grocceni étterem értékelései

Értékelései
41
65
165
94
20
2
3669

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Szervízdíj és borravaló -

Gerbeaud Café Budapest

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 25.
Nem vagyok itt törzsvendég, de egyszer-egyszer kipróbálja az ember az ilyen sznob helyeket is. Mert bizony sznob hely a Zserbó. Elegánsan öltözött, több nyelvet beszélő személyzet kifogástalanul szolgálja ki az embert. Nagyon finomak a termékek, de az árak bizony magasak. Sokalltam a 600 forintos gombóconkénti fagyi árat, bár nagyon finom volt.
Megosztom
Újra a Kultúrmacskában -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Újra meglátogattuk Veszprémben a Kultúrmacska nevű macskás kávézót. Időközben tulajdonosváltáson esett át az egység, így joggal aggódtunk a színvonal alakulása miatt. Hála az égnek nem kellett volna ennyire aggódnunk, hiszen az új team (a két Tamás) szinte folyamatos szinten tartással folytatja a tradíciót.
Megosztom
Még szódát is árulnak -

Allegro Café & Étterem Veszprém

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 23.
Köztudottan kiváló minőségű a veszprémi karsztvíz, így a belőle készült szóda harmadába kerül, mint a ki tudja milyen ásványvíz. Persze nem csak ezért jár oda az ember. Jól meggondolt kialakítással még a Tesco vasárnapi zárva tartása alatt is nyitva volt az Allegro. Kedves kiszolgálók, házias ételek, wi-fi. Mindig van valami "akciós kombináció", melyet a bejáratnál ki is írnak.
Megosztom
Megújult a Kokó cukrászda -

Kokó Cukrászda Veszprém

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Az átalakítás után többszörösére emelkedett az asztalok száma a veszprémi Kokó cukrászdában. A három szintes épületben alul van az eladótér, ahonnét egy elegáns csigalépcső visz fel az emeletre. Nem kell aggódnunk, hogy lecsúszik a tálcánkról a magas fagyikehely, hiszen a finoman gumírozott tálcán ez kizárt.
Megosztom
Jó kis étterem exponált helyen -

Elefánt Étterem Veszprém

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Veszprémben a vár bejáratánál található ez a kis étterem. Azt hiszem jogosan vannak ők ezen a helyen, hiszen még a túrisztikailag gyenge januárban is majdnem teltház volt. Kedves mosolygós felszolgálók, normál várakozási idő, finom ételek. A borok egy temperáló hűtőben várakoznak. Kristálytiszta vízű akvárium, dísztárgyak teszik otthonossá a helyet.
Megosztom
Kocsival megyünk a sörözőbe -

Gösser Söröző & Pizzéria Veszprém

2016. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Maradéktalanul igaz a fenti cím - hiszen nem fogyasztunk sört. Ezt már a személyzet is tudja. Ásványvíz (buborékmentes) az italunk, de itt nem is ez a lényeg. Mi a pizzájukért járunk ide. 60 féle kapható belőlük. Ezek tetejéről nem sajnálják a "pakolmányt", a megnevezésben pedig nem sajnálják a humort. A pizzatekercseik pedig egyszerűen felülmúlhatatlan.
Megosztom
Rossz helyen kevés vendéggel -

Flavius Kávézó Hévíz

2016. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
Hévíz egy igazán sikeres üdülőhely - ezt mindenki tudja. Egy dolog azonban nem sikerült Hévízen. Ez a Flavius üzletház. Bonyolult módon (a parkolón keresztül) lehet megközelíteni. Az itt található Flavius kávézó azonban erről mit sem tehet. Lelkesek a kiszolgálók, finom a kávé, szép a csésze, de csak mi árválkodtunk ott azon a szombaton.
Megosztom
2016. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 14.
A Madách téri egység, majd barista suli után a Graphisoft parkban a Záhony utcában is nyílt egy Melbourne. Októberben volt szoftveres intéznivalóm és persze meglátogattam őket. Leginkább az amerikai hálózathoz hasonlít a kinálat (szendvics, sütemény, keksz), azonban a kávéválaszték merőben más. Bátran merem ajánlani a helyet az újhullámos kávézók kedvelőinek.
Megosztom
Itt mindig kicsi a parkoló -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2016. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 11.
Habár most zárva van a Bergmann füredi egységeinek mindegyike - mégis ide kívánkozik a nyári élmény. Állandó parkolóhely gondokkal küzd a cukrászda. Mindig ismerősként üdvözöljük a házi- és vaddisznókat, mikor kiszállunk a kocsiból. Azt hiszem süteményválasztékban ennél nagyobb repertoárt nem láttunk még Füreden. Kedvenceimből - a sós süteményekből - is komoly választékot találunk.
Megosztom
Ruszki streetfood Pesten -

Babuska Budapest

2016. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. január 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mikor gasztronómiai tudásomat anno az orosz konyha felé irányítottam, akkor még nem sejtettem, hogy nálunk is megjelennek és a klasszikus "az oroszok már a spájzban vannak" poént élőben élvezhetem. Jómagam blini és pirog bajnoknak tartom magam, így szinte extázisba estem a Margit-híd pesti lábánál.
Megosztom
17 oldalon / 165 találat


TérképX