adriatic étterem értékelései

Értékelései
23
29
31
37
0
0
210

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg adriatic értékeléseit!

Olvasd el adriatic étterem értékeléseit!

adriatic értékelései

Szerintem nincs az előzőeknek igazuk -

Barlang Vendéglő Aggtelek

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 25. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A barlangba menet , csak egy kávét akartunk inni , de volt másfél óránk , és így megebédeltünk . Ugyan nem nagy a választék , mert inkább büfé , de mindhárman tudtunk fogunkra valót választani . Menüben volt csontleves, rántott csirkemell , hasábbal , ketten azt ettünk , a lányom a csontleves mellé, szilvalekváros gombócot kért .
Megosztom
Ebéd a Bodrog partján -

Vár Vendéglő Sárospatak

2018. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2018. október 25.
A vár meglátogatása után ebédeltünk itt . Ebédidő lévén elég tele volt , de találtunk asztalt . A pincér elég gyorsan felvette a rendelést , és gyorsan megkaptuk ,a rendelt ételt . Egy kétszemélyes tálat kértünk , és hárman ettük meg . A húsok finom puhák voltak , pont jól átsütve , a köret is ízletes volt . Én házi káposzta salátát kértem , az is nagyon jó volt .
Megosztom
2018. júniusban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. június 6. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ebédelni tértünk be , már előző esti sétánkkor találkoztunk az étteremmel , és már akkor is tetszetős volt . Sarkon található , tele mediterrán növényekkel , párnázott modern kerti bútorral , és ami ilyenkor a lényeg( 30 fokban ) nap elleni védelemmel . Este még ki is van világítva , kis lámpákkal . Nem csalódtunk. Gyümölcslevest , húslevest gazdagon kértünk .
Megosztom
Mindennap finomat ettünk . -

Tavirózsa Étterem & Vadászpince Hévíz

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Napfény hotel-ben laktunk , és ez is a partner étterem egyike volt ahol az ebéd kuponokat be lehetett váltani . Öt étteremből lehetett választani , de mi véletlenül ezt választottuk , és nem csalódtunk . Háromszor ettünk az étteremben , mindig menüt . Négyféle levesből , és 15 féle főételből lehetett választani , tetszés szerint,mindössze 1190 Ft-ért , és az adagok is nagyok voltak.
Megosztom
Kései menű -

Kocsi Csárda Hévíz

2018. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. április 23.
A Napfény hotelben laktunk , és ez is egyike a partner étteremnek , ahol a szállodai kupon ellenében vacsorázni , vagy ebédelni lehet . Egyik alkalommal, a Tófürdőről hazamenet, kis kerülővel mentünk ide vacsorázni . Öt óra, és fél hat között értünk oda , és mondtuk a pincérnek , hogy a kapott tikettel szeretnénk enni .
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 19. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal voltunk Zalakaroson , és mindenhol az étterem szórólapjával találkoztunk , felmentünk az étterem honlapjára , ott is triádákat zengtek róla , így betértünk egy ebédre . Iszonyú drága árakkal találtuk magunkat szembe . ( Némely étterem Pesten! olcsóbb . )1800-2500 Ft főétel , köret nélkül!
Megosztom
2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 31. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsonykor voltunk a városban , és ebédre tértünk be . Ilyen finom, házias ételt , étteremben régen ettünk . A párom húslevest kért , ami tele volt hússal , zöldséggel , tésztával . Aztán hárman rendeltünk, egy kétszemélyes napfény tálat , amit alig bírtunk hárman megenni . A tulajdonos nagyon kedves volt , az ételek gyorsan elkészültek .
Megosztom
Kuponos vacsora -

Puli Étterem Budapest

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 11. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A bb-n találtam egy jó lehetőséget , úgyis a névnapunkra étterembe akartunk menni , de ne mindig ugyanoda . Első olvasásra kicsit hihetetlenül hangzott , hogy 1990 Ft-ért ennyi mindent lehet enni , de igaz ! Az étterem honlapjára is felmentem , és megnéztem az étlapot is , hogy mi a választék . Megvettem a kupont , és augusztus 20-ára foglaltam egy asztalt .
Megosztom
2017. májusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2017. május 22. - 9 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy barátomat kisértem egyik hivatalos ügyét intézni Vácra . Sétálgattunk a városban és elhaladtunkban rácsodálkoztunk , hogy ilyen is van ? A város közepén a Földváry térhez közel , mindennap svédasztalos ebédet lehet fogyasztani , 1600 Ft /fő áron . Kis tanakodá után betértünk , és megkérdeztük a felszolgáló hölgyet , hogy működik a dolog .
Megosztom
Jó nevő cukrászda a révnél -

Eszterházy Kávézó és Cukrászda Vác

2017. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. május 16.
Vácon járva már többször voltam , voltunk a cukrászdában ,még sohasem csalódtam . Minden alkalommal fagyit ettünk , mivel eddig csak nyáron jártam ott . Viszont szemet gyönyörködtető sütemények vannak , megfizethető áron . ( 3-400 Ft körül darabja . A kiszolgáló személyzet kedves , barátságos . Kb 20 féle fagyi van , sütemény , szendvics ,üdítők , mindenki megtalálja a magának való finomságot .
Megosztom
4 oldalon / 31 találat


TérképX