zsunagyi szállás értékelései

Értékelései
16
18
0
3
2
0
37

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg zsunagyi értékeléseit!

Olvasd el zsunagyi szállás értékeléseit!

2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 30.
Sokat vártunk a helytől és részben megkaptuk. A szoba retro bútorok és modern megoldások keveréke, csak alvásra alkalmas. A sok medencés fürdőben a kilátás csodás és lazulásra csábít. Az ételek kiválóak nagy a választék mind reggelinél mind vacsoránál. Most újítottak. A személyzet kedves és segítő kész.
Megosztom
luxus szépséghibákkal -

Imola Hotel Platán Eger

2019. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Karácsony előtt voltunk barátokkal. A fogadtatás, recepciós hölgyek még tanulhatnának a vendégfogadásból. Köszönés, szálló bemutatása és majd a búcsúzás nem volt tökéletes. Ezek utána a szálló tisztasága, a szoba felszereltsége és kényelme elfeledtette a morcosságot. Az ételek finomak , magas színvonalúak és változatosak. A személyzet udvarias, barátságos és segítő kész.
Megosztom
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. november 3.
Első alkalommal voltunk önellátó vendégházban. Nem csalódtunk. A szállásadónk udvarias, segítőkész, nagyon barátságos. A szállás kényelmes akár nagy családnak , gyerekkel is. Tiszta, rendezett, aránylag jól felszerelt, kényelmes csodás elhelyezkedéssel. A jakuzzi még hűvösebb napokon is alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra.
Megosztom
nyugdíjas pár -

Hunguest Hotel Erkel Gyula

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 2.
A hotel Munkácsy szárnyában töltöttünk el 4 napot foltos szőnyegek és ezer éves elavult bútorok között hangos hűtőgép társaságában. A fürdőszobában pille szék szolgáltatta a pipere polcot. Ha nem lett volna szuper a reggeli és különösen a vacsora talán menekülőre fogjuk. A város és a fürdő azonban pótolhatatlan élményt jelentett.
Megosztom
2019. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 30.
A vélemények és a fényképek alapján többre számítottunk. Csalódás. A megközelítés jó bár kitáblázva nincs a szálló. Simán elmentünk mellette. A szoba felszereltsége és mérete átlagos, tisztasága már nem. Wellness nagyon jó lenne ha a víz hőfoka nem a hideg és vad forró között ingázna. Az ételek finomak mindig találtunk extrát.
Megosztom
2018. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. szeptember 23.
Csodálatos napokat töltöttünk itt. A személyzet kedves, az ételek finomak és választékosak. A szálló maga fantasztikus. A felújítás miatti kedvezmény tisztességes volt a szállótól. Kirándulni , pihenni ideális. A táj csodálatos. A közeli diósgyőri vár tárlatvezetéssel kihagyhatatlan. A kisvasút, a libegő, a Hámori tó, a Szt.
Megosztom
2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 15.
Gyönyörű hely, a kilátás eszméletlen. A wellness elfogadható az élmény elemek nagyon jók. És itt vége. Negatívok: az öltözőben wc papír, meleg víz nincs, a medence térben a zuhanyozó hiányzik, a víz hideg, a külső medencénél nem működik a zuhanyozó, a csúszda nem használható. Rendezvény miatt nem volt kiszolgálás a bárban. Többet ígér , mint amennyit nyújt.
Megosztom
2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 28.
Félve mentünk a rossz vélemények olvasása után. De. . . kellemesen csalódtunk. Kedves, udvarias személyzet, finom,elfogadható ételek ,nagyon szép környezet. Apró szobát kaptunk, de rendben volt, hisz csak alvásra használtuk. A wellness nem nagy, de szinte csak mi használtuk így jó volt. Az hogy nagyon kevesen voltunk az csak bónusz. Talán visszamennénk.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 29.
Már másodszor voltunk, de most is jól éreztük magunkat. Az idő nem kedvezett a sétára , a kellemes medencék és a kiváló ételek kárpótoltak. pihenni , kikapcsolódni ideális hely. A szobák és a szálloda tisztasága felülmúlhatatlan, bár a kissé elavult bútorokra egy kis felújítás ráférne. Csodás hely mindenkinek csak ajánlani tudom.
Megosztom
4 csillag apró hibákkal -

Gunaras Resort Spa Hotel Dombóvár

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hotelbe belépve már látni a igényességet, a tisztaságot, hogy adta a harmóniának a tervezéskor. A szobánk tökéletes, tágas fürdőszobával, aránylag kényelmes ágyakkal. A wellness kicsi, de a kinti gyógyfürdő és strand területével, medencéivel már rendben. A vacsora , reggeli íz világa oké,de a választék lehetne bővebb.
Megosztom
2 oldalon / 16 találat


TérképX