Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Hólepte úti célok a wellness bűvöletében − 10 mesés szálláshely télre

Pihenésre vágysz? Akkor tervezd meg a következő téli kikapcsolódásodat, amibe kényeztető wellness élmények is lesznek! Töltsd a szabadság napjait gyönyörű települések elragadó szálláshelyein, melyeket az igazán szerencsések hóköntösbe bújva is megcsodálhatnak!

 

Golden Ball Club Hotel**** (Győr)

A Kisalföldön elterülő Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa, ahol már-már kötelező felfedezni a Káptalandomb ezeréves emlékeit vagy egy sétát tenni a barokk épületek között. Ezektől az élményektől pár perc sétára leszel a színvonalas Golden Ball Club Hotelben, mely varázslatos, keleties hangulatú wellnessel és csodás étteremmel kényeztet. Tovább a Golden Ball Club Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Golden Ball Club Hotel**** (Győr)10 mesés wellness szálláshely télre - Golden Ball Club Hotel**** (Győr)

 

 

Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)

Az esztergomi Prímás-szigeten magasodik a Portobello Wellness & Yacht Hotel, mely közvetlen összeköttetésben áll az Aquasziget Élményfürdővel. A családbarát szállodában játszóház és animációs programok szórakoztatják a gyerekeket. A modern szobák némelyikéből ráadásul pazar kilátás nyílik a Bazilika épületére, de egy kis szaunázás és medencézés után elzarándokolhatsz a város izgalmas látnivalóihoz is. Tovább a Portobello Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)10 mesés wellness szálláshely télre - Portobello Wellness & Yacht Hotel (Esztergom)

 

 

Fagus Hotel****sup (Sopron)

Exkluzív pihenéshez töltsd a téli szabadságot a Lővérek szívében meghúzódó Fagus Hotel épületében! Ezen a káprázatos helyen egyedülálló hangulattal rendelkező, növényfalas Spa világot hoztak létre, ahol a hintaágyakban ejtőzve, a medencében úszkálva vagy a szaunában üldögélve lazulhatsz el. Járd végig a közeli Boszorkány meseösvényt, mely a Kalandpark és a Károly-kilátó között található! Tovább a Fagus Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Fagus Hotel****sup (Sopron)10 mesés wellness szálláshely télre - Fagus Hotel****sup (Sopron)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Téli bakancslista - szuper programtippek a hideg téli napokra
Kint hullik a hó, és ti éppen azon töritek a fejeteket, hogy mit is lehetne ebben az időben csinálni? Kezdésnek vegyétek fel a télikabátot, sálat és sapkát, útközben görgessétek végig a legújabb cikkünket, és mire a végére értek ígérjük, hogy alig fogtok tudni választani a számtalan lehetőség közül.

 

 

 

Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

Egyes kultúrákban a víz jelenlétének gyógyító, megtisztító hatást tulajdonítanak. Talán ezért is vonzódunk sokan az olyan tóparti, vadregényes hangulatú szálláshelyekhez, mint a Nádas Tó Park Hotel. A természetközeli, magas komforttal rendelkező szobák és hatalmas gyermekbirodalom mellett a kényeztető wellnessoázis is figyelemre méltó. Sziesztázz a szaunákban, merülj el a medencékben, vegyél egy masszázst és keresd fel az apró település túraútvonalait! Tovább a Nádas Tó Park Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)10 mesés wellness szálláshely télre - Nádas Tó Park Hotel**** (Vasad)

 

 

Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

A középkor színes világa kel életre a Bikali Élménybirtokon, ahol korabeli, autentikus szálláshelyeken is megpihenhetsz. Amellett azonban, hogy jól szórakozol, eszel-iszol, még tengernyi wellness kaland is vár rád a különböző, tematikus fürdőknek köszönhetően. A baba- és gyermekbarát Puchner Kastélyszálló izgalmas programjain pedig még a felnőttek sem fognak unatkozni. Tovább a Puchner Kastélyszálló szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)10 mesés wellness szálláshely télre - Puchner Kastélyszálló**** (Bikal)

 

 

Hotel Kapitány Wellness Superior Wellness****sup (Sümeg)

Ha nyaralás közben egyedülálló, középkori hangulatra vágysz, akkor a Hotel Kapitányt is szeretni fogod. A nyugalom és a tökéletes feltöltődés nem lehet kérdés a sümegi vár lábánál álló szálláshelyen a kiváló konyha, a pompás szobák és a szédületes wellnessbirodalom miatt. A 600 méter mélyről feltörő termálvízben kis híján újjászületsz majd – és akkor még szót sem ejtettünk a fantasztikus szaunákról, pezsgőfürdőkről és kezelésekről! Tovább a Hotel Kapitány szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
15 családbarát fedett élményfürdő a hideg téli hónapokra
Induljon az új év egy családi fürdőzéssel! Cikkünkben 15 olyan családbarát fedett élményfürdőt hozunk nektek, ahol a legkisebbek is a meleg vízben pancsolhatnak egész nap, de persze a szülőknek sem kell lemondaniuk a jól megérdemelt pihenésükről.

 

 

SunGarden Wellness & Koferencia Hotel****sup (Siófok)

Az ízlésesen berendezett, kényelmes szobák garantálják az édes álmokat a SunGarden Wellness Hotelben. A 10 fős jakuzziban, valamint a különböző szaunákban eltöltött idő után a Juice bárban frissülhetsz fel, de egy regeneráló masszázsra is benevezhetsz. Ha kicsit kimozdulnál, akkor a hóborította úti célok között a Fordított Házat és a Víztornyot ejtsd útba! Tovább a SunGarden Wellness Hotel szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - SunGarden Wellness & Konferencia Hotel****sup (Siófok)10 mesés wellness szálláshely télre - SunGarden Wellness & Konferencia Hotel****sup (Siófok)

 

 

Thermal Panzió*** (Igal)

300 méterre a népszerű Igali Gyógyfürdőtől lelhetsz rá a maximálisan családias légkört árasztó Thermal Panzióra. A szálláson barátságos szobákban nyújtózhatsz el, miután megkóstoltad a magyar- és nemzetközi specialitásokat a szuper étteremben. A panzió saját wellnessrészlegében pedig finn szauna, infrakabin, termálvizes medence szolgálja a felfrissülésed. Tovább a Thermal Panzió szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Thermal Panzió*** (Igal)10 mesés wellness szálláshely télre - Thermal Panzió*** (Igal)

 

 

Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)

Zöld övezetben, de mégis karnyújtásnyira a látnivalókban gazdag Eger belvárosától bukkanhatsz rá a Hotel Koronára. A borszállodában játékteremben és káprázatos wellnessben hódolhatsz a beltéri kikapcsolódásnak. Engedd el magad a pezsgőfürdő, az élménymedence vagy a finn szauna melegében és hagyd, hogy teljesen feltöltődjön a tested-lelked! Tovább a Hotel Korona szállásajánlataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borhotel**** (Eger)

 

 

Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)

A műemlékekben bővelkedő Kőszeg romantikus utcáin ezer kincs sorakozik. A városnézést pedig nem is kezdhetnéd jobb helyen, mint a Fő térre tekintő Hotel Írottkőben. A szépen felújított szálloda kényelmes szobákat és fantasztikus éttermet kínál, de a wellnessben sóbarlang, jakuzzi és szaunák is akadnak. Tovább a Hotel Írottkő szállásajánataihoz>>

10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)10 mesés wellness szálláshely télre - Hotel Írottkő***sup (Kőszeg)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Izgalmas utazásra indulhatunk Magyarország varázslatos templomaiban, melyek szépségükkel, történetükkel és különleges kisugárzásukkal bűvölik el a látogatókat. Lépjetek be a földi mennyország kapuján a következő budapesti és vidéki templomokban!
És neked melyik a kedvenced? A margheritádra frissen csípett, boldogan zöldellő bazsalikom? A krémes, gőzölgő besamel, ahogy először vágsz a lasagnádból? Vagy az aranyra sült focaccia fantasztikus tésztája? Bármelyiket is választod, ahogy az olaszok mondják: l’appetito vien mangiando (vagyis evés közben jön meg az étvágy). Válogass az alábbi éttermek közül, ahol az ízek szárnyán percek alatt Olaszországba repülhetsz!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
10 szállás privát jakuzzival, pezsgőfürdővel a szobában
2022.12.02 | 7 perc | Szállások | Wellness
Mindannyiunknak jár egy kis kényeztetés néhanapján, és van, hogy erre leginkább a négy fal között vágyunk. Ezért összegyűjtöttünk nektek 10 olyan szálláshelyet, ahol lehetőségetek van olyan szoba foglalására, amiben privát jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.
A 10 legkülönlegesebb tematikus szálloda Magyarországon, ha egyedi élményre vágytok
2022.03.07 | 8 perc | Szállások | Hová utazzak?
Egy minden igényt kielégítő hotelben találunk kényelmes szobákat, finom ételekkel és italokkal csábító éttermet, esetleg medencékkel és szaunákkal felszerelt wellnessrészleget. Ha pedig ennél is többre vágyunk, akkor irány az ország egyik különleges tematikus szállodája. Középkor, tudomány, romantika, keleti hangulat, vagy egy csipet Afrika - bármelyik témát is érzitek magatokhoz a legközelebb, ebben a cikkben biztos megtaláljátok a hozzá tartozó szállást.
19 termálfürdő Magyarországon, ahol télen, hóesésben is fürdőzhetünk a szabad ég alatt a kültéri meleg vizes medencében
Különleges hangulata van télen, zimankóban és hóesésben fürdőzni a kültéri termálmedencében. Bemutatunk 19 olyan gyógy- és termálfürdőt Magyarországon, ahol ezt megtehetitek.