Pont pünkösdre esett a választásunk ebbe a szállodába. Még nem voltunk Hévízen, így gondoltuk az utolsó előszezoni hetet ott töltjük. A szálloda elhelyezkedése a központban van, ezért is nagyon jó! A tófürdő csodálatos szuper, a szálloda személyzete kiváló, az ellátás bőséges és nagyon nagy választék és nagyon finom!
Nagyon kellemes volt, kiemelném az étkezések színvonalát. Jó ötlet a levesbüfé is, és a reggeli , vacsora fantasztikus: bő választék, ízletes ennivalók. Mindenki talál fogára valót. A konyfafőnök is jó fej. Ajánlom másoknak is a helyet. Bármi kérésünk volt, teljesítették. Csendes, nyugodt volt, jól éreztük magunkat. A tóhoz közel van, ezért is jó választás.
Étteremben kiemelt figyelmet fordítanak a tolószékes személyek iránt. Lehetőséget biztosít a szálláshely a foglaltság függvényében a 10 órai szálláshely elhagyása helyett 12-14 óráig. Személyzet segítőkész, este élő zene van, nagy előtér és tágas a lift, tolószékes személy is könnyen tudja használni.
A szálloda igényeinknek megfelelt.Kényelmes volt a szoba,finomak voltak az ételek.A személyzet nagyon kedves volt,mindenben rendelkezésünkre álltak.Egyszóval jól éreztük magunkat.
Már harmadszor töltöttünk egy hetet a szállodában. Kényelmes, tiszta szállás. Az étkezés, kiszolgálás kiváló, az ételek minősége 5 csillagos. A személyzet láthatatlanul, de mindig tette a dolgát. A szálloda a város központi helyén van. Az árban bennfoglaltatott a fürdőbelépő, ami megkönnyítette a napi fürdőzést.
Az Erzsébet program keretében nyaraltunk itt . A fiatal recepciós hölgyek kedvesek mosolygósak és segítő készek. Az ellátás pazarló. Mindenki talál magának való ételt. A parkolás kicsit drága de a partner szállodában is lehet parkolni ott olcsóbb. A szálloda egy kicsit retrós de nem ezzel foglalkoztunk, hanem pihentünk.
Amennyire féltem a Tófűrdőtöl ( nagyon mély csak uszógumival Menjen be aki nem tud úszni. )annyira kellemesen csalódtam. Gyönyörű környezetben van a tó. A víz hőmérséklete nagyon jó. Pünkösdkor voltunk ott. Nagyon jó programok voltak. Egyszóval nagyon jól éreztem éreztük magunkat.
Élménydús napokat töltöttünk Hévízen a Hunguest Hotel Panorámában. Mi a férjemmel a 91 éves édesanyámat vittük el erre a 3 éjszakás rövid nyaralásra, aki hála a jó istennek még kiváló egészségi állapotban van, és nagyon jól érezte magát. Velünk szemben lévő külön szobában került elhelyezésre.
Kényelmes szobába a kilencedik emeletről valóban a szálloda nevének megfelelően gyönyörű panoráma tárult a szemünk elé. A fürdőkapcsolatot nagyon tudtuk értékelni, valamint a Tófürdő közelségét. Az ételek ízletesek voltak, a széles választék biztosította, hogy senki nem maradt éhen. A kis vonattal megtekintettük Hévíz nevezetességeit is. Üdvözlettel: Veress Istvánné
Nem először voltunk. Szinte minden évben visszajárunk késő tavasszal. Így csak a változásokat tudnánk leírni. "Szerencsére" nem sok minden változott. Ami a szállodát illeti tisztaság, rend. Az étkezés finom és változatos. A személyzet figyelmes és segítő kész. A bíztosított fürdő (vagy tó) belépőt ki tudtuk használni.
A csillagokból kitűnik az értékelésem. hiányosságot azon szolgáltatás terén tapasztaltam, hogy mint idős emberek koránkelők vagyunk, de sajnos a szálloda területén nem találtunk olyan helyet, ahol a reggeli kávénkat elfogyaszthattuk volna.Ezzel a problémával nem voltunk egyedül ahogy tapasztaltam.
Számomra ha Hévíz akkor az csak Panoráma . Nagyon szeretem a légkört ami ott körül vesz . Személyzet ismerősként fogad ,már mennyi idő telik el a két találkozás között . Konyhájuk kitűnő . szobák tiszták ,szobatakarító hölgyek végtelen kedvesek, személygépkocsi biztonságba. Ezt tiszta szívből írom nem a nyeremény reménye miatt! ! ! ! ! Tisztelettel Kovács Sándorné Pannonhalma
8380Hévíz, Petőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)