Hévíz szívében, a tófürdőtől 200 méterre található az impozáns megjelenésű Palace Hotel Hévíz szálloda. Igényesen berendezett tágas szobák, élményfürdő, whirlpool szaunák, tradicionális és exkluzív masszázsok. Céges rendezvények, családi hétvégék kiváló színhelye a romantikus stílusban megépített szálloda.
Félpanziós ellátásnál a reggeli kifogástalan volt de sajnos a vacsora kritikán aluli választék nem sok és az is némelyik ehetetlen! A wellnes részlegen a víz hideg még a pezsgőfürdőben is úszómesternek szólva a válasz csak annyi volt nem lehet ennél melegebb ez az előírás!
Ár érték arányban is rossz és nem ajánlom senkinek DRÁGA és nem kapod meg a 4 csillagos szállodai kiszolgálást! ! ! ! A szálloda szinvonala max 2 csillag! ! !
4 éve voltunk a Palace Hotelben, ahhoz képest nem igazán lett felújítva, modernizálva a szálloda, a vacsoránál nem igazán volt nagy választék, 4 év jobb volt. 2 tinédzser gyermekünk kicsit nagyra nőttek így nem igazán felelt meg a kihúzható kanapé, szűk és nagyon kényelmetlen volt,de 3 éjszakát kibirtak. . .
Az apartmanban négyen voltunk de csak három szék volt az asztalnál így együtt nem tudtunk leülni az asztalhoz. Nem tudom hogy ismét visszatérünk-e a Hotelbe. A wellness viszont nagyon jó volt.
A wellnes részleg nagyon kicsi és a víz hideg. Az ételek választéka kevés és az ízvilág gyenge. A szálloda nagyon szép,így az ember kicsit többet vár. A parkolás 3 utcával arrébb és fizetős. . . állatbarát szálloda,de a némt nyugdíjas pár mellettünk cirkuszolt a kutyánk miatt,akinek 6 e ft/éjt fizettünk hogy ott lehessen. Az elhelyezkedése jó, minden közel van.
Pozitív: szép tiszta környezet,kellemes hangulat,háziállat barát,személyzet udvarias barátságos és segítőkész,kiváló bőséges reggeli kínálat és választék,ital árak és minőség rendben.
Negatív: étteremben nagyrészt inkompetens teszetosza kiszolgáló személyzet, ételek nagyrésze íztelen vagy langyos ,esetlegesen gagyi alapanyagokból összetákolt csiribiri fűszert mutatóba sem látott sótalan fogások,wellness részlegben alacsony hőfokú jakuzzi,balesetveszélyesen csúszós padlózat ,kültéri parkoló 2700 naponta (nevetséges) Összesitve : nem felel meg egy 4 csillagos hotel követelményeinek ,visszatérésre semmi ok ,máshol magasabb színvonalat tapasztaltunk ezért vagy olcsóbb árért
Wellness részlegen az élmény elemek nem működtek folyamatosan, konkrétan fél órát vártunk hogy egy elem elinduljon, illetve a jacuzziba nem jutottunk be a kettő nap egyikén sem, mivel csoportok kisajátították és semmi féle szabályozás/ajánlás nem volt a használatára. Étkezésben kevés volt a választék.
A vegetáriánus kínálatban is csak kettő féléből lehetett választani ( hal, rántott cukkini). Viszont pozitív volt hogy frissen sült reggel a tükörtojás, szalonna, este pedig a palacsinta illetve a gyros. A szoba hőmérséklete kifejezetten hűvös volt.
A szálloda elhelyezkedése jó,bár ezáltal kicsit zajos. A szálloda belső kialalkitása szuper,nagyon tetszetős. A szobák tisztasága megfelelő. Az étterem kulturált, reggeli-vacsora választéka megfelelő. Az italok árai kicsit el szabadultak. 1 üveg szodavíz 990Ft, ez kiverte a biztositékot.
Egyes pincérek sajnos a német vendégeket elönyben részesitik a hazaiakkal szemben. Ezt nem szabadna. Összességében jól éreztük magunkat, Hévíz csodálatos és rossz idő esetén kirándulások indulási pontjának tökéletesen megfelel. Keszthely, Tapolca, de akár Zalaegerszeg is gyorsan elérhető. Szívesen ajánlom másoknak is.
A személyzetet dicséret illeti, a munkájukat példa értékűen végezték. Az étkezdében kiváló volt a kiszolgálás,az étel választék nagyon bőséges. A szálloda nagy medencéje viszont elég hűvösre sikerült ,sajnos ezt mások is hangoztatták. Ezen szerintem lehet változtatni. Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Köszönet a vezetésnek.
Amit kiemelnék pozitívként az az étel minősége és a személyzet kedvessége. Isteni finom és változatos volt a reggeli és a vacsora is. Aki szereti a hasát az nem fog csalódni. A szálloda belülről és a wellness is rendben volt. Sajnos volt negatívum is. Kezdődött a parkolással ami szinte lehetetlen az utcán ingyenesen.
A mélygarázs ára kicsit borsos, de közölték hogy úgy sem lehet kombi autóval beálni mert túl kicsik a helyek. De pont volt ott valaki aki 200 méterre lévő elkerített placcot tudott biztosítani féláron. Ez kicsit humoros volt egy 4*-os szállodában. Igen csak elszomorító volt az igazi retró fürdőszoba. A wc csak úgy megy le ha erősen ráütsz vagy a fix zuhanyrózsa ami annyira vízköves, hogy minden 5-ik lyukból folyik a víz. Illetve a szobánk eléggé kicsi volt. Sajnos ez nem egy 4*-os szint.
A reggeliztetők és vacsoráztatók munkája /konyha, szakácsok is/nagyon nagy szaktudást mutatott. Elképesztően gyorsan ment minden . Aki igazi magyaros étkezésre vágyik ezt itt megkapja. Én örültem volna ha kicsit könnyebb ételek lettek volna és pld. több hal félék . A kávé a reggelinél ihatatlan volt. Olyan volt mintha zaccból lett volna.
A légkondi működtetése érdekes volt. Javasolnám ha a házi rendbe bele írnák,hogy ha a vezetőség úgy gondolja,hogy nem kell bekapcsolni mert hűvösebb van azt ki kapcsolják központilag. Mégis csak egy 4-csillagos szálloda úgy-e. . . A teraszon a műanyag székek nem biztonságosak. Ezt mindenki nézze meg mielőtt rá ülne. Mindkettő repedt volt. Sikeresen szét is ment alattam. Megütöttem magam. Nagyobb baj is lehetett volna. Ezt megúsztam 2 horzsolással és egy kis puklival a fejemen. A párnák szintén használhatatlanok. Mindenki vigyen otthonról mert szüksége lesz rá. A törülközök elhasználtak , ős régiek. A szobát minden nap takarították, alaposan. A recepción a személyzet nagyon kedves és nagy szaktudással bír.
Második alkalommal jártunk a Hotelbe, elősször nagyon jól éreztük magunkat, amit a második alkalommal nem mondhatunk el. Egy a folyósólabilintus végén levő szobát kaptuk (már ez gyanus volt), ami megközelítőleg sem hasonlít a képekéhez. A fürdőszobában nem volt egy polc ahova a piperecikkeket letudtuk volna tenni.
A fürdőköppenyt nem tudtuk felakasztani, mert nem volt akasztó, (valószínű letörött és nem pótolták). Nem volt olyan kényelmes fotel mint a képen látható ahol este TV-t lehetett volna nézni, habár szinte csak idegen nyelvű adók vannak, pedig magyar vendég is tartózkodik a szállodában. Nagyon nagy a szálloda és ahhoz kicsi a fűrő rész (erről tavaly is írtam) Egyszóval az előző ittlétünkhöz, egy kissé csalódás volt. J.