N. Ákosné étterem értékelései

Értékelései
10
21
24
26
3
0
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg N. Ákosné értékeléseit!

Olvasd el N. Ákosné étterem értékeléseit!

Egy rossz hangulatú ebéd az Arizóna steak Hause-ban -

Arizona Steak House Jászberény

2021. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2021. május 3.
Már sajnálom, hogy hallgattam a családtagjaimra és nem álltunk tovább, miután megkaptuk az étlapot. Nagyon drága ételekből állt a felhozatal, így utólag határozottan irreálís áron. Azt gondoltuk ilyen áron, valami nagyon extrát kapunk. De nem. A választék nagyon kevés. Az adagok gyerekadagok. Mindannyiunknak kikerekedett a szeme, amikor elénkrakta a pincér.
Megosztom
Betértünk egy vacsorára -

Liget Étterem & Pizzéria Hévíz

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Este a szúnyoginvázió közepedte tértünk be egy vacsorára. Meleg volt. szúnyog volt. Nehezen tudtuk eldönteni, hogy bent vagy kint üljünk-e le. Látszott a felszolgálónő szájtartásán, hogy kissé fárasztja ez a határozatlanság. . . Azt reméltem a vacsora nem lesz ilyen fanyar, ha már hősiesen tűrtük a rosszalló tekintetet, a hőséget és a vérszívók hadát.
Megosztom
Nem távoztunk jó szájízzel! -

C-1 Gyorsétterem Cegléd

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 16.
Már megbántam, hogy vettem a bátorságot és kipróbáltam. A helység akár még jó is lehetne. Kicsit jobb megvilágítással, gyakoribb takarítással, mert ugye akkor már mégjobban észlelhetők lennének a mennyezetről lelógó pókhálók, a poros ablakpárkányok. Az ételekben is ugyan ez a nemtörődömség mutatkozott meg.
Megosztom
Egy rosszul sikerült ebéd -

Gianpiero's Étterem Balatonboglár

2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 4.
Nincs túl jó véleményem erről az étteremről. Annyit nem tudott megjegyezni a felszolgálólány, hogy a főételt nem rizzsel kérem, ahogyan az étlapon szerepel, hanem hasábburgonyával. A rántott csirkemell erősen halízű volt :( Két családtagom is pisztrángfilét rendelt, valószínű közös olajban sültek. Kislányomnak Olasz paradicsomleves gyanánt, töltöttpaprika szószt tálaltak fel.
Megosztom
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. július 4.
A véletlen vitt bennünket ebbe az étterembe. A legjobb strand után találtuk egy jó éttermet is, közel egymáshoz, ahol egy finom vacsorában volt részünk. Kellően átsült pizza, gusztusosan elkészítve, ízletes főételek. Még az én extra finnyás gyerekem is elégedetten távozott :) Nagyon jól zárult a napunk, köszönjük a kedves személyzetnek!
Megosztom
Kóré cukrászda -

Kóré Cukrászda Tápiószele

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. április 26.
Húsvét vasárnapján látogattunk el a cukrászdába, ami nemrégiben felújításon esett át. A forgalom nagy volt. Ez bizonyára jól jött az üzletnek. viszont, egy sötét, hosszúhajú felszolgálólány kimondottan kelletlen és ingerült lett ettől. Emberekkel való foglalkozásra egyértelműen alkalmatlan. A sütemények csalódás! Mű krémmel, mű tejszínhabbal készülnek.
Megosztom
2019. januárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. január 13.
Több alkalom benyomása alapján tudom írni ezt az értékelést. Minden formációját kipróbáltuk itt az étkezésnek. Napi menüt, állandó kínálatot, vasárnapi svédasztalos ebédet. Szerencsére nem panaszkodhatok. Eddig szinte mindennel elégedettek voltunk. Nemcsak az ételek, hanem a hangulatos modern környezet is jó benyomást tett ránk.
Megosztom
Egy édes délután... -

Békebeli Cukrászat Cegléd

2018. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. október 8.
Mint szakmabeli mondhatom, még engem is elkápráztatott a látvány, amint végig néztem a cukrászda kínálatát. Gyönyörű kézműves munkák. Csodálatos színkavalkád. A süteménymázak csillogtak-villogtak. Mindegyik egy-egy remekmű. De ugye ez önmagában kevés lenne, hisz az íz az éppen olyan fontos, mint a kinézet.
Megosztom
Vacsora a Márkusban. -

Márkus Étterem Budapest

2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 9.
Semleges. Nem tett rám nagy benyomást. Belépve nem kapott el az az érzés, hogy : -ez igen! . De nem is volt lepusztult. Látszott, hogy karban van tartva. Nem a modernebb fajtából való étterem. Az asztalon művirág… A pincérek udvariasak. Az ételek - italok gusztusosak, háziasak, nagy adagok. Kicsit magasabb az áruk az indokoltnál.
Megosztom
Ebédünk a Kele Csárdában. -

Kele Csárda Dunaföldvár

2018. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. július 19. - 10 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Utazásunk során akadtunk rá Dunaföldváron, a 6-os út mellett erre a kellemes kis csárdára. Már azért is volt első látásra szimpatikus, mert egy önkiszolgáló, azaz svédasztalos étteremről van szó, korlátlan fogyasztással 1350 Ft-ért. A választékban mind a heten találtunk kedvünkre valót és mindenki nagyon dicsérte a sajátját.
Megosztom
3 oldalon / 24 találat


TérképX