Vendéglőnk Keszthelyen a Martinovics utca és a Tapolcai út sarkán található. Étlapunkon elsősorban magyaros, de nemzetközi ételek is szerepelnek. Változatos hétvégi ajánlatainkat keresse éttermünkben ! Vállalunk családi és céges rendezvényeket, valamint esküvőket 85 főig.
Vendégeink hétfőtől péntekig 11:00-15:00-ig 2 féle menüből választhatnak, amit Keszthely és környékén ingyenesen házhoz is szállítunk. Jóbarátos árak, Barátságos kiszolgálás, Barátságos környezet, Esküvő, Szülinap, Névnap, Buli a (Jó)Barátokkal
A lesajnált magyar tenger üde színfoltja ez az étterem, kiváló minőségű ételek és egy kihaló félben lévő típusú felszolgáló ( Zoltán) akinek innen is köszönöm ezt a kellemes élményt, csak ajánlani tudom mindenkinek
Négy személyes társasággal mentünk. Borzalmas az étel. Locsog a zsírban. Az ízeket nem lehet érezni az avas olaj íztől. Cinikus a személyzet. Olyan érzése van az embernek mintha nehezükre esne a vendégek kiszolgálása. Nagyon rosszul éreztük magunkat, bár sok időt nem töltöttünk itt, mert az étel ehetetlen volt.
Az értékelések és a megkérdezett helybéliek ajánlása alapján választottuk a vendéglőt. Az álltalam választott szarvaspörkölt úszott a még félnyers hagymdarabokban,a hús finom és jó állagú volt. A párom édes urgonyája félnyers volt , a csőben sült camemert sajttal semillyen konyhai művelet nem történt csak vágtak egy szeletet naturon.
Kétnap egymásután ugyanitt ebédeltünk! Gratulálok a Séfnek és mindenkinek aki itt dolgozik! Ha erre járunk, akkor ismét befogunk menni. Köszönöm a munkájukat, tökéletes, JÓBARÁTI!!!
Zalai ételek néha "újragondolva". A dödölléjük például nem egy telitál hengeres dödölle, hanem néhány kilapított kis méretű korong alakú vékonyka plecsni (talán 5 darab) ügyesen körberendezve a tányéron, krumplit nyomokban tartalmaz. Az ételadagok kicsik-vagy közepesek (kisétkűeknek talán udvariasságból a bőség szó is előjöhet).
Ha valaki nagyon éhes, akkor rendeljen duplaadagot, talán jóllakik, de így kétszerannyit fizet úgy hogy az ár egy adag esetén is inkább középkategória. Az ételek alapvetően finomak, tálalás kifejezetten ötletes már-már fine dining szint. Az ízek felismerhetőek: például a kacsamájuk teljesen vissaadja azt amit az ember keres. Kisétkű de vastagpénztárcájú embereknek szerintem ideális étterem. Mivel kevés a jó ízű ételeket kínáló étterem a közelben, ezért érdemes asztalt foglalni, ha valaki tényleg itt akar étkezni, mert gyakran helyszűke van. Az összkép nekem egy zalai ételeket is kínáló, de budapesti VIII-ker lehúzós gondolkodást követő helyre emlékeztet.
Kedves személyzet. Gyors kiszolgálas, tisztaság. Ételek finomak és bőségesek- jól lehet lakni egy tál ételekkel. Sütik finomak. Kandalló kimondottan kedvenc
Több alkalommal jártunk itt. A menük háziasak, jóízűek, olcsók, de nagyon kis adagok. Ezért az étlapról választottunk legutóbb kétszemélyes tálat, levest, desszertet. Mindhárom fogás nagyon finom volt. A főétel tálalása egyedi, ízei kimondottan jók, mennyisége bőséges, árban megegyezik a hasonló helyekkel, de a mennyiség és minőség miatt megérte.
Egyetlen zavaró tényező, hogy a pincér nem nézte ki belőlünk, hogy nem olcsó menüt kérünk, fel sem ajánlotta az étlapot, úgy kellett külön kérni. Parkolóhelyet mindig csak távolabb találtunk, de utána lesétáltuk az ebédet legalább.
Kedves személyzet, udvarias kiszolgálás, finom ételek, megfizethető ár. Hangulatos belső tér. Barátok ajánlották és azóta már többször jártunk ott és sosem volt csalódás. Érdemes asztalt előre foglalni. Akár családdal akár pároddal érdemes ellátogatni ide. Parkoló hely elég kevés van, de meg lehet oldani. Ajánlanám másoknak is ! ! ! ! ! ! ! ! !
Keszthelyiként gyakran járunk ide, szuper ételek, nagy adagok, korrekt áron. Érdemes előre asztalt foglalni, mert szinte állandóan tele az étterem. Kedves, barátságos felszolgálás. Nyáron a terasz nagyon hangulatos. A parkolóhely nem túl nagy, de a közelben megoldható a parkolás is.
8360Keszthely, Martinovics utca 1.
06 83 311 422
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség akadálymentes étel elvitelre napi menü parkolási lehetőség széles borválaszték zártkörű rendezvény lehetősége