Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
27.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2016. július 14.a párjával járt itt
Azért választottuk ezt a hotelt,mert a tájékoztató kisfilm és a fényképek meggyőzőek voltak. A hotel csendes környéken fekszik,kicsit messze a fürdő,de belefér. A hotel bejárata szép,sok féle növény,fa és virág pompázik körülötte. A kert hatalmas és rendezett,parkolás megoldott. Maga az épület a régi fénykort idézi,retro.
Szörnyű 2014. május 18.a párjával járt itt
A szobák legfeljebb 2 csillagos szállodának felelnek meg (olcsó bútorzat és felszerelés, kicsi szobák, foltos carpet). Az internetes fényképek a pohár teli oldala. Az étkezde a kommunista évtizedekre emlékeztet. Kötelező a agymosás. Mivel nem vettünk reszt egy, a hotel által szervezett "szimpóziumon" megduplázták a elszállásolást. Senkinek nem ajánlom. Nagyot csalódtam a magyarországi idegenforgalomban.