsizsik Judit