Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 wellness hotel, ahol SZÉP kártyával is fizethetsz

2022.10.18 | 6 perc

Olyan SZéP Kártya elfogadó szálláshelyet kerestek, ahol pihenhettek és nyugodtan relaxálhattok? Öszegyűjtöttünk 5 olyan hotelt, ahol nem csak lehetőség van erre, de még kényeztető wellness szolgáltatások is várnak rátok.

 

Foglalj szállást és fizess SZéP Kártyával -SZéP Kártya elfogadó szálláshelyek>>

 

Hotel Imperial Gyógyszálló, Kiskőrös

A Hotel Imperial Gyógyszállót és Gyógyfürdőt a gazdag történelmi múlttal dicsekvő Kiskőrös városközpontjától néhány percre találjátok. Magas minőségű gyógyvizének köszönhetően kimondottan jó választás a nőgyógyászati, reumatikus, urológiai és mozgásszervi panaszokkal küzdő emberek számára is.  A szálloda összesen 50 db szobával rendelkezik, ahol extra kényelemben tudnak pihenni a vendégek. Egy kellemesen eltöltött nap után pedig az étteremben lehetőség van ízletes fogásokkal zárni a napot egy vacsora keretein belül.

Az épület közelében van a rónaszéki Gyógy- és Strandfürdő is, ahol az ide érkező vendégek a kültéri medence, gőzfürdő, finnszauna, termál pihenőmedence szolgáltatások közül bármelyiket igénybe vehetik.

Tovább a SZéP Kártya elfogadó szálláshely oldalára>>

SZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Hotel Imperial Gyógyszálló, KiskőrösSZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Hotel Imperial Gyógyszálló, Kiskőrös

 

 

Hunguest Hotel Pelion****superior, Tapolca

A Hunguest Hotel Pelion szuper wellness programokkal, extra komforttal és figyelmes szervizzel várja a gondtalan pihenésre vágyó vendégeit.  A szálloda a gyógybarlang felé épült, ezért az épületből közvetlenül egy fedett folyosón könnyedén elérhető. Különlegessége, hogy a medencék vizét a szálloda parkjában fúrt saját termálvízkút adja. A hotel gyógyászatában történő kúrákat pedig pulmonológus szakorvosok felügyelik.

Gyermekes családok, ti se aggódjatok! A Tapolca Pocak Klub akár napi két foglalkozással is várja a picurokat, de akár pancsolhatnak egy óriásit a gyerekmedencében, vagy birtokba vehetik a kertben található kalózhajót is.

Tovább a SZéP Kártya elfogadó szálláshely oldalára>>

SZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Hunguest Hotel Pelion****superior, TapolcaSZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Hunguest Hotel Pelion****superior, Tapolca

 

 

Park Hotel Harkány, Harkány

A Park Hotel Harkány egy meseszép kertben helyezkedik el és összesen 4 szállodaépületből áll, amelynek különlegessége, hogy egyes épületek között üvegfolyosón át lehet közlekedni. Az itt megszálló vendégeket pedig saját wellnessrészleggel várja a Park Hotel.

A hotel maga hazánk egyik legismertebb fürdőhelyének, a harkányi termálfürdő közvetlen közelébe épült, így mindössze 10 méteres távolságban van. Termálvízben való relaxálás, korlátlan wellnessrészleg, pezsgőfürdő, szauna és medence akár egész nap. Kell ennél több egy pihentető kikapcsolódáshoz?!

Tovább a SZéP Kártya elfogadó szálláshely oldalára>>

SZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Park Hotel Harkány, HarkánySZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Park Hotel Harkány, Harkány

 

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, Egerszalók

A Saliris Resort Gyógy- és Wellnessfürdő Budapesttől mindössze 130km-re található festői környezetben található. A szálloda különlegessége az Sódomb, amely Európában egyedülálló. A kültéri medencékből teljes kilátás nyílik rá, és extra kényelemből csodálhatjátok. Mindemellett a szálloda természeti környezetű fürdőjében többféle wellness szolgáltatást is igénybe vehettek, 17 medence közül válogathattok, úszkálhattok ki-be a meleg gyógyvízben - amit a Mária és Vendel kutaknak köszönhetően naponta cserélnek -   és részt vehettek egy különleges szaunaceremónián is.

Tovább a SZéP Kártya elfogadó szálláshely oldalára>>

SZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, EgerszalókSZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel****, Egerszalók

 

 

Portobello Wellness Camp & Yacht Hotel, Esztergom

A Prímás-szigeten találjátok a nyugodt környezetben levő Portobello Wellness & Yacht Hotelt. A szálloda zárt folyosós összeköttetésben van a közkedvelt és népszerű Aquasziget Élményfürdővel. A medencék mellett éttermet, vendéglátó egységeket és óriáscsúszdákat is találtok. A fürdőrész egy fedett élményrészlegből, wellness- és beauty szekcióból és kültéri strandból áll, ami csak a nyári szezonban működik. Az élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi és infraszauna mellett lehetőségetek van 3 naturista és egy fürdőruhás szaunát is kipróbálni és relaxálni.

Tovább a SZéP Kártya elfogadó szálláshely oldalára>>

SZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Portobello Wellness Camp & Yacht Hotel, EsztergomSZéP Kártya elfogadóhelyek, szállások, wellness szállodák - Portobello Wellness Camp & Yacht Hotel, Esztergom

 

Foglalj szállást és fizess SZéP Kártyával -SZéP Kártya elfogadó szálláshelyek>>

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
7 kirándulásra termett mesefalu, ha bekopogtat az ősz
Magyarként igazán szerencsések vagyunk, ugyanis szebbnél szebb településekbe botlunk, bármerre is indulunk. Ezúttal olyan festői falvacskákban jártunk, ahol a csodás látnivalók és programok mellett a helyszín sem volt utolsó!

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Keltsétek életre a terepasztalokon száguldó vonatokat és környezetüket egy varázslatos tárlaton a Balaton mellett, vagy nevezzetek be egy különleges, nosztalgikus emléktúrára Budapest egyik legklasszabb múzeumában! Elhoztuk nektek azt az 5 szuper gyermekbarát kiállítást, ami felnőttként is lebilincsel majd benneteket.
A Tokaj-Hegyalja történelmi borvidék hazánk egyik legcsodálatosabb régiója, nem véletlenül került fel kultúrtájként a világörökségi listára. Összeszedtük nektek a környék kihagyhatatlan látnivalóit, ahova kötelező ellátogatni.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.