grocceni étterem értékelései

Értékelései
67
106
379
272
21
2
5442

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Megdőlni készül egy legenda -

Muskátli Borozó (Hatlépcsős) Balatonfüred

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 9.
Többször is írtam dicsérő szavakat erről a helyről, melyeket most a legnagyobb sajnálatomra meg kell változtatnom. Balatonfüredi félpanziós wellness hétvégénk szombatján sétálni indultunk. Együnk egy velős pirítóst a hatlépcsősben! - mondtuk egybehangzóan. Pár percet vártunk az asztalra, mert bizony teltház volt. Rendeltünk, aztán jó sokat vártunk a rendelésünkre.
Megosztom
A nyugalom szigete -

Kedves Kávéház Balatonfüred

2020. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Jelenlegi füredi wellness hétvégén is kiugrottunk egy süti-kávé fogyasztásra. A hely most is az eddig megszokott színvonalat hozta a sütemények frissessége, íze tekintetében egyaránt. A hölgy és barista fia kellő humorral és udvariassággal visszacsábítják a vendéget. Vissza is fogunk menni ... nemsokára.
Megosztom
Megint nagyot homorítottak -

Johnny's Bistro Veszprém

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Külföldi vendégeink már ismerik a város frekventált vendéglőit. Így hát újítottunk, oda visszük el őket, ahol mi mindig jót ettünk. A télen zárt helyre beszoruló bisztróban most sem kellett csalódnunk. Nagyon finom ételeket hozott ki az udvarias társaság rekord gyorsasággal. Jól csinálják. Legközelebb másoknak is el fogunk dicsekedni városunk ezen gasztronómiai remekével.
Megosztom
Svédasztalos ebéd kompromisszumokkal -

Kemencés Étterem Zirc

2020. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
Már otthon megtekintettem a hirdetett svédasztalos ebéd felhozatalát . . . és megtetszett. Az étteremben viszont kb a felét találtam a tálakban. Aztán a pincérlány mutatja, hogy eg külön lapon felsoroltakat ők kihozzák. Kérdezem én, hogy mennyit, mely részét az állatnak, soványabb, kövérebb, ropogósabb, kisebb, nagyobb, milyen köret, stb?
Megosztom
Retro étterem a javából -

Csülök Vendéglő Veszprém

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. február 8.
A város iparterületén található jobb napokat is megélt hely megállító tábláján ott virítanak az állandó ételek, melyek kedvéért érdemes ide betérni. Sok-sok év után újra meglátogattam a helyet. Ide belépve rögtön az jutott eszembe, hogy ide valószínűleg nem hoznám el a páromat. Itt megállt az idő. Régi berendezés, félhomály.
Megosztom
Beigliválasztékuk verhetetlen -

Schőnig Cukrászda Veszprém

2019. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. február 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt általában itt rendeljük meg a beiglit. Már évek óta bizonyítottak, hogy ők a legjobbak a városban. A klasszikus típusok mellett vannak különleges töltésűek, na meg persze paleo. Rá kellett kérdeznünk, hogy "az idén is lehet rendelni? ", mert nem nagyon reklámozták, pedig büszkék lehetnek a remekműveikre. Nagyon finomak a süteményeik, tortáik.
Megosztom
Most már csak az újdonságokról beszélünk -

Hotel Európa Fit Étterme Hévíz

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 6. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Mivel, hogy számtalanszor jártunk már itt, így most csak az ójdonságokat sorolom: Nagy áttörésnek tartom, hogy megkezdték a csírazöldségek kínálását. Sokaknak - többek között jómagamnak is - még újdonságnak számít, de nem féltem én a vendégsereget, hamar meg fogják szokni az egészséges trendet. A sajtos pultnál a dió tálalása is valami csodálatos.
Megosztom
Ide mindig visszatérünk -

Laci Pince Csárda Vászoly

2019. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Most is, mint minden évben legalább egy alkalommal teszteljük a Laci pincét. A panoráma valami pazar. Szerencsénk volt, hogy találtunk egy helyet. A kiszolgálás hibátlan, az ételek is . . . . na meg az árak is. Persze ne sírjon az, aki báránycsülköt fogyaszt (én voltam az). Elegáns és nagyon finom a magyaros előétel. A desszertek is csodálatosak.
Megosztom
Megdönthetetlenül stabil színvonal -

Bergmann Cukrászda Balatonfüred

2019. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 4. - 5 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az idén is teszteltük a Bergmannt. Most már kissé tapasztaltabbak lettünk, hiszen nem tartunk már a parkolóhely hiányától. Ugyanis a nem messze lévő szupermarket mögött jó sok hely van. A cukrászdában nagyon kedves a kiszolgálás. A páratlanul finom süteményeknek és kávénak nagyon nehezen tudunk ellenállni. Most elvitelre is vásároltunk néhány finomságot.
Megosztom
Pazar kilátás borsos áron -

Echo Étterem Tihany

2019. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 3.
Óriási szerencsénk volt, hogy a zsúfolt vasárnapon sikerült helyet kapnunk. Csodálatos a kilátás mind a Balatonra, mind pedig az apátsági templomra. A szomszéd népes asztalnál egy kisgyerek születésnapját tartották. A kiszolgálás korrekt volt, nem kellett túl sokat várnunk. Az étlapon nincs sokféle étel, de találtunk magunknak tetszőt.
Megosztom
38 oldalon / 379 találat


TérképX