grocceni étterem értékelései

Értékelései
44
67
171
103
20
2
3804

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg grocceni értékeléseit!

Olvasd el grocceni étterem értékeléseit!

grocceni értékelései

Csak a magyar vendég kap nyugtát -

Corso Cafe Kávézó & Fagylaltozó Hévíz

2017. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 15.
A sétáló utcán szinte kínálta magát az a kávézó, mellyel naponta szemeztünk. De hát naponta más helyet teszteltünk. A terasz részen foglaltunk helyet és élveztük a gyönyörű időt. A többi asztalnál vegyesen ültek magyarok és külföldiek - a legérdekesebb egy holland meleg pár volt, ahol egyértelmű volt a "szereposztás".
Megosztom
Hibátlan halotti tor Dombóváron -

Konrádó Étterem & Pizzéria Dombóvár

2017. áprilisban, csoporttal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 25.
Tulajdonképpen ilyen helyzetben még nem is írtam étterem-értékelést. De hát ilyen az élet, ilyen esetek is előfordulnak, ilyen az élet. Egy családi temetés után látogattuk meg Dombóváron a Konrado étterem és pizzéria nevű helyet. Az előre megbeszélt ételeket hibátlanul hordták ki a pincérlányok. Közben persze körbejártam, fényképezgettem.
Megosztom
Morcos kínai lány, hideg ételek -

Kínai Étterem Veszprém

2017. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 15.
Veszprém sétálóutcáján volt dolgom és kipróbáltam a frissen nyílt kínai éttermet. A meglehetősen ronda húszemeletes félemeletén található a hely, ahol hétfőn ebédidőben alig voltak. Kértem a meglehetősen morcos arcú kínai lányt, hogy tegye be a mikróba az ételemet - forrón szeretem, mindig ezt kérem. "Nágyon fóró" - mondja nagyon rossz kiejtéssel.
Megosztom
Hangulatos szentképes csárda -

Kecskeköröm Csárda Tihany

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 13.
Régóta szemezünk ezzel a csárdával, na meg sokat olvastam róla az Itt jártam oldalain is. És most a nyár közepén sikerült. Kaptunk is egy szép árnyékos asztalt. Kissé lassan mentek a dolgok, de hát sok a turista. Az ételek, italok kifogástalanok, frissek, finomak voltak (a szalonnapörcöt ugyan egy kicsit túladagolták, de nem kell mindet megenni).
Megosztom
Sznob cukrászda pazar kilátással -

Rege Cukrászda Tihany

2017. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Teljesen véletlenül kerültünk ide, aztán még a bejutás is nehéz volt. Az ajtónál álló úr azt mondta, hogy sorban kell állni az asztalért és ott bent majd kb 40 perc lesz, mire kiszolgálnak. Tíz perc után bejutottunk és öt perc múlva jött egy pincérfiú. Az már a vitrinen is látszott, hogy hétfőn 17 órakor nincs egy darab sem a facebookon látható sütikölteményekből (száraz sütemények voltak).
Megosztom
Ahol bicske a csipkebogyó -

Pepe Cukrászda Zirc

2017. augusztusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 11.
Átalakították, felújították a zirci Pepe cukrászdát. Nosza induljunk és próbáljuk ki! Hát érdemes ide benézni. Eltűnt a szocreál stílusú tálcaleadó állvány. Eltűnt a korábban kezdő és ügyetlen eladólány - persze az is lehet, hogy közben "kitanulta a szakmát". A csipkebogyó fagyi neve "bicske", hiszen errefelé így hívják. Óriási a sütiválaszték és nagyon finomak.
Megosztom
Szervízdíj és borravaló -

Gerbeaud Café Budapest

2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 25.
Nem vagyok itt törzsvendég, de egyszer-egyszer kipróbálja az ember az ilyen sznob helyeket is. Mert bizony sznob hely a Zserbó. Elegánsan öltözött, több nyelvet beszélő személyzet kifogástalanul szolgálja ki az embert. Nagyon finomak a termékek, de az árak bizony magasak. Sokalltam a 600 forintos gombóconkénti fagyi árat, bár nagyon finom volt.
Megosztom
Újra a Kultúrmacskában -

Kultúrmacska Kávézó Veszprém

2017. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Újra meglátogattuk Veszprémben a Kultúrmacska nevű macskás kávézót. Időközben tulajdonosváltáson esett át az egység, így joggal aggódtunk a színvonal alakulása miatt. Hála az égnek nem kellett volna ennyire aggódnunk, hiszen az új team (a két Tamás) szinte folyamatos szinten tartással folytatja a tradíciót.
Megosztom
Még szódát is árulnak -

Allegro Café & Étterem Veszprém

2016. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 23.
Köztudottan kiváló minőségű a veszprémi karsztvíz, így a belőle készült szóda harmadába kerül, mint a ki tudja milyen ásványvíz. Persze nem csak ezért jár oda az ember. Jól meggondolt kialakítással még a Tesco vasárnapi zárva tartása alatt is nyitva volt az Allegro. Kedves kiszolgálók, házias ételek, wi-fi. Mindig van valami "akciós kombináció", melyet a bejáratnál ki is írnak.
Megosztom
Megújult a Kokó cukrászda -

Kokó Cukrászda Veszprém

2017. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. január 15.
Az átalakítás után többszörösére emelkedett az asztalok száma a veszprémi Kokó cukrászdában. A három szintes épületben alul van az eladótér, ahonnét egy elegáns csigalépcső visz fel az emeletre. Nem kell aggódnunk, hogy lecsúszik a tálcánkról a magas fagyikehely, hiszen a finoman gumírozott tálcán ez kizárt.
Megosztom
18 oldalon / 171 találat


TérképX