timcsi69 étterem értékelései

Értékelései
14
21
10
10
1
0
25

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg timcsi69 értékeléseit!

Olvasd el timcsi69 étterem értékeléseit!

Kellemes környezet, remek mediterrán konyha -

Pizza Paradicsom Budapest

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 1.
Nem rég fedeztük fel az éttermet,de rögtön két egymást követő alkalommal is visszatértünk. Remek ételek, figyelmes kiszolgálás! Személyes kedvencem a milánói borda, ilyen finom, omlós rántott húst, aminek a panírja is kiváló nagyon ritkán kapok étteremben. Fiam, bárány gyrost rendelt ami szintén nagyon ízletes volt.
Megosztom
Magyaros ízek, nagy adagok -

Anno Taverna Balatonszárszó

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 28.
Ebédelni tértünk be az étterembe. Érkezésünkkor még nem sokan voltak, de pillanatok alatt megteltek az asztalok, ennek ellenére nem kellett sokat várni az ételre. A személyzet nagyon kedves, nagyszerű kiszolgálásban volt részünk! Az ételek finomak, bőségesek, a borok kitűnőek! A sertésszüz vargányás gombamártással és a rablóhús rösztivel ízlett nekünk a legjobban.
Megosztom
Igazi kiskocsmás hangulat -

Csigaház Kisvendéglő Balatonföldvár

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 28.
Igazi, kockás abroszos, kisvendéglő. Nagyon finom ételek, udvarias kiszolgálás. Húslevest választottuk gazdagon, ropogós pisztrángot illetve cigánypecsenyét. A pisztráng kívül valóban ropogósra sült, mégsem száradt ki, húsa finom omlós és a citromot sem sajnálták mellőle! :) A cigánypecsenye is hozta amit vártunk, amiért csak 4-esre értékeltem a helyet az a leves volt!
Megosztom
Második esély -

Chianti Étterem Veszprém

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. június 2.
Néhány éve már jártam itt, akkor nem nyerte el a tetszésemet, de most úgy gondoltam adok az étteremnek még egy esélyt! Milyen jól tettem! :) Fiammal tértünk be ebédelni, mivel remek idő volt a teraszon ültünk le, ami nagyon kellemes. A felszolgálóra sem kellett sokat várni, nagyon hamar ott termett! Libamájas jércemellet rendeltünk, karottás zöldségpürével.
Megosztom
Finoman elkészített ételek, néhány hibával -

Pálffy Miklós Vitézi Lakomázó Étterem Győr

2016. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. április 1.
Férjemmel tértünk be egy vacsorára az étterembe. Egyikünk süllőfilét evett remouláde mártással, petrezselymes burgonyával, a másikunk bélszínt,füstölt mozzarellával grillezett zöldségekkel. A hal kitűnően volt elkészítve, omlós, megfelelően szaftos volt, nagyszerűen kiegészítette a mártás! Felszolgálónk megkérdezte, hogyan süssék a bélszínt, ennek megfelelően is kaptuk!
Megosztom
Jó ár-érték arány, bőséges adagok. -

Balaton Étterem Balatonfüred

2015. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. január 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Szokásos újévi csavargásunk alkalmával jártunk az étteremben. Még a szilveszter éjszakai mulatozások után is elég sok volt a vendég. Kifejezetten újévi ételeket szerettünk volna enni, amit meg is találtunk a kínálatban! A lencsefőzelék sült csülökkel kifejezetten ízletes és bőséges volt.
Megosztom
Családias hangulat, nagyszerű ízek! -

Fejesvölgy Étterem Veszprém

2014. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 20. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Négy éve járunk rendszeresen Veszprémbe, eleinte több éttermet kipróbáltunk, de már nem kísérletezünk! A Fejesvölgy kisvendéglő tökéletesen bevált, igényeinknek tökéletesen megfelel! Ízléses, kellemes, tiszta belső tér, udvarias kiszolgálás és fantasztikus magyaros konyha! Az ételek minősége, választéka és mennyisége is kiváló!
Megosztom
Kitűnő étterem -

Sasfészek Étterem Kecskemét

2014. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Gyulára tartva ebédelni álltunk meg az étteremnél és nagyon jól tettük! Még igazából nyitva sem voltak amikor megérkeztünk, csak készülődtek a nyitáshoz, ennek ellenére nagyon kedvesen invitáltak befelé. A képen látható 2 személyes tálat rendeltük, ami bőséges és nagyon ízletes volt. Az étterem a kerthelyiséggel együtt tiszta és hangulatos.
Megosztom
Remek hely, kiváló konyha, kedves vendéglátás -

Kékfrankos Étterem & Borozó Mátészalka

2014. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Második alkalommal jártunk az étteremben, és ugyanúgy ahogy először most is tökéletesen elégedetten távoztunk. Az étterem berendezése elegáns, mégis barátságos. Patika tisztaság minden helyiségben. Közvetlen, nagyon kedves személyzet és persze nem utolsósorban kitűnő magyaros konyha. Az étlapon bőségesen találhatunk tájjellegű ételeket is.
Megosztom
Egy kis prágai hangulat Győr szívében! -

Hrabal Cseh Söröző & Étterem Győr

2014. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. október 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterem a belváros szívében található, a Széchenyi tértől néhány lépésre. Többször jártunk itt a párommal. Remek hely, igazi prágai söröző hangulattal! Kitűnő sörök, remek megfizethető ételek, kedves személyzet. Mi még akkor is inkább itt eszünk, ha a téren éppen valamilyen fesztivál van. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Megosztom


TérképX