A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak.
Mindennel elégedett voltam,két dolog lenne ami miatt "csak" 95%-san. Az egyik, hogy a gyerekek pótágya folyamatosan szétesett alattuk, a másik hiányosság pedig a vacsorában volt, a húsok mellé sosem volt öntet,vagy saláta/savanyúság, jó lett volna. Egyébként csodaszép szállodában, kedves, figyelmes személyzettel egy csodálatos nyaralásban volt részünk. Hálás köszönet az egész családom nevében!
Wifi nincs a szobában, ahogy égő sem 4 lámpából 3-ban. Balatonhoz közeli hely, a félpanzión felül levesbüfé és kuglófparty. Az Audrey Bárban a fekete hajú hölgy szuperkedves! A wellness része is teljesen rendben.
3 napot töltöttünk a Párommal a mesebeli Keszthelyi Festetics kastély közelében. A szállás wellness részlegét is kihasználtuk, s nagyon kellemes volt a gőzfürdő után a pezsgő jakuzziban pihenni :) A szálláshelyről jól megközelíthetőek voltak az éttermek és turisztikai látványosságok is. A szobánk is teljesen megfelelt az igényeinknek.
. . A hotel étterem felszereltsége is megfelelő volt, különösen a Koktélbár Audrey Hepburn részlegén érezhette úgy az ember, mintha egy filmforgatáson lenne :)
A szálloda központi helyen fekszik, így minden könnyen megközelíthető. A szobák egyszerűek, átlagosak, a fürdő penészes volt. A személyzet nem túl kedves, önhatalmúan intézkedő, pl. az étel választásnál kijelölték helyettünk, hogy mit választottunk. Igaz nem szerettük a kapott vacsorát, de hát az senkit nem érdekelt.
Még az is hozzájárult a kellemetlenséghez, hogy alacarte sem tudtunk választani, ugyanis a hotelnek vélhetően nincs helyben konyhája. Az egyedüli élményt a kávézó adta, ahol egy fiatal felszolgálóhölgy jó kedélye és finom kávéja feledtette a kellemetlenségeket. Összességében gyenge minősítéssel értékeljük a hotelt.
3szép napot töltöttünk el a Kristály Hotelben. Megérkezésünk után a kuglof és a reggelik megfelelöek voltak. A bagett is finom volt. Ez vacsorára elegendő volt. De a gyertyafényes vacsorábol a gyertyafény volt a legjobb,ettöl többet vártunk. Mi elfogyasztottuk acsirkénket,de akik körülöttünk halat kértek ott több helyen reklamáltak.
A szálloda három csillagos, így ehez mérten voltak az elváràsaim A szoba szêp volt, az erkêly tele csikkel, az êtterem asztalai szalvétàn àlltak, hogy ne billegjenek, a kaja kevês volt, porciók voltak. A szauna màr este 7- kor nem üzemelt, pedig 9-ig van wellness. Sok ponton èrezhető a spórolàs.
Jól éreztük magunkat , a wellness szolgáltatás volt számunkra a legcsodálatosabb . Rend , tisztaság ,figyelmesség , udvariasság felsőfokon . A levesbüfét ilyen kínálattal viszont elhagynám . Ha lehetőségünk adódik , kedvező ajánlat esetén akár több napra is ellátogatunk a Kristály Hotelbe .
A wellness részleg nagyon szegényes "vízügyileg". . pont kifogtunk egy olyan "3 nap 2 éjszakás" tartózkodást, hogy végig esett az eső. . . ezért nagyon jó lett volna pancsolgatni, de csak egy -jó indulattal- 8 személyes pezsgőfürdő állt rendelkezésre. Nagyon jó lett volna úszni egyet-egyet, illetve egy konditerem is nagyon hiányzott.
Egyébként jól éreztük magunkat, -mert így akartuk-, s szeretjük egymást még 29 év házasság után is! :) Üdvözlettel: Kardos Pál és Kardosné Szüts Piroska
Sajnos csalódottak voltunk, a párnák kénylemetlenek,az étel elviselhető,a wellness részleg nem az amilyennek lennie kellett volna! Fürdőköppenyt mindenhol adnak ingyenesen.A személyzet nem volt szinkronban a szolgáltatásokkal!De hála istennek nem ezen múlt hogy jól érezzük magunkat!Nem ajánlom amíg nem változtatnak.
Nagyon meg vagyunk elégedve mindennel. Udvariasak, előzékenyek és mindent megkaptunk, amit ígértek nekünk. Remekül berendezett szálloda és kellemes meglepetés a liftecske. Csak jót tudok mondani, pedig elég kacifántos vendég vagyok.