A keszthelyi, háromcsillagos színvonalú Kristály Hotel a város központjához közel található. A Balaton tava, a városi múzeumok, a néhány kilométerre található Hévízi-tó és a balatoni kerékpárút számtalan kikapcsolódási lehetőséget nyújt a látogatóknak.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész és mosolygós volt. A wellness részleg 1-2 órás kikapcsolódásra tökéletes. A szoba szépen felújított volt. A félpanzióval is teljes mértékben meg voltunk elégedve, a reggeli és a vacsora kínálat is jó volt, akkor is, ha az utolsó fél órában mentünk le.
A Kristály hotel szobái felújítottak, szépek. Sajnos a wellnes rész elmaradt a várakozástól: hűvös a jakkuzi, szauna hőmérséklete leszabályozva. A gőzkamra az jó volt. 2 éve wellnes részben is volt törölköző, nem a szobait kellett felvinni. A félpanzió nagyon jó, finom, bőséges, gazdag választék. Ott dolgozók figyelmesek, segítőkészek.
Mindent magkaptunk, ami a leírásban szerepelt (kérni sem kellett). A szoba nagyon szépen és korszerűen felújított, a kor elvárásainak teljesen megfelelő (wifi, klíma, sok konnektor, korszerű tv sok csatornával, ruhaszárító! ! ! rengeteg ledes világítótest, bekészített tisztálkodószerek és papírzsebkendő).
Annak ellenére, hogy éppen felújítás folyt a szállodában. Megfelelő volt a tisztaság. A személyzet kedvesek és segítőkészek. Ételek finomak és változatosak voltak. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a szállást.
Véletlenül kerültünk ebbe a hotelbe, de igazán remekül éreztük magunkat. /A Villafiore- be indultunk, de mivel ott majdhogynem kidobott a recepciós, mert a vendég könyvet mertem kérni, így távoztunk keserű szájízzel és az előre kifizetett összeg bukásával. / Itt a Kristály Hotelban nagyon kedves, figyelmes a személyzet.
A szoba kényelmes és tiszta. Az ellátás bőséges és finom. Örültünk a véletlen választásunknak,visszatérő vendégek leszünk. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki a hotelt, nem fog csalódni.
Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes kikapcsolódás volt abban a pár napban. A szállás kiváló, a Balaton környékén csodálatos látnivalók vannak. Köszönjük..
A szálloda elhelyezkedése jó. A szobával egy probléma volt,de az nagy. Folyamatosan csatornaszag volt. Probálták palástolni, citromos légfrissitővel,nem segitett. Sok kedvezményt tartalmazott a csomag. Összességében elégedettek voltunk. Köszönjük.
Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásokkal. Pár apró észrevétel: - Nagyon korán ébredő ember vagyok, és reggel az első a kávé. Nagyon jó lenne ha lenne az épületben egy kávé automata, ahol reggel 05:30-kor, esetleg 06:00-kor lehetne egy kávét inni. -A harmadik emeleten voltunk a 306-os szobában.
Zuhanyzáskor nincs víznyomás a zuhanyfülkében (meleg víz), a tusoló épp hogy csak csordogál. -Amúgy minden rendben volt, kiváló ár, érték arány, a személyzet nagyon kedves és segítőkész.
Gyermekkorom nagy részét Keszthelyen töltöttük, minden nyáron itt nyaraltunk a családdal. Ezért döntöttünk úgy, hogy ismét felidézzük a régi a szép emlékeket, amit sikerült is. Nagyon jól éreztük magunkat.