2019. szeptemberben, a párjával járt itt

Értékelt: 2019. szeptember 10.
Új, elegáns szálloda, kényelmes nagy méretű szobával, erkéllyel, fürdőszobával, belső udvarral, őrzött parkolóval. Mindennap takarítják. (Megjegyzés a törölközőt nem cserélték, pedig ledobtam egyet a padlóra)Halk zene szól, a személyzet nagyon udvarias, segítőkész, minden a vendég kényelmét szolgálja. Érkezéskor pezsgő, v. limonádé. A 4.
emeleti wellness az élményelemeivel kiváló, úszásra is jó (bár arra elég meleg a víz. Van napozó terasza. (A csomagban gyümölcsöt is ígértek ide, de nem volt egyszer sem, egyszer volt kávé az ásványvíz mellett-de nem hiányzott. Kaptunk nagy méretű fürdőtörölközőt is, a csomagban ígért strandtáskát, papucsot nem-ez is volt sajátunk, csak megjegyzés)Az étterem is elegáns, jó az étel, kicsit több zöldség lehetne a vacsoránál, mindig csak 1 féle grillezett zöldség: vagy répa, vagy cukkini, vagy karfiol és nyers saláta), de a sült pisztráng, grillezett harcsa nagyon finom volt. (Mindennap volt hal, ezt értékeltük. ) A fürdő tágas, de már szept. -től a kinti élményvilág le lett zárva. . Jó a gyógyvíz hatása az ízületekre, kicsit meleg a víz, így félóra a max. az ajánlott vízben tartózkodás. A senior csomag miatt, szinte csak idősek voltak,(németek főként) nem ártana a gyógyvízhez nyakzuhany, derékmasszázs, stb, nem csak ülő rész. Van sok úszásra alkalmas medence is, főleg kinti. , bent pedig egy szuper úszómedence, gyógyvizes medence is. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki nyugalomra, feltöltődésre vágyik. Jövünk még, mert az apróságok ellenére nagyon jól éreztük magunkat. A környéken érdemes megnézni a bivalyokat is. A hétköznapi akciós csomag ára jó ár-érték arányú, egyébként a teljes árú hét végi csomagok kissé borsos árúak a többi szálláshoz képest.
Személyzet: |
Tisztaság: |
Ár / érték arány: |
Kényelem (szoba): |
Szolgáltatások: |
Étkezés: |
Elhelyezkedés: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni Kovács Jolán felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.