Park Hotel Harkany Harkány - Vendégvélemények összefoglalója
Park Hotel Harkány egy többépületű szálloda, amely közvetlenül a Harkányi gyógyfürdő bejáratával szemben található, így a fürdő könnyen megközelíthető. Az Orchidea-épület az egyik legújabb része, ahol a modern felszereléssel berendezett szobák és a kényelmes közlekedőfolyosók várják a vendégeket. A szobák környezete változatos: a D-épület felújított darabjai modernek, míg a többi rész retró hangulatú, de rendezett.
A félpanziós ellátás gazdag választékkal és ízletes ételekkel biztosítja a nap folyamatosságát. A szálloda gondozott parkja és a zárt parkoló kényelmes környezetet ad a vendégeknek. A gyógyfürdő bejárata szemben van, így a bejárás kényelmes és gyors. A személyzet általános hozzáállása kedves és segítőkész, a szolgáltatások igény szerint elérhetők. A szálláshely kiváló kiindulópont a nyugodt pihenéshez, a csendes környezet és a közelben lévő gyógy- és strandfürdő megkönnyíti a hosszabb tartózkodásokat. A környék régiójának látnivalói és a piac könnyen elérhetők, így többnapos tartózkodásnál is könnyedén felfedezhetők a környék értékei. A Park Hotel Harkány elhelyezkedése és a gyógyvízhez való közelsége miatt ideális választás a gyógyfürdő- és wellness-szabadidő kedvelőinek. A wellness és sportolási lehetőségek változatosak, a szálloda tökéletes hátteret ad a pihenéshez és a feltöltődéshez.
Most voltunk itt 4-szer, de most UTOLJÁRA! ! ! Sajnos a tulajdonos váltás nem tett jót a hotelnek. Teljes lepusztulás felé halad. Kaptunk egy olyan szobát (111-s KERÜLJÉTEK) ami a minimális feltételeknek sem felel meg. Telefonnak csak a helye,ha vmi kell séta a recepcíóra.
Este lefekvés elött a hömérséklet 20 fok (zokni és pulover a pizsamára) reggel 18 fok cidri a mosakodás készülődés. A reggeli felejthető. A wellness részleg lepusztult felügyelet nélkül voltunk ott két órát ami alatt két kissebb elesés történt. segítség NUKÚ. A jakkuzziban 2 azaz 2 fúvóka kb 20 emberre,még alépcsőn is "lógtak" A nagyon kedvelt Marokkó wellness romokban, nem müködött.