Parasztudvar Büfé Hévíz

3,6Kiszolgálás
3,6Hangulat
3,4Ár / érték
4,4Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Holiday Club Apartman Hotel Hévíz - Előfoglalási kedvezményes ár
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Évindító Szállásvadászat Tapolcán
Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Parasztudvar Büfé Hévíz vélemények

Szörnyű 2026. január 4.gyerekekkel járt itt
A tegnapi napon jártam itt a családdal. Mivel pár napot Hévizen töltöttünk, úgy gondoltuk, hogy kipróbáljuk a helyi kis büfé kínálatát. Mikor bementünk feltünt, hogy az étterem nagyon szép tiszta, ezért nem gondoltuk volna, hogy az ételek ekkora csalódást fognak okozni. Két kis gyermekem csirkeszárnyakat every, Ami nyers volt.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 108 városban járt márFelfedező - 176 helyen első értékelőNépszerű író - 274 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5525 feltöltött kép
2018. augusztus 21.egyedül járt itt
Kaptam néhány óra szabadidőt. Így azonnal adta is magát, hogy nem valami elegáns helyen fogok ebédelni, hanem a maga parasztikusan egyszerű helyén, a Parasztudvarban. Olyan kevés helyen mérnek tüdőt. Elgondolkoztató, hogy hová tűnik a sok levágott disznó tüdeje? ! Állítólag feldolgozza, bedarálja a húsipar. Nagyon finom, fűszeres volt a korai ebédem és jól csúszott rá a sör.
Parasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - Étlap/itallapParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - Étel/ital
Még több kép (4 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 40 városban járt márFelfedező - 73 helyen első értékelőNépszerű író - 84 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2317 feltöltött kép
2017. augusztus 19.a párjával járt itt
Nem csak parasztos kaják vannak itt hiszen a választék az bőséges ebben a gyors büfében is! Érdekes módon a hely jellege kialakítása nagyon hasonlít egy innen nem messze lévő másik gyors étteremhez. Lehet egy a tulajdonos? Nem tudom és azt sem melyik volt itt hamarabb! Itt egy gyrost ettünk ami jónak volt mondható. Átlagos kiszolgálás és megfelelően tiszta környezet!
Parasztudvar Büfé Hévíz - EgyébParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - Külső kép
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
2016. december 7.a párjával járt itt
Önkiszolgáló étterem, pultban nem a megszokott választékkal. Kacsa, liba párolt káposzta is rögtön kérhető. Falakon véget nem ér az ételek felsorolása. Kis hangulatos hely, ottjártunkkor csak a személyzet kártyázott egy másik asztalnál. Az étel közepes, a kis kolbászok elég keményre száradtak már, a káposztán kicsit sok volt a zsiradék, de ízletes volt.
Kiváló 2016. augusztus 30.a párjával járt itt
Tejszínes-gombás kacsanyelv, pacalpörkölt, kakastöke-pörkölt, Zúzapörkölt, hízott kacsamáj, szalontüdő, vese-velő, velős pirítós, böllérmáj - a belsőségételek krémje. Ezeket és egy csomó más finomságot kínálja nagyon baráti áron a parasztudvar. Persze a "finnyás vendég" is megtalálja a számítását, hiszen halkülönlegességeket, húsételeket, vega ételeket is árulnak.
Parasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - Étel/italParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - EgyébParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - Étel/italParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - EgyébParasztudvar Büfé Hévíz - Külső képParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - EgyébParasztudvar Büfé Hévíz - BelsőParasztudvar Büfé Hévíz - Étel/italParasztudvar Büfé Hévíz - Külső kép
Még több kép (18 db) >>