grocceni étterem értékelései

Értékelései
68
108
391
300
21
2
5534

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

Továbbra is vezető pozícióban -

Caffee Rigoletto Hévíz

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. április 8. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy korábbi bejegyzésemben említettem, hogy a Café Rigoletto aggódott a közelükben horgonyt vetett albán fagylaltozó gagyi minőségű dömping fagyija miatt. Hát mostanra már lenyugodtak a kedélyek és semmi aggodalom a pánikra. Nagyon meg voltunk elégedve a tisztasággal, a kiszolgálással, na és persze a finom süteményekkel ezen a kora őszbe torkolló nyaralásunkon.
Megosztom
Kényszerhelyzetben is a helyzet magaslatán -

Pepe Cukrászda Zirc

2020. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. április 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Még márciusban közölték a vendégsereggel, hogy "legnagyobb sajnálatunkra kénytelenek vagyunk bezárni". Aztán április elején gondoltak egyet és rátértek a kiszállításra "a Pepe házhoz megy" szlogennel. De milyen jól is tették, hiszen Zircen amúgy nem sok alternatíva maradna. A legnagyobb elismeréssel vettük a kiszállított finom süteményeket.
Megosztom
2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 11. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyszer csak döntöttünk. Abacus hotel étterme Herceghalom. Már sok jót hallottunk róla - hogy itt vasárnapi svédasztal is van. Praktikus módon összekapcsoltuk egy wellnessezéssel. Már előre tájékozódtunk, hogy mi lesz az ételsor. Ez nagyon bíztatónak ígérkezett. Az ételek nagyon finomak voltak, le a kalappal.
Megosztom
40 centis velős pirítós -

Mátyás Borozó Várpalota

2020. februárban járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Van Várpalotán egy kicsiny borozó, mely gasztronómiai leg-leg-leg-jeivel emelkedik ki a szokásos társai tömegéből. Állandó kínálatuk között szerepel a fél méteres melegszendvics. Ennél is különlegesebb az a velős pirítós, mely kedvencemmé vált. Ez a velős pirítós ugyanis 40 centiméteres hosszúságú.
Megosztom
Bolt is, kávézó is -

Füge Bolt & Kávézó Budapest

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Már otthon elolvastuk az Ittjartam. hu-n a dicsérő szavakat helyről. Sajnos a Citadella meglátogatása után teltházra leltünk. Ilyenkor jó módszernek tűnik az asztaloknál folyó események megfigyelése. Lányomat le is dekkoltattuk egy végezni készülő család asztala mellett. Sajnos nagyon kevés asztal van.
Megosztom
Évzáró borkóstoló csülökkel -

Gergely Borház Balatoncsicsó

2019. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2020. március 8.
Egy szuper jó borházról fogok most itt értékelést írni. A tulajdonos maga mutatta be a pincészetet, annak történetét és a borokat. Közben egy pincérlány időnként lehozott egy nagy tálnyi borkorcsolyát - még meleg, frissen sült pogácsát. Aztán kellő mennyiségű bor megkóstolása után feljöttünk. Itt már várt bennünket a ház csülökspecialitása.
Megosztom
Ahol megállt az idő -

Fekete Holló Étterem Budapest

2020. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az embernek itt az az érzése támadt, mintha a 70-es években járna. A régi bútorok, a söntés, a bazseváló cigány-duett mind-mind ezt mutatják. A miniatűr mosdó komplexum is bőven hagy kívánnivalót. Most pedig következzenek a dicsérő szavak: Az adagok óriásiak. Nagyon finom volt minden - különösen igaz ez az általam elfogyasztott báránycsülökre.
Megosztom
Valentin napon gyér süteményválaszték -

California Coffee Company - Liszt Ferenc tér Budapest

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem szoktam én öltönyben kávéházba járni, de ez a nap más, mint a többi. Valentin napon színházba vittem a párom. Előtte volt még elegendő időnk, hogy a Liszt Ferenc téren betérjünk egy kávé-süti kombóra a California Coffee Company-ba. Csalódnunk kellett, hogy pont Valentin napon ilyen gyér volt a sütemény választék.
Megosztom
Jó kis bár a konferenciaszállóban -

Forza Bár Herceghalom

2020. februárban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. március 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ha már Herceghalmon jár az ember, akkor nem maradhat el a kiváló bár tesztelése sem. Rajtunk kívül csak egyetlen asztalnál ültek. A kezdetben morcos felszolgáló lány később feloldódott és mosolygósra váltott. Nem gond, hogy tél van, a dohányosok kedvéért természetesen ilyenkor is van kiszolgálás a teraszon. A megrendelt kávéink hibátlanul megérkeztek és finomak voltak.
Megosztom
Gyors ebéd a legnagyobb megelégedettségünkre -

Szárcsa Hotel étterme Székesfehérvár

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. március 7. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nem foglaltunk asztalt, hanem csak úgy betértünk. Mint ahogy azt már sokszor tapasztaltuk, most is nagyon kedvesek voltak a bennünket fogadó és kiszolgáló felszolgálók. Tessék megnézni a túrós csuszámról készült képet! Csak annyit mondtam, hogy sok pörccel kérem. A Jókai bablevesemben pedig szó szerint megállt a kanál.
Megosztom
40 oldalon / 391 találat


TérképX