Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A hegyvidék vagy a síkság vonz inkább? 10 szállástipp nyár végére, ősz elejére

Pezsgőfürdővel, termálmedencékkel, ellazító szaunákkal búcsúznál a nyártól és köszöntenéd az aranyló őszt? Ne habozz tovább, mert akár a hegyek ölelésébe, akár az Alföld délibábos vidékére tervezed a pihenést, van ötletünk, hogy hol jársz jól a szállásokkal! Útravalónak 10 szállástippet hoztunk nyár végére és ősz elejére. Lássuk, hová foglalnál szívesen szállást!

 

Aqua Hotel (Gyula)

20 méterre a Várfürdőtől

Harmonikus színvilág és tökéletes kényelem ölel át az Aqua Hotelben, mely akkor is szuper választás, ha a családdal kelnél útra. A kisgyerekeknek ugyanis a legfelső szinten külön gyermekjátszót alakítottak ki. Az ízléses és igényes étteremben pompás ételeket, borokat fedezhetsz fel, melyek megédesítik a nyaralás pillanatait. A szálláshely elhelyezkedése is hibátlan, mivel a wellnesst nyújtó Gyulai Várfürdő bejárata csak pár lépés innen. Tovább az Aqua Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Aqua Hotel (Gyula)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Aqua Hotel (Gyula)

 

 

Hunguest Bük**** (Bükfürdő)

Közvetlen átjárással a Bükfürdő Thermal & Spa fürdőbe

Bükfürdő legnagyobb szállodakomplexumában éjszakázhatsz, ha a 360 szobás Hunguest Bük mellett teszed le a voksod. Csalódás garantáltan nem ér majd, hiszen a wellness élményekről a közvetlenül elérhető Bükfürdő Thermal & Spa gondoskodik. Bár érdemes szót ejteni a szállás keleti szárnyában kialakított szaunavilágról, illetve fitneszteremről is. Ha sportolnál, akkor asztalitenisz-, kosárlabda- és focifelszerelés is a rendelkezésedre áll. Tovább a Hunguest Bük szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hunguest Bük**** (Bükfürdő)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hunguest Bük**** (Bükfürdő)

 

 

Hotel Napfény*** (Zalakaros)

Családias szálloda wellness élményekkel

Gyógyulás és felüdülés vár a Hotel Napfény pompás termálmedencéiben, ahol számos élményelem biztosítja a testi-lelki feltöltődést. A bababarát szolgáltatásokon kívül gyermekmedence szolgálja a családok teljes kényelmét a nyaralás alatt. A felnőtt vendégeket pedig pezsgőfürdő, szaunavilág, illetve kiváló étterem kényezteti el úgy, hogy nem is akarnak majd hazatérni! Tovább a Hotel Napfény szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Napfény*** (Zalakaros)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Napfény*** (Zalakaros)

 

 

Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness (Inárcs)

Wellness feltöltődés mesés környezetben

Budapesttől csak egy ugrás a természeti környezetben megbúvó Bagolyvár Étterem & Vendégház & Wellness, amit igazán megéri akár csak pár napra is felkeresni. A mesés beltéri welless toszkán hangulatát és mediterrán kinti medencéjét lehetetlen nem szeretni. Bár ugyanez igaz a megnyugvást nyújtó  szobákra és az ínycsiklandó étterem díjnyertes konyhájára is. Tovább a Bagolyvár szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Bagolyvár (Inárcs)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Bagolyvár (Inárcs)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Irány Pest megye! – Szuper hétvégi programok, látnivalók és kirándulóhelyek Budapest környékén
Javában benne vagyunk a nyárban, és ilyenkor még szívesebben mozdulunk ki a négy fal közül. Budapest határain túl, de még a megyehatáron belül számtalan olyan látnivaló akad, ami kellemes időtöltést biztosít ezekben a meleg napokban. Ezekből gyűjtöttünk össze néhányat, és ígérjük; egyikkel sem lehet mellélőni!

 

 

Hotel Atlantis Medical Wellnes & Conference**** (Hajdúszoboszló)

Elegáns szobák, 900 négyzetméteres wellnessrészleg

Pezsgőfürdős luxuslakosztályokkal és szépen berendezett szobákkal nyűgöz le a Hotel Atlantis Medical, Wellnes & Conference. Hajdúszoboszló egyik legjobb szálláshelye saját, 900 négyzetméteres vízi élményt kínál. Ám, ha a gyógyvizes jakuzzi medence, a hangulatfényekben fürdő ülőmedence és a hűvösebb úszómedence nem lenne elég, meglátogathatod a Hungarospa-t is! Tovább a Hotel Atlantis szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Atlantis Medical Wellness & Conference**** (Hajdúszoboszló)

 

 

Hotel Kumánia*** (Kisújszállás)

Közvetlen átjárással a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe

Egyszerre kapsz a pénzedért csodálatos szálláshelyet, valamint bejárást a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe, ha a Hotel Kumánia vendégszeretetét élvezed. Vesd bele magad a ragyogó kül- és beltéri medencékbe, vagy próbálj ki egy ellazító masszázst és szaunát! Este még vár rád egy fantasztikus vacsora is, ahol a helyi ízek biztosan megbabonáznak majd, mielőtt álomra hajtod a fejed. Tovább a Hotel Kumánia szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Kumánia*** (Kisújszállás)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Kumánia*** (Kisújszállás)

 

 

Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)

Wellness és kikapcsolódás 810 méteres magasságban, erdei környezetben

Odakint a természet, odabent az otthonos kényelem és elegancia fogad a hegyvidéki szállodaként üzemelő Hotel Narád & Parkban. A barátságos szobákban belefér egy délutáni szundikálás, ha elfáradsz a sok medencében, szaunában töltött időben. A rengeteg aktív program, a családbarát szolgáltatások, na és a minden igényt kielégítő étterem megalapozza a felejthetetlen nyaralást. Tovább a Hotel Narád szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Narád & Park**** (Mátraszentimre)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Felfedezni sosincs késő! Magyarország kincsei a szépkorúakat is várják
„Nem csak a húszéveseké a világ!” – énekelte egykor Aradszky László, hiszen mindig van lehetőség új élményeket, emlékeket szerezni. Megmártózni Magyarország mesés fürdőiben? Felfedezni a hatalmas birtokon elterülő, titokzatos kastélyokat? Utazni a nosztalgia hullámain a jobbnál jobb múzeumokban? Gondosan összeállított programjaink után a Balaton-felvidék magyaros, házias konyháiba is betérünk. Szépkorúak, útra fel!

 

 

Bástya Konferencia és Wellness Hotel**** (Miskolctapolca)

Wellnessparadicsom néhány lépésre a Barlangfürdőtől

„Ízek és élmények” – hirdeti magát a Bástya Konferencia és Wellness Hotel, mely alig 100 méterre fekszik a lebilincselő Barlangfürdő bejáratától. Fedezd fel a gyógyító só erejét a sókamrában, a sószaunában, majd érezd a bőrödön a szaunák ellenállhatatlan melegét a wellnessoázisban! Ennyi élmény után tuti megéhezel, de nem gond, mert a kitűnő étteremben mindig jóllakhatsz! Tovább a Bástya Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Bástya Konferencia és Wellness Hotel**** (Miskolctapolca)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Bástya Konferencia és Wellness Hotel**** (Miskolctapolca)

 

 

Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)

Közvetlen átjárással a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe

42 szépséges, légkondicionált szoba áll a rendelkezésedre a bababarát Kehida Termál Hotelben. A foglalás ideje alatt egyúttal a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdőbe is bármikor átugorhatsz csobbanni egyet, de a pazar szaunavilág és a Csemete Kuckó szolgáltatásait is igénybe veheted. Tovább a Kehida Termál Resort szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Kehida Termál Resort & Spa**** (Kehidakustány)

 

 

Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)

Saját gyógyvizes medencével és közvetlen fürdőátjárással

Fordíts hátat a problémáknak és utazz el a Hotel Kamillába, ahol kulináris kalandok, fantasztikus masszázsok, illetve a Kamilla Gyógyfürdő medencéi és különleges Szauna Faluja kápráztat el! Kimozdulnál a sok láblógatás után? Bérelj biciklit térítésmentesen a recepción és járd be két keréken Balmazújváros kincseit és nagyszerű látnivalóit! Tovább a Hotel Kamilla szállásajánlataihoz>>

10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)10 szállástipp nyár végére, ősz elejére - Hotel Kamilla**** (Balmazújváros)

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Sejtelmes romok, egzotikus mecset, misztikus barlang, romantikus fahidak és hangulatos vízfolyások szövik át a Cseke-tó partján elterülő Tatai Angolkertet. Járjatok utána velünk, milyen titkokat és látnivalókat tartogat ez a mesés hely, ami randevúzáshoz és kiránduláshoz is egyformán remek választás!
A Balatonra nem csak nyáron érdemes menni, hiszen a környék települései, történelmi emlékei és természeti csodái kifogyhatatlan programlehetőséget tartogatnak. Ebben a gyűjtésben olyan látnivalókat válogattunk össze, amiket talán még a legelvetemültebb Balaton-rajongók sem ismernek, pedig egyértelműen érdemes felkeresni őket!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.