A szállodához közel van busz megálló, de a buszpályaudvar is kényelmes sétával és csomaggal 10 perc alatt elérhető. A személyzet nagyon szolgálatkész volt, a reggeli és a vacsora választéka bőséges, az ételek ízletesek voltak. A vizitorna jót tett barátnőm beteg lábának. A szálloda környékén kellemes sétautak, cukrászdák, boltok vannak. Aki kirándulni akar busszal 8 perc alatt Siklóson lehet, megéri.
A heti ott tartózkodásunk alatt minden nagyon tetszett. Szuper volt minden. Étel, szoba, kérés teljesítés, masszírozás, mágneses ágy kezelés, gyógyvíz, lift. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki rehabilitálni szeretné a testét.
Az első nap oda érkezésünkkor észrevettük, hogy az erkélyre a kijáratot a leszakadt, nem felhúzható szúnyog háló akadályozza, alatta kellett kibújnunk az erkélyre - eljövetelünkig nem javították meg.
Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a kiváló szálláshelyet! Felejthetetlen 3 éjszakát töltöttem itt a Barátnőmmel. A személyzet, a welness, a szoba, az étkezés, a tisztaság kiváló! Külön köszönet az ajándék Bremer kezelésnek, és a masszírozásnak! A személyzet nagyon kedves, udvarias, segítőkész, figyelmes, ezért külön dicséretet érdemelnek!
Nagyon kellemes, a thermálvizes medencének és a hidrogimnasztikának köszönhetően egészségünkre hasznos öt napot töltöttünk barátnőmmel a Harkányi Psoriassis Hotelben. Az étkezés kiadós és kielégítő volt, mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt. A személyzet minden helyzetben figyelmes, szolgálatkész, dicséretet érdemel!
Erre a szállodára illik a mi értékrendünk szerinti nagyon-nagyon jó "osztályozás". Amikor odaértünk találkoztunk a recepcióssal, a szobaasszonnyal és a takarítónővel is. Mindenki olyan vendégszerető, figyelmes és korrekt volt, hogy olyan kapcsolat alakult ki azonnal, hogy az párját ritkítja.
Az ételek mindíg finomak változatosak voltak, a pincérek figyelmesek segítőkészek. Férjem mozgássérült, a szoba kialakítása, a fürdőszoba kifejezetten VALÓBAN MOZGÁSSÉRÜLT EMBERNEK KIALAKÍTVA volt. A fürdőmesterek segítőkészsége, a vizitorna, minden a pihenni vágyó vendéget szolgálja ki. Ha a gyógyvízről beszélünk, az pedig az egyik legjobb az itthon található gyógyvizeink között. Van összehasonlítási alapunk, így ezt bátran elmondhatjuk. Köszönjük a szálloda és a HARKÁNYI PSORIASIS CENTRUM minden dolgozója munkáját. Biztosan fogunk ide jönni még.
Pihenésre, feltöltődésre kiváló a hely. A szobák 4 csillagos szállodai színvonalnak megfelelnek, tisztaság kiváló, személyzet készséges. A gyógyvizes fürdőcsarnokba közvetlen átjárás fürdőköpenyben biztosított. A fürdőben a betegek részére tartott vizittornákon részt vehetttünk, ami nagyon jó hatással volt az ízületeinkre.
Nem zavaró, hogy a szálláshelyen és a fürdőben kórházi betegek is tartózkodnak. A gyógyfürdőbe nem érdemes átmenni, mert a szállodában ugyanaz a víz van a medencékben. A gyógyfürdő belépőjegye drága, igen lepusztultak a mellékhelyiségek és az infrastruktúra a kültéri medence felújításra szorul, csempehiányok jellemzik. A szálloda szolgáltatásai közül egy büfé hiányzik, csak kávét lehet kérni. Meghirdették az ajándék masszázst, de az ott töltött napokon nem tudtak megfelelő időpontot adni, ezért abból nem részesültünk. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat és másoknak is tudom ajánlani ezt a szállást.
A 3 éjszakás szilveszteri programukon vettünk részt baráti társasággal, és az ajánlatban szereplő szolgáltatásokkal teljesen meg voltunk elégedve, illetve a vártnál is kiemelkedőbb volt az ott tartózkodásunk hála az udvarias kiszolgálásnak, akárcsak az igénybevett kezeléseknek. Összefoglalva csak ajánlani lehet a gyógyszálló szolgáltatásait!
Tavaly már voltunk itt. Az akkori kellemes benyomások is hozzájárultak, hogy idén is ezt a pihenési lehetőséget választottuk párommal. Kiváló, kedves személyzet, szuper tiszta szobák, pihenési/fürdési lehetőség. A választott félpanziós ellátással is maximálisan elégedettek vagyunk: tiszta étterem, kedves felszolgálók, nem bőséges, de megfelelő svédasztalos választék.
Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba tiszta volt a fürdőszoba is és tágas. A személyzet kedves volt és barátságos. A félpanzióval is meg voltunk elégedve, nem volt igaz nagy választék, de az ételek finomak voltak. A felszolgálók nagyon kedvesek, udvariasak.
Igaz, kocsit labirintus a medencékhez eljutni, de nagyon el lehet bennük lazulni, egy nagy és két kisseb különböző hőfokú medencék vannak. Csak ajánlani tudom, aki csak feltöltődésre és pihenésre vágyik.
Három napot voltunk a Hotel Psoriasisban férjemmel. A személyzet nagyon kedves,udvarias, segítőkész volt. Félpanziós ellátással pihenünk három napot és az ételek kiválóak voltak,îzre és minőségre egyaránt. Kívánunk minden dolgozónak további jó munkát és hogy sokáig együtt maradjon ez a jó kis dolgozói csapat!