Hévíz szívében, a tófürdőtől 200 méterre található az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz szálloda. Igényesen berendezett tágas szobák, élményfürdő, whirlpool szaunák, tradicionális és exkluzív masszázsok. Céges rendezvények, családi hétvégék kiváló színhelye a romantikus stílusban megépített szálloda.
18. Házassági évfordulónkat töltöttük ott. A fogadó csarnok a lépcső, lift. Egyszerűen lenyűgöző! . A személyzet nagyon szimpatikus. Az ételek finomak. Svédasztal bőséges kínálattal. Tényleg minden mi szem szájnak ingere. A szoba kényelmes. Eyedül a hűtő fűtő klímával nem boldogultunk. De összességében jól éreztük magunkat!
Amit hianyoltam, hogy nincs odairva az ételekhez az allergének, amit máshol szàmokkal jelölnek! Tisztaság: szekreny alja poros volt, leesett a nadrag és poros lett! Pók mászott a párnán…! De nemszerettük volna elrontani a pihenést a reklamáciokkal, így nem szóltunk akkor ! ! De lehetne ezen mit javítani….
A wellness részleg a szálloda méretéhez képest kicsi. Sajnos tapasztaltuk majdminden második ember mezitláb közlekedik, zuhanyozás nélkül mennek a medencébe. Hajrá koronavírus! Az ott ülő személyzet senkit nem figyelmeztet a papucs használatára és a zuhanyozásra.
Mit is mondjak? A szoba tiszta és kényelmes az ágy - ez a momemtum számomra nagyon fontos. :) Van egy kis konyharész is a szobában, poharakkal, mosogatórésszel, elektromos rezsóval. Jól felszerelt minibár. Szép kilátás a sétálóutcára. A személyzet is kedves, udvarias, mindenki előre köszön.
A wellness részleg egyszerű de tiszta, bár a nagy medence vize lehetne egy picivel melegebb is. Szauna és dézsa is van, bár én személy szerint az élmény elemeket keveseltem, csak nyakzuhany van meg a jacuzziban néha bekapcsolják a pezsgőfürdőt. Nem termál, csak sima víz van a medencékben. Állatbarát hely, kutyát szívesen fogadnak. Kerékpár kölcsönzési lehetőség is van. Van mélygarázsuk, de elég drága, nekünk élből a recepciós egy utcavégi parkolót javasolt, de inkább kifizettük a mélygarázs díját. Az étterem, ez a része nem tetszett a szállodában, nagyon kevés a választék az ételekből, gyümölcsökből. A desszertek csak piskóták mindenféle ízesítésben, de azok is olyan "semmilyen" ízűek. A környék amúgy nagyon szép, sétálóutcákkal és a közelben van a hévízi gyógyfürdő.
Egyszer egy másik helyről hazafelé tartva láttuk ezt a szállodát és gondoltuk, eljövünk, mert kívülről szépnek tűnt. A hotel épületét nem könnyű megközelíteni, lévén a város közepén van, keskenyek az utcák és a parkoló is a másik utcából nyílik. A bejelentkezés gyorsan ment, itt is nagyon tetszett az üvegfalú lift, amiből az épület belsejére lehetett látni.
Nagyon elegáns a látvány, körfolyosós megoldással, zöld-arany díszítéssel. A szoba meglepően nagy, konyhasarokkal, erkéllyel, elegendő hellyel a pakoláshoz. A bárban széles a választék édességekből és italokból is és este jól jött a kültéri rész, ahova ki lehetett ülni a levegőre. A wellness részleg kicsit csalódás volt, mert nagyon kicsi volt ahhoz képest, mint amit a képek alapján gondoltunk. Egyetlen élménymedence van, annak is nagyon hideg volt a vize, 10 percnél többet nem nagyon bírtunk benn maradni. A pezsgőfürdőnek meleg vize volt, viszont az kábé 8 személyes, így nem nagyon lehetett beférni. A szaunavilágban egy gőzkabin, egy finn szauna és egy illatkabin van. Szóval nem egy egész napos elfoglaltság, úgyhogy mi is elmentünk egyet körülnézni a városban. Wellnessbár nincs, ha valaki szeretne inni vagy enni valamit, ki kell menni a lobbyba a bárba. Az étterem két részből áll, gondolom létszám függvényében van nyitva a belső rész. Az ételválaszték az nagyon kicsi volt, alig találtunk valamit, mit együnk, végül a hideg előételekből ettünk annyit, amiből jóllaktunk. Reggelinél kicsit jobb volt a helyet, viszont sokáig kellett várni, míg sorra kerültünk, hogy tudjunk enni tükörtojást és szalonnát. Egynek nem volt rossz, de a mérsékeltebb árral egyenes arányban volt a mérsékelt wellness és étkezés is.
Szép hotelben egy kellemes pár napos kikapcsolódásban volt részünk. A hotel tiszta és impozáns. A szoba megfelelő volt. A wellness részleg szép, de nekem szerintem kicsi. A hotel étterme nem volt túl nagy és az ételek is lehettek volna változatosabbak, de a minőségével nem volt gond. A tó fantasztikus és egyedülálló. . . biztosan visszatérünk még Hévízre! :)
A hotel elhelyezkedése kiváló, központban van. Kedves, udvarias személyzet. A szoba kényelmes és jól felszerelt. Ételek bőségesek és a minőség is megfelelő volt. Ugyanígy a wellness-részleg is minden igényt kielégítő. Felejthetetlen napok voltak. Nagyon meg voltunk vele elégedve, színvonalas, gyönyörű hely, kedves személyzettel, Hévíz központjában.
Az elhelyezkedés,a kaja,a személyzet is kiváló. Csak ajánlani tudom minden korosztálynak. Több éve visszatérő vendégek vagyunk,minden alkalommal jól éreztük magunkat. A szállodának vannak nagyon jó akciói,főleg a törzsvendég kártyával. Talán észrevételképp annyit,hogy a mélygarázs ára lehetne valamivel kedvezőbb,mert városban elég nehézkes a parkolás.
Karácsony előtt néhány nappal pihentünk a hotelban a párommal,a hétköznapi kikapcsolódást választottuk. nem szeretjük a hétvégi zsúfolt szállásokat. Nagyon jó helyen van a hotel,közel mindenhez,kocsi 2 nap pihenőt kap. /TÉLEN A PARKOLÁS INGYENES HÉVIZEN! ! !
/ UDVARIAS SZEMÉLYZET,NAGY TÁGAS SZOBA,PANORÁMA LIFT,SZERINTEM MÁR 1 KICSIT TÚL CSILLI-VILLI,az elsö esti vacsora finom,de nem nagy a választék,a második este viszont pazar ételek voltak,az árak viszont 5*-osak,+ szervizdíj. A reggeli mindkét nap majdnem ugyanaz,az automata kávé,gyenge,vizezett. A wellness tiszta,de hét közben is lehetne tovább nyitva. A kondi teremben szét vannak esve a gépek,valaki rendbe rakhatná őket. Az ajtónyitó kártya csak sokadikra nyitja az ajtót,a recepción sajnos nem nagyon tudják a városi programok hol,mikor vannak. Szóval azért, mi jól éreztük magunkat hévizen a palace hotelban,és csak ajánlani fogom mindenkinek,de várom mások véleményét is,mert a világ sajnos nem mindíg tökéletes. ITT JÁRTAM MP:/és még jövök,mert héviz visszavár/