Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hólepte úti célok a wellness bűvöletében − 10 mesés szálláshely télre

Pihenésre vágysz? Akkor tervezd meg a következő téli kikapcsolódásodat, amibe kényeztető wellness élmények is lesznek! Töltsd a szabadság napjait gyönyörű települések elragadó szálláshelyein, melyeket az igazán szerencsések hóköntösbe bújva is megcsodálhatnak!

 

Golden Ball Club Hotel**** (Győr)

A Kisalföldön elterülő Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, ahol már-már kötelező felfedezni a Káptalandomb ezeréves emlékeit vagy egy sétát tenni a barokk épületek között. Ezektől az élményektől pár perc sétára leszel a színvonalas Golden Ball Club Hotelben, mely varázslatos, keleties hangulatú wellnessel és csodás étteremmel kényeztet. Tovább a Golden Ball Club Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Golden Ball Club Hotel**** (Győr)10 mesés wellness szálláshely télre - Golden Ball Club Hotel**** (Győr)

 

 

Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)

Az esztergomi Prímás-szigeten magasodik a Portobello Wellness & Yacht Hotel, mely közvetlen összeköttetésben áll az Aquasziget Élményfürdővel. A családbarát szállodában játszóház és animációs programok szórakoztatják a gyerekeket. A modern szobák némelyikéből ráadásul pazar kilátás nyílik a Bazilika épületére, de egy kis szaunázás és medencézés után elzarándokolhatsz a város izgalmas látnivalóihoz is. Tovább a Portobello Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)10 mesés wellness szálláshely télre - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)

 

 

Fagus Hotel****sup (Sopron)

Exkluzív pihenéshez töltsd a téli szabadságot a Lővérek szívében meghúzódó Fagus Hotel épületében! Ezen a káprázatos helyen egyedülálló hangulattal rendelkező, növényfalas Spa világot hoztak létre, ahol a hintaágyakban ejtőzve, a medencében úszkálva vagy a szaunában üldögélve lazulhatsz el. Járd végig a közeli Boszorkány meseösvényt, mely a Kalandpark és a Károly-kilátó között található! Tovább a Fagus Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Fagus Hotel****sup (Sopron)10 mesés wellness szálláshely télre - Fagus Hotel****sup (Sopron)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Téli bakancslista - szuper programtippek a hideg téli napokra
Kint hullik a hó, és ti éppen azon töritek a fejeteket, hogy mit is lehetne ebben az időben csinálni? Kezdésnek vegyétek fel a télikabátot, sálat és sapkát, útközben görgessétek végig a legújabb cikkünket, és mire a végére értek ígérjük, hogy alig fogtok tudni választani a számtalan lehetőség közül.

 

 

 

Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

Egyes kultúrákban a víz jelenlétének gyógyító, megtisztító hatást tulajdonítanak. Talán ezért is vonzódunk sokan az olyan tóparti, vadregényes hangulatú szálláshelyekhez, mint a Nádas Tó Park Hotel. A természetközeli, magas komforttal rendelkező szobák és hatalmas gyermekbirodalom mellett a kényeztető wellnessoázis is figyelemre méltó. Sziesztázz a szaunákban, merülj el a medencékben, vegyél egy masszázst és keresd fel az apró település túraútvonalait! Tovább a Nádas Tó Park Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)10 mesés wellness szálláshely télre - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

 

 

Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

A középkor színes világa kel életre a Bikali Élménybirtokon, ahol korabeli, autentikus szálláshelyeken is megpihenhetsz. Amellett azonban, hogy jól szórakozol, eszel-iszol, még tengernyi wellness kaland is vár rád a különböző, tematikus fürdőknek köszönhetően. A baba- és gyermekbarát Puchner Kastélyszálló izgalmas programjain pedig még a felnőttek sem fognak unatkozni. Tovább a Puchner Kastélyszálló szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)10 mesés wellness szálláshely télre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

 

 

Hotel Kapitány Wellness Superior Wellness****sup (Sümeg)

Ha nyaralás közben egyedülálló, középkori hangulatra vágysz, akkor a Hotel Kapitányt is szeretni fogod. A nyugalom és a tökéletes feltöltődés nem lehet kérdés a sümegi vár lábánál álló szálláshelyen a kiváló konyha, a pompás szobák és a szédületes wellnessbirodalom miatt. A 600 méter mélyről feltörő termálvízben kis híján újjászületsz majd – és akkor még szót sem ejtettünk a fantasztikus szaunákról, pezsgőfürdőkről és kezelésekről! Tovább a Hotel Kapitány szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.

 

 

SunGarden Wellness & Koferencia Hotel****sup (Siófok)

Az ízlésesen berendezett, kényelmes szobák garantálják az édes álmokat a SunGarden Wellness Hotelben. A 10 fős jakuzziban, valamint a különböző szaunákban eltöltött idő után a Juice bárban frissülhetsz fel, de egy regeneráló masszázsra is benevezhetsz. Ha kicsit kimozdulnál, akkor a hóborította úti célok között a Fordított Házat és a Víztornyot ejtsd útba! Tovább a SunGarden Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - SunGarden Wellness & Konferencia Hotel****sup (Siófok)10 mesés wellness szálláshely télre - SunGarden Wellness & Konferencia Hotel****sup (Siófok)

 

 

Thermal Panzió*** (Igal)

300 méterre a népszerű Igali Gyógyfürdőtől lelhetsz rá a maximálisan családias légkört árasztó Thermal Panzióra. A szálláson barátságos szobákban nyújtózhatsz el, miután megkóstoltad a magyar- és nemzetközi specialitásokat a szuper étteremben. A panzió saját wellnessrészlegében pedig finn szauna, infrakabin, termálvizes medence szolgálja a felfrissülésed. Tovább a Thermal Panzió szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Thermal Panzió*** (Igal)10 mesés wellness szálláshely télre - Thermal Panzió*** (Igal)

 

 

Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)

Zöld övezetben, de mégis karnyújtásnyira a látnivalókban gazdag Eger belvárosától bukkanhatsz rá a Hotel Koronára. A borszállodában játékteremben és káprázatos wellnessben hódolhatsz a beltéri kikapcsolódásnak. Engedd el magad a pezsgőfürdő, az élménymedence vagy a finn szauna melegében és hagyd, hogy teljesen feltöltődjön a tested-lelked! Tovább a Hotel Korona szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)

 

 

Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)

A műemlékekben bővelkedő Kőszeg romantikus utcáin ezer kincs sorakozik. A városnézést pedig nem is kezdhetnéd jobb helyen, mint a Fő térre tekintő Hotel Írottkőben. A szépen felújított szálloda kényelmes szobákat és fantasztikus éttermet kínál, de a wellnessben sóbarlang, jakuzzi és szaunák is akadnak. Tovább a Hotel Írottkő szállásajánataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Izgalmas utazásra indulhatunk Magyarország varázslatos templomaiban, melyek szépségükkel, történetükkel és különleges kisugárzásukkal bűvölik el a látogatókat. Lépjetek be a földi mennyország kapuján a következő budapesti és vidéki templomokban!
És neked melyik a kedvenced? A margheritádra frissen csípett, boldogan zöldellő bazsalikom? A krémes, gőzölgő besamel, ahogy először vágsz a lasagnádból? Vagy az aranyra sült focaccia fantasztikus tésztája? Bármelyiket is választod, ahogy az olaszok mondják: l’appetito vien mangiando (vagyis evés közben jön meg az étvágy). Válogass az alábbi éttermek közül, ahol az ízek szárnyán percek alatt Olaszországba repülhetsz!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
Balatoni családbarát wellness szállodák, amiket a gyerekek is imádni fognak!
2022.03.11 | 11 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
A Balaton partja telis-tele van családbarát wellness szállodákkal, ahol a gyerekekre is kiemelt figyelmet fordítanak. Akár totyogó apróságokkal, akár kamaszokkal tervezitek a pihenést, garantáltan találtok olyan hotelt, amely minden igényeteket kielégíti. Ebben a cikkben olyan balatoni családbarát wellness szállodákat mutatunk, amiket a gyerekek is imádni fognak!