Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
AquaMed Hotel Harkány - Kedvezményes ajánlat
AquaMed Hotel Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Szörnyű 2017. november 6.a párjával járt itt
Sajnos hatalmas nagy csalódás volt nekünk ez a hotel. . . ! ! Az ember arra számít egy 4 *-os hotelnél, hogy majdnem minden tip-top, erre már a liftnél érződött, hogy itt valami nem stimmel! A lift elhanyagolt, koszos, büdös, nem mellesleg sokszor nem is működött. . , majd jött a folyosó, ahol omlik a fal, plusz a szőnyeg kifakult, koszos és a szoba.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2016. július 14.a párjával járt itt
Azért választottuk ezt a hotelt,mert a tájékoztató kisfilm és a fényképek meggyőzőek voltak. A hotel csendes környéken fekszik,kicsit messze a fürdő,de belefér. A hotel bejárata szép,sok féle növény,fa és virág pompázik körülötte. A kert hatalmas és rendezett,parkolás megoldott. Maga az épület a régi fénykort idézi,retro.
Szörnyű 2014. május 18.a párjával járt itt
A szobák legfeljebb 2 csillagos szállodának felelnek meg (olcsó bútorzat és felszerelés, kicsi szobák, foltos carpet). Az internetes fényképek a pohár teli oldala. Az étkezde a kommunista évtizedekre emlékeztet. Kötelező a agymosás. Mivel nem vettünk reszt egy, a hotel által szervezett "szimpóziumon" megduplázták a elszállásolást. Senkinek nem ajánlom. Nagyot csalódtam a magyarországi idegenforgalomban.
Gyenge 2022. január 9.barátokkal járt itt
A barátainkkal voltunk 4 nap 3 éjszaka . Aránylag olcsó volt félpanzióval. A szoba elfogatható . A Wellness már egy kicsit fura volt mivel ,hogyha gyógyvizes medencékét akartuk használni akkor fejenként 1500/ fö / nap kellet fizetni. Ilyet még nem tapasztaltunk sehol eddig. Pedig már voltunk már sok helyen .
Bronz fokozatú értékelő
Gyenge 2020. október 12.a párjával járt itt
A 4 csillagból 2-t a törökök felejthettek is :( A szoba kicsi, és eléggé lepusztult. Kispárna nem volt, műanyag sötétítő függöny foltos, más 4 csillagosokkal szemben semmi előre csomagolt odakészített szappan, és egyéb tisztálkodó szerek, sem vízforraló, vagy a szokásos teafilterek, cipő húzó kanál stb. . .
Gyenge 2019. április 24.a párjával járt itt
A személyzet értékelése lehetett volna kiváló is,amennyiben az étterem egy-két felszolgálója élvezné is a munkáját,mert az arcukról minden leolvasható és ez nagyon nem jó! Személyesen találkoztam olyan tányérral,amiből nem voltam hajlandó enni. . . mosatlanul nézett ki és ragadt!
Gyenge 2018. november 3.gyerekekkel járt itt
Gyermekbarátként hírdetett szálloda gyermekmedence nélkül és egymedencés hűvös mélyvizzel. A szobában a bútorok elhelyezése kisgyermekkel veszélyes, az ágy és asztal között 20 cm eljárhatósággal így a 3 éves feje egyvonalban az asztal szélével, álló helyzetben.
Thermal Hotel Harkány Harkány - EgyébThermal Hotel Harkány Harkány - Medence/kertThermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márNépszerű író - 29 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Gyenge 2017. november 19.családjával járt itt
Szó nincs 4 csillagról,átverés. Hotel a Kádár korszakból! Kis vacak kollégiumi szoba, régi tv-vel, ócska padlószőnyeg. A matrac, ami jó. Használható konnektor az asztal alatt négykézláb megközelíthető. A fürdőszoba elfogadható, leszámítva, hogy fogasnak nyoma nincs, törülközőt, az akasztó nélküli, rongyos köpenyt a fűtőtestre kell rakni.
Gyenge 2017. augusztus 5.családjával járt itt
Négy éjszakát terveztünk a családdal eltölteni ebben a szállodában hogy bejárjuk a környék nevezetességeit is. Egyre értünk a szép bejárattal, tágas recepciós előtérrel rendelkező 4* szállodába. A szobánk még nem volt kész úgy döntöttünk,hogy addig elmegyünk ebédelni. Visszaértünk, megkaptuk a szobakulcsot.
Gyenge 2016. november 5.barátokkal járt itt
Sok szállodába- éterembe jártam már. Szeretem a szállodáknál a * jelöléseket, mert eddig azt hittem, hogy ez jelent valamit! ! Nos ezen szálloda estében ezt a címet "vették"! Állítólag ez egy 4*-os szálloda! ! 1. / Recepció: Érkezéskor semmi kedvesség, szűkszavú tájékoztatás, "fecni osztás" - ez akart tájékoztató lenni fénymásolt, igénytelen lap.