Budapesttől mindössze 34 kilométerre, Inárcson található a Bagolyvár Inárcs, mely kitűnő kikapcsolódási lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak. A csodálatos halastó és a fenyőerdő közelsége várja az ide látogatókat. A wellness részlegen szauna és melegvizes élménymedence áll a vendégek rendelkezésére.
A szállás nagyon jó helyen van gyönyörű környezetben. A szobák elfoglalása után sajnos a takaritás nem volt megfelelő számunkra. A személyzet nagyon kedves és segitőkész. Az ételek finomak és bőségesek. Wellness részleg nagyon jó.
A wellness medencét bőviteni kéne a fúvókák nagy része nem müködöt jó lett volna hisz sokan szeretnék használni erre oda kéne figyelni és esetleg álló fogasokat kéne vagy még pár széket még helyezni a köntösök és egyéb holmik elhelyezésére a foglalásommal volt némi fenn akadás a hölgy nem találta és amikor sok vendég érkezik nem elég egy ember a recepción talán hirtelen ennyi lenne. Köszönöm szépen!
Reggel 7-9,30 között nincs víz a fürdőszobában, egyik nap sem volt Reggeli, vacsora nem túl változatos, lassú az utántoltes. A szoba hangszigetelése csapnivaló. Nincs ruhaakasztó a kabátoknak. Nem kaptunk számlát.
Tetszett: Könnyen megközelíthető szállás. Szép, rendezett a kert, finomak voltak az ételek. Nem tetszett: November elején fűtetlen szobába érkeztünk. A fürdőszobában az előző vendégek által használt, maradék tusfürdők voltak kikészítve (a szálloda által biztosított repi tusfürdőkről van szó).
A szobában lévő szék piszkos volt (a felületén és a peremén rászáradt joghurtszerű anyag volt, egy nedves ruhával könnyen takarítható lett volna). A szoba és a hajszárító (! ! ! ) is tele volt poloskával, szúnyogháló a nyitható ablakokon sokat segítene. Az ágyakat összetolták, de az ágyperemek miatt a matracok között kb. 10 cm-es rés volt. Kértünk takarót, amivel be lehetne tömni a rést, de nem volt egy felesleges darab sem a szálláson. A szomszédos szobákból minden áthallatszott. A főépület szobáit nem láttuk, de az E épület szobái szerintem nem tartoznak sem a 4*-os, sem a 4 napraforgós kategóriába
Ár-érték arányban azt kaptuk,amire számítottunk,vagy egy picit kesebbet,de az emberi oldalon. A recepciós hölgy ha picit kedvesebb lenne,talan az első benyomás pozitívabb lehetett volna. A vendégház környezete valóban szép,rendezett. A wellness nem túl nagy. Kicsit furcsa,hogy az éttermen kívül nincs egy bár se és személyzetet se nagyon látni.
Személytelen benyomást kelt így,valamint az egyes részek el vannak tagolva egymástól. Előre kellett fizetni,így a vacsorakor az italfogyasztást külön kellett rendezni. A félpanziós vacsora menüsor alapján volt,igen finom ételekkel. A reggeli megfelelő,jól lehet lakni. Reggeliről visszasétálva ment az öntöző a gyepen,ami érthető,de így nehéz volt a szobába bejutni anélkül,hogy vizes lett volna az ember.
A park, a környezet nagyon szép, rendezett. Gyönyörű virágok, a halastó nagyon szép. A szobában a fürdőszoba kicsi, alig lehet elférni. Az ágy kényelmetlen volt, egyébként maga a szoba szép és tiszta. A welness részt nem tudtuk kihasználni, ott lazítani nem lehetett akármikor mentünk le a gyerekek ugráltak, labdáztak a vízben(nem vagyunk gyerek ellenesek,de.
Tetszett, hogy a szállás és környéke rendezett tiszta. A kert gyönyörű, nyugtató, aki kikapcsolódásra vágyik itt megtalálja. Családbarát a szálloda. A szálloda tulajdonosa és dolgozói nagyon kedvesek, segítőkészek voltak. Az étteremben finom ételeket ehettünk. Mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Szívesen ajánlom másoknak is és mi is visszatérünk még.
Várakozáson felüli élmény, szép tisztaság, kedvesség, segítőkész személyzet, bőséges-finom svédasztalos reggeli és vacsora, szép park, nagyon tetszett nekünk. Paco a beszélő papagáj nagy kedvencem, minden nap "beszélgettünk" egy kicsit :D A wellness kellemes,nem túl nagy, a víz hőmérséklete számunkra megfelelő volt. Reméljük újra vendégeik lehetünk :)
Nemrégiben (jan. 15-17. ) 3 napot töltöttünk a Bagolyvár vendégházban és csupa jó élménnyel tértünk haza. A különlegesen kedves fogadtatásról, Katalin Asszony és lánya, Kati figyelmességéről, a finom és bőséges ételekről, a pincér kedvességéről és előzékenységéről csak szuperlatívuszokban beszélhetünk.
A kis kápolna, a wellness részleg, a télikert a sok termő citromfával, a pónik és a tyúkocskák mind hozzájárultak jó hangulatunkhoz. Köszönjük! Visszatérünk.
Bagolyvárba visszatérő vendégek vagyunk, eddig maximálisan elégedettek voltunk a hellyel, viszont ez alkalommal némi probléma adódott a szolgáltatással: első este a vacsora megkezdése után mentünk enni. Az ételpult lerabolva, az emberek sorba álltak az ételért, amit nagyon lassan pótoltak.