Kőszeg legismertebb és legnagyobb férőhelyű szállodája, a Hotel Írottkő a történelmi hangulatú város belvárosának romantikus főterén található. A megszépült, felújított Hotel Írottkő 50 szobájának mindegyike fürdőszobás, telefonnal, színes televízióval, rádióval és minibárral felszerelt.
A szálloda nagyon jó helyen van Kőszeg főterén. A személyzetről az volt az érzésem, hogy azok után akik Ausztriában dolgoznak Ők maradtak nekünk, tisztelet néhány kivételnek. A reggeli jó és változatos, a kávé gép körül alakult ki néha torlódás. A svédasztalos vacsora akadozó utánpótlással működött.
Tetszett, hogy a szálloda Kőszeg városának központjában található, ahonnan minden lényeges szolgáltatás elérhető közelségben van. Az a tény, hogy behajtási engedéllyel közelíthető meg a szálloda, azt jelenti, hogy csendes, pihenésre alkalmas helyen található. Tetszett, hogy utazásunk előtt külön névreszóló értesítést küldtek a látnivalókról.
Mivel már régebben voltunk fiatalok, az sem közömbös, hogy a lift mindig működött. Nagyon élhető város Kőszeg és nem közömbösek számunkra a finom borai , valamint Ausztria közelsége sem
A szálloda az igazi történelmi belvárosban helyezkedik el. A műemléki épületek gyönyörűen felújítottak, csodálatosak. A szálloda személyzete nagyon kedves, a szobák tiszták. A vacsora mindig változatos volt és finom. Az éttermi dolgozók figyelmesek és udvariasak voltak. Sokat kirándultunk a környéken.
Csodálatos néhány napot töltöttünk itt, rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Jövőre biztosan visszatérünk, mert Kőszeg nem csak gyönyörű, de gazdag programokban is. Az ostromnapokat mindenképpen szeretnénk megnézni.
A szolgáltatás kifogástalan volt, kiemelkedik a személyzet kedvessége, segítőkészsége, és a wellness. A szoba nem teljesen olyan volt, mint a képen, de rendezett és tiszta volt. Egy dolog volt kényelmetlen a számomra, a fogasok eléréséhez akrobata mutatványra volt szükségem, pedig nem vagyok abnormálisan alacsony, de majd megnövök, van időm, még csak 88 éves vagyok.
Barátságos, családias kis szálloda Kőszeg főterén. A behajtási engedélyt a szálloda intézi, és parkolót is biztosít. Az ablakunk a főtérre nyílt, csodálatos panoráma nyílt a hegyekre. Reggel hatkor harangszó ébreszti a várost, este nyolckor harangjáték után elcsendesül minden. A környék rengeteg természeti csodát rejteget, a város egy kis ékszerdoboz. Az emberek végtelenül barátságosak.
Klíma a mai világban, szerintem alap lenne (gondolom ez nyáron komoly probléma lehet). A reggeli választék három napos ottlétünk alatt ugyan abból a kínálatból állt, így elég unalmas volt.( rántotta, virsli, pár felvágott, sajt) A vacsora háromféle főételéből a "jó", pillanatok alatt elfogyott, nem lett pótolva.
Másodszor jöttünk ide, azt kaptuk, amit korábban is tapaszaltunk. A személyzet főként fiatal, nem túl vendégszeretőek, de udvariasak. A szoba felszereltsége retro, valóban nincs légkondi, bár nekünk nem is hiányzott. Nagy probléma, hogy ha rossz idő esetén a vendégek egyszerre mennek enni, nem tudnak mindenkit leültetni, és a már ülőket frusztrálja az ajtóban várakozó tömeg.
Ha valamilyen esemény van, a parkolás kérdése sem megoldott, mi például azért nem mentünk sehova egyik nap, mert nem lett volna visszajövet parkolóhelyünk. Az ételek egyébként finomak.
Az Írottkő Hotel azt nyújtotta amit a leírtak alapján vártam. Elégedett voltam a szolgáltatással és a kedvességgel, melyet az ott dolgozó alkalmazottak nyújtottak. Nagyon kellemes gesztus volt, hogy a születésnapomon meglepetést helyezték el a szobában, ezzel bearanyozták a napomat, ami felejthetetlen marad számomra.
Visszajáró vendégek vagyunk, nagyon szeretjük az elhelyezkedését, a szaunákat, amit főznek az mindig finom, viszont kicsit egysíkú a reggeli kínálata, minden reggel ugyanaz. A vacsora is lehetne kicsit változatosabb, de tudjuk ez egy 3 csillagos szálloda. Ár érték arányban viszont nagyon jó, megfizethető árakon az italok, a déli menü, kedves személyzet. Mi ezután is visszatérő vendégek leszünk.
Kellemes , figyelmes fogadtatás! Az ajánlat szerinti korrekt ellátás! Bőséges reggeli, vacsora és nagyon ÍZLETES,külön elismerés a szakácsnak! ! A szoba tiszta, praktikusan berendezett. A wellnes is kellemes , ami kicsit furcsa volt számunkra, hogy nem jelezték, hogy a finn szaunát fürdőruha nélkül lehet ill. kell használni!
Ezzel nincs semmi gond, de erre jó volna felhívni a figyelmet ! Jó volna esetleg kiírni, mire kell számítani! Sajnos a magyarok némelyike elég kultúrálatlan ehhez! Mindent köszönünk, kellemes időt töltöttünk Önöknél! Gritschek