A híres harkányi gyógyvíz ajánlott izületi és reumatikus panaszok enyhítésére, nőgyógyászati gyulladások vagy bőrbetegségek kezelésére, valamint baleseti utókezelésekre. Az Ametiszt Hotel Harkány központi helyen, a gyógyfürdőtől csupán 250 méterre, de a főutca forgalmától védve helyezkedik el.
Szeretettel gondolunk az ott töltött időre. A csend, a meghitt nyugalom, a személyzet maximális hozzáállása, a finom ételek a tisztaság, a kedvesség az ami megfogott bennünket. Úgy éreztük, hogy egy családias légkörben ünnepelhettünk! ! ! Úgy gondoljuk, visszatérő vendégek leszünk! ! Köszönünk mindent! ! Üdvözlettel:Végső Anikó és férje Jelencsik Péter
Közel a fürdőhöz, szép környezetben helyezkedik el. Udvarias kedves figyelmes személyzet. Az ellátás is változatos és finom. Egyszeri alkalomra még teljes árú fürdőbelépőt is kaptunk. Ami az árakat tekintve egy kellemes meglepetés volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egészen biztos ha legközelebb Harkányba megyünk megint itt fogunk megszállni.
Figyelmes,segítőkész személyzet,udvarias kiszolgálás. Tisza szobák és környzet. A 3 fogásos a'la carte étkezés, keretében ajánlott kinálat széleskörű, jó minősége és megfelelő mennyiségű.
2015 májusban jártunk a hotelben . Egy háromágyas szobát kértünk, ami szép tágas volt, kényelmesen elfértünk hárman . Amit a hotel a csomagban ígért megkaptuk . Látszik a hotelen, hogy szép új , még nem lakták le a kedves vendégek . A földszinten volt a szobánk, kertkapcsolattal . az ablak előtt kerti bútorral .
A fürdőhöz a csomagban volt három darab belépő, amit nagy örömmel igénybe vettünk . A fürdőt kb 5 perces sétával el lehet érni , de amúgy is a központban helyezkedik el . Az étteremben nagyon finomakat ettünk, és még elegendő is volt a mennyiség . Negatívum semmi nem volt, itt minden a vendégek körül forog .
Egy baráti társasággal töltöttük a szilvesztert a hotelben. A szobánk tágas és praktikus, a személyzet pedig kedves volt. A reggelire és vacsorára kínált ételek egyaránt ízlettek. Probléma volt viszont, hogy a reggelinél többször várni kellett, hogy szabad asztalhoz jussunk. A hotel központi helyen fekszik, így a fürdő is igen közel volt.
Az érkezés után a felkínált szobát szerettük volna másikra cserélni, - a szemben lévő parkoló, a mellettünk lévő ki- bejárat, valamint az étkező közvetlen közelsége miatt. A recepciós nem gondolta így, ez van és kész, nyilván ő nem tudja, hogy a pihenésre érkezőt ez a három tény külön-külön is zavarja, egyben meg különösen.
Aztán amiről a hotel nem tehet, újgazdagék is jöttek, -huszan- viselkedésük vállalhatatlan volt. A hotel földrajzi elhelyezkedése jó, a reggeliknél a választék sokféle, barátságos gesztus, hogy a szállóvendégeket kirándulni viszik Villányba, belépőt biztosítanak a gyógyfürdőbe.
Barátságos fogadtatás, jó szolgáltatás, kiváló étkezés, szívélyes búcsúztatás. Ennyi a rövid három nap keretbe foglalva. Hogy mi tetszett? A panzió kialakítása, igényes berendezése, praktikussága. A két utca közé épített hotel, belső udvar, étterem komplexitása, mely nagymértékben hozzájárult kényelmünkhöz, biztonságérzetünkhöz.
Továbbá nagyszerűnek tartom a vacsorajegy felhasználhatóságát 12 órától 21 óráig. Ami nem tetszett: Az előleg megérkezéséről nem kaptam értesítést, érdeklődnöm kellett utána.
Pärommal gyönyörü napokat töltöttünk Harkänyban tavaly szeptemberben. Az Ametiszt hotelben szälltunk meg, kitünö välasztäs volt, a hotel nagyon szep, elegedettek voltunk a szobänkkal a szemelyzettel, a kitünö programokkal. Kaptunk ingyenes belepöt a gyogyfürdöbe, valamint elvittek bennünket villänyi borkostoläsra.
Szerencsenkre meg a szüreti felvonuläsnak is reszesei lehettünk! A hotelt ajänlom azoknak akik Harkänyban szeretnenek megszällni. Gyönyörü kerttel rendelkezik, a kert vegeben talälhato etteremben izletes eteleket probälhatnak ki. A hotel belsö parkoloja is tägas, ami ugyancsak fontos! Lenyegesnek tartom azt is hogy a közelben helyezkedik el a gyogyfürdö, a hotelböl gyalogosan pär perc.
Nagyon kedves személyzet.Pagyolat tiszta minden,az ágy kényelmes .Az udvar gondozott,szép,frissen nyirott fű. Csendes helyen.Szóval minden szuper.Szóvap 10 ből 10.Jövünk máskor is Edina
7815Harkány, Szent István u. 26-28.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Garázs, nem őrzött: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • bár