Castellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő

$$$$
Hely jellege
bár, hamburgerező
Castellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő
Castellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja HollókőCastellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő

4 vendég értékelése alapján

100%
4,3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Lankás Vendégház Hollókő - Napi árak
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő

Castellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő vélemények

Kiváló 2025. november 9.a párjával járt itt
5nap élmény Hollókőn. Szoba rendben
Ételek változatos minden nap válszték bőséges szép tálalás mert ugye szemmel eszünk először tápióka puding még nem ettünk most igen nekünk ízlett péntek reggeli kókusztejes zabkása imádtam Wellness hidegviz élményelemek nem müködtek meglepi hoztak gyümit
Személyzet mindenki udvaris segítőkész
Mindennap kirándultunk. Jól éreztük magunkat. Köszönjük mindenki munkáját! Csak így tovább!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 28 városban járt már
Kiváló 2025. augusztus 17.családjával járt itt
A szálló 9. -ik szülinapján sikerült az unokánkkal rövid hétvégére vendégek lenni. Csak szuper szavakat találni a vendéglátásra. Az ételek fantasztikusak- mind a reggeli, mind a vacsora- a szombati program különösen a Flow vonósnégyes koncertje feldobta a hangulatot. A wellness minden igényt kielégít, a szobák kényelmesek és tiszták, az erdőre nézők csendesek. Már most vissszavágyunk.
Castellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő - Külső képCastellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő - Külső képCastellum Hotel Hollókő Lobby & Wellness Bárja Hollókő - Étel/ital
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 59 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1353 feltöltött kép
Kiváló 2021. szeptember 18.a párjával járt itt
A Hotelben töltött néhány napunk alatt többször benéztünk a bárba. A személyzet itt is csak dicséretet érdemel, mint ebben a szállodában mindenhol. Sehol nem kaptunk ilyen bánásmódot, ehhez tényleg csak gratulálni tudunk. Sajnos nem emlékszem a srác nevére, de ő vacsorakor is barátsággal fogadott - ezt köszönjük.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 53 városban járt márFelfedező - 143 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 280 feltöltött kép
Kiváló 2019. március 21.a párjával járt itt
A Castellum Hotel Hollókőben a wellness/lobby bár nagyon jól van megoldva. Egyik oldalra a szállodai előtér-lobby, másik oldala a wellness előtti folyosó felé nyitott. Így ha az ember megszomjazik, megéhezik wellness közben, vagy csak egy kávét inna, nem kell azon problémázni, hogy köntösben, vizes fürdőruhában kellemetlen a bárban lenni, ahol más vendég utcai ruhában ül.