Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csapj le egy jó helyre a pünkösdi hétvégén!

2018.05.04 | 5 perc

Ugye, azért te is meg tudod szokni, hogy 2018-ban egymást érik a hosszú hétvégék? Alig fejeződött be a május 1-jei négynapos szünet, bő két hét múlva már itt is a következő, a pünkösdi.

Lassan tényleg itt az ideje, hogy lefoglald a szállásod. Megmutatjuk, hol vannak még szabad helyek - a teljes listát itt találod, de hadd emeljünk ki néhányat, amiket érdemes megfontolnod. 

 

Ezt ünnepeljük pünkösdkor

A pünkösd a húsvét és a karácsony után a keresztények harmadik legnagyobb ünnepe, amely mindig a húsvét utáni ötvenedik napra esik. Pünkösdkor a Szentlélek eljövetelét ünneplik, hiszen ekkor szállt le a Szentlélek a tanítványokra, kiáradt az apostolokra, hogy betöltse őket a szeretetet kegyelmével. Pünkösd az egyház születésnapja is: Péter apostol prédikálásának hatására ekkor sokan megtértek, így alakult meg az első keresztény gyülekezet. Pünkösd 1993 óta Magyarországon is munkaszüneti nap, idén május 20-21-én ünnepeljük.

 

Csodáld a tavaszt Egerben!

Noha minden évszak gyönyörű Heves megye első számú városában, az Egerben töltött tavaszi pillanatokat sosem felejted majd el. Észak-Magyarország második legnépesebb városa ugyanis tényleg hazánk egyik leggyönyörűbb ékszerdoboza, tele minden kinccsel. Eger tehát tökéletes úti cél a pünkösdi hétvégére is. 

 

Hotel Eger&Park

A történelmi kisváros központjában, a Dobó tértől mindössze 500 méterre, az Érsekkert és a Török Fürdő szomszédságában elhelyezkedő szállodában például minden adott ahhoz, hogy feltöltődj.

- a Hotel Parkban 2 lakosztály, 2 delux, 11 superior és 19 classik szoba közül választhatsz

- a Hotel Egernek 177 modern, klimatizált szobája van

- a szálloda wellnessrészlege úszómedencével, pezsgőfürdővel, elhúzható tetővel zárható élménymedencével, szoláriummal, finn-, kombi és bioszaunával, gőz- és aromakabinnal, oxigénnel dúsított sószobával és jégkúttal kényeztet, sőt, van gyermekmedence is

- a fitneszteremben kardió és kondicionáló gépeken edzhetsz, de a napozóterasz kültéri fitneszgépeit is használhatod a sportoláshoz

További szolgáltatások, amelyek csak rád várnak: wellness fürdők, testkezelések, fitnesz- és aqua programok, gyógy- és speciális masszázsok

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

A Hotel Eger&Park felújított wellnessrészleggel vár.A Hotel Eger&Park felújított wellnessrészleggel vár.

 

 

És ahol még vannak helyek - igyekezz a foglalással!

 

Thermal Hotel Visegrád

Termálfürdőjét a város kalciumban, magnéziumban és hidrogén-karbonátban gazdag ásványvíz minőségű forrása táplálja. Ellazulhatsz a szálloda szaunaparkjában, elmerülhetsz a termálmedencében, de átengedheted magad az élmény- és pezsgőfürdő adta kényeztetésnek is. 

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

A Thermal Hotel Visegrád termálfürdőjét a város saját forrása táplálja.A Thermal Hotel Visegrád termálfürdőjét a város saját forrása táplálja.

 

Hotel Kapitány Sümeg 

A középkori hangulatot idéző hotel remek kikapcsolódást ígér a család minden tagjának. Részt vehetsz történelmi lovasjátékokon és középkori lakomákon, de ha inkább egy kis kényeztetésre vágysz, a keleti stílusú wellnessrészlegben töltött kellemes órákra is szavazhatsz.

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

A sümegi Hotel Kapitány nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szálloda a családosok körében.A sümegi Hotel Kapitány nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szálloda a családosok körében.

 

Thermal Hotel Harkány

A városközpont és a gyógy- és strandfürdő szomszédságában lévő szálloda 850 négyzetméteres wellnessrészlegével maga a földi paradicsom: bio- és finn szaunák, gőz- és törökfürdő, masszázselemekkel felszerelt úszó- és élménymedence, sótéglákkal kirakott infrakabin.

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

A gyógy- és strandfürdő szomszédságában, 850 négyzetméteres wellnessrészleggel vár mindenkit a Thermal Hotel Harkány.A gyógy- és strandfürdő szomszédságában, 850 négyzetméteres wellnessrészleggel vár mindenkit a Thermal Hotel Harkány.

 

Gotthard Hotel Szentgotthárd

A magyar-osztrák-szlovén határok találkozásánál felépült szálloda kirándulások remek kiindulópontja lehet. De helyben sem lehet unatkozni, sőt! A mediterrán hangulatú termálpark közel 1500 négyzetméteres vízfelülettel, csúszdákkal, pezsgőfürdőkkel, klasszikus római fürdővel, és különleges szaunákkal vár téged is.

Nézd meg a szálláshely ajánlatait>>

A Gotthard Hotel az aktív kikapcsolódást, és a wellness élményeket kedvelőknek egyaránt tökéletes választás.A Gotthard Hotel az aktív kikapcsolódást, és a wellness élményeket kedvelőknek egyaránt tökéletes választás.

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Ha te is azok körébe tartozol, aki nem csak a föld napján veszi komolyan a környezetvédelmet, akkor neked mindenképpen hasznos tudnod, hogyan tehetsz környezetünk egészségéért még a láblógatós napokon is.
Bor, csoki, kenyér - nemcsak ezeket ünneplik a közeljövőben országszerte, hanem a kis tündéreket és manókat is. És a fesztiválszezon még csak most indul igazán! Íme, egy kis kóstoló.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
Hazánk bájos vízesései, ahol a lélek is megtisztul
Erdők rejtekében bújnak meg Magyarország csodás vízesései, melyek minden kirándulást bearanyoznak, és különleges hangulatot kölcsönöznek a túrázásoknak. Kezdjétek az új évet egy szuper barangolással a természetben, és fedezzétek fel hazánk vízeséseit, ahol úgy érzitek majd, hogy még a lelketek is megtisztul.
Tavaszi kirándulásra termett városok - szállásajánlóval
A napfényes tavaszi időben nincs is jobb egy szuper kirándulásnál. Ajánló cikkünkben olyan településekről olvashattok, ahol a wellness pihenés mellett számtalan érdekes látnivaló, izgalmas programok és meseszép környezet vár rátok. Így hát elő a bőröndökkel és kezdjetek csomagolni!