Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
Tetszett a szoba tisztasága, a személyzet készséges, kedves volt. Az étteremben változatos menüt kínáltak, és elég házias jellegű is volt. Viszont negatívumként sajnos meg kell említeni, hogy nem elég színvonalas a wellness részleg.A jakuzzi szinte darabokra esik, nem működik megfelelően.
Nagyon jól éreztük magunkat a párommal, a személyzet nagyon segítőkész, figyelmes, az étkezés bőséges, nagy választék, a welnesz nagyon jó. Egyszerűen szuperül éreztük magunkat szeretnénk máskor is vissza menni !
Egyszerűbb, szerényebb hotelről van szó, minden tekintetben. Kevés az ételválaszték, reggelinél nincsenek zöldségek. A vacsora egyszerűbb ételekből áll, mint azt megszokhattuk általában a 4 csillagos kategóriánál. A hotelre ráférne egy teljes körű felújítás. A wellness elég jó, a jacuzzi lehetne nagyobb (3 személyes).
Többszörösen visszatérő vendégként, most egy baráti házaspárral közösen töltöttünk négy éjszakát a Quellében, s elégedetten távoztunk. A segítőkész, mosolygós(! ! ! ) személyzet /recepció,pincérek,takarítók/ mellett a minden igényt kielégítő, nagy választékot nyújtó konyha is visszatérésre csábít.
Amin változtatnék: - a sparelax medence környékén célszerű lenne egy centrifugát üzembe helyezni (korábban volt) - az - egyébként nem igazán profi - whirlpool medencét néhányan örökbérletnek tekintik, órákon keresztül használják. Célszerű lenne - a Tófürdői gyakorlathoz hasonlóan - a program lejárta után a vendéget egy hangjelzéssel figyelmeztetni a medence elhagyására, hogy mások is igénybe vehessék.
Hévízen nagyon sok szállást ismerünk. A szoba rendben volt. A thermal részleg és étkező nagyon gyenge színvonalú (gyerekkel nem ajánlom). Reggelinél müzlis joghurtot a hagymával együtt tárolják, összevissza régi tányérok - szegényes választék. jó árú akció volt - de azért van egy szint amit az étkezésnél biztosítani kellene - pld.
Előzékeny, kedves személyzet, finom ételek, kényelmes, nyugodt wellness, felnőtteknek kellemes. Másoknak is csak ajánlani tudom, már többször voltunk, és még jövünk is.
Minden kiváló volt, sajnos a masszázs szolgáltatást nem tudtuk igénybe venni sok jelentkező miatt. A szálloda parkolójából is kiszorultunk kevés volt a parkoló hely.
Akiknek jót akarok tenni, azokat nem dicsérni szoktam - különösképp, ha a barátaimról van szó - hanem, felhívom a figyelmüket hibáikra. Kiktől hallják meg, ha nem a jóakaróiktól. Ez esetben, nem találtam hibákat. Legközelebb több napra jövünk, hátha akkor találok.
Nagyon tetszett a nyugalom, a csend, ami a szállodában volt. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. A Wellness részleg lehetne nyitva legalább este 21:00 ill. 22:00ig.
Kedves személyzet, családias hangulat, remek wellness részleg, finom bőséges ételválaszték, mind a reggelinél mind a vacsoránál! Tiszta, kényelmes szoba! Csak ajánlani tudom, akik pihenni szeretnének! :)