Miskolc-Lillafüreden, a Bükki Nemzeti Park területén található a Hotel Szeleta. Ideális a természetet kedvelőinek, mert a Bükk keleti kapujában, erdővel körülölelt festői völgyben fekszik a Szinva patak partján. Az üzletemberek számára is kiváló ajánlat, hiszen a fárasztó nap után már néhány természetben töltött óra is felüdülést, feltöltődést ad.
Unalmas reggeli, 3 napon át ugyanaz a virsli. Életveszélyes közlekedés a buszmegállóig. Az étterem nem üzemelt. Kiváló, friss levegő, Herman Ottó múzeum, Palota szálló, István-barlang - ezért jártunk arrafelé Miskolc gyalázatos, minden bezárt, lepusztult Szerencsére Kassa 1 óra vonattal, emiatt megérte ide utazni Győrből.
Jó környezet, a szobában nem volt írásra alkalmas asztal, mert az alatt a jégszekrény volt. A harmadik ágy a szobában zavaró volt. A szaunán kívül más nem volt, se jakuzzi, se fitness-ez így nem wellness hotel. A reggelinél a narancslé hiányzott. Az automatából adott kakaó szörnyű volt. De: A személyzet előzékeny volt és kedves.
Tísztaság volt. A kontinentális reggeli átlagos volt. A barlangfürdő nagyon jó volt, egyéb látogatási nézelődési lehetőségek listája volt szintén. Összefoglalva nem volt túl jó, de nem volt túl rossz sem. Pozitív, hogy látszott az igyekezet. Mi visszamennénk, ha arra járunk.
A szoba kényelmes, tiszta, három csillagnak megfelelő felszereltségű volt. A személyzet udvarias és segítőkész volt, különösen a reggelinél a hölgy segített rendkívüli kedvességgel és türelemmel három gyermekünk reggeliztetésében. Hangulatos hely, családbarát árakkal.
Őszi pihenést szerveztünk párommal, szezonon kívüli áruk hétvégén is olyan volt, mint a kuponos oldalakon ajánlottak. Környezet klassz, hegyek, barlangok. . . nem kell mondani. +: A szállás mellé barlangfürdő-belépőt is kaptunk Miskolctapolcára - bár ezt hazatérvén ejtettük útba (kb. 20 km) +: A recepciós lánykák nagyon kedvesek voltak.
+: A szauna teljesen rendben volt, és ingyenes, csak szólni kellett, ha megyünk; a kinti medencét (1,5 nm használtam merülőnek), pazar. Ajánlom mindenkinek. A II-es épületben a szoba állapota, hangulata teljesen rendben volt. -: Mindent előre kellett fizetni, kijelentkezésnél is fizethetett az ember az egyéb szolgáltatásokért. -: A falak eléggé vékonyak, a szomszédból tisztán hallottuk egy valamilyen meccset és annak kommentárjait, valamint a családfő minősíthetetlen hangnemét a fiával és feleségével. Bosszúból mi is hangoskodtunk egy kicsit :). -: A személyzet sajnos többször morgott a reggeli során, kiakadtak, hogy a narancslét bögréből issza a vendégek nagy többsége, holott e műveletre a pohár való. Kicsit úgy éreztem magam, mint a napköziben. Emiatt örültem, hogy nem olyan ez a szállás, ahol vacsorázni is lehet. -: A másik negatívum a biciklibérléssel volt kapcsolatos: lehetett egész napra bérelni „A kerékpárok bérleti díja 500. - Ft/óra vagy 1. 500. - Ft. (8:00-20:00-ig) biciklinként”. Elfelejtették mondani, hogy pontban 8-kor a cangáért kell menni, mert fél napra lazán elkérik a 3000 Ft-ot járgányonként, ugyanis az a kiírás. A bringák vadiújak voltak, épp lekerült róluk a nejlon, a féket és a váltót sem állították be még, rémes volt közlekedni velük. Szóltam emiatt a recepción, de az árból nem engedtek. Remélem, orvosolták a problémát. Ha a foglalót le lehetne tudni a szobafoglaláskor (utaláskor vagy online fizetéssel), jobb érzése lenne a vendégnek. Maga az épület és a hely pazar, kár, hogy a fásultság és a rugalmatlanság ebből jócskán levesz, mi lehúzósnak érzetük.
Nem működött a wifi, és ez igen kellemetlenül érintett minket, mert részben ez alapján választottuk a szállodát, és nagyon fontos lett volna az internet használat. A 2-es lakosztályban a nappali szoba fűtése sem volt kielégítő. Nagyon jó volt viszont a szauna.
3 éjszakát töltöttünk a Hotel Szeletában! A reggeli mindig ugyan az! Lehetne néha pl. sütve tojás(hagymás,szalonnás),vagy sült debreceni Ahhoz képest,hogy be jelöltük a medencét a választásban, volt,csak üres! A személyzet ,kiket csak reggelinél láttunk, majdnem VISSZA köszönni sem tud! A helynek nincs konyhája, csak egy közös mikró van.
Lehetne kialakítani egy mosogatóval,tűzhellyel ellátott tartózkodót, ahol ha már délután konyha nincs ,egy lecsót lehessen főzni! Van a közelben étterem,ha viszont valaki egy sört meg akar inni kb. 700m gyalogolhat a kanyargós nehezen belátható,járda nélküli út szélén! Ha a központ a cél, az kb 2km gyalogolva életveszély! A hely, autóval Bázisnak jó! 7 éves gyermekkel voltunk. Tollasozni,pingpongozni lehet+ van egy ki öregedett, koszos kiülő+mászókás hinta!
Sajnos nekünk csalódás volt. Érkezésünkor az ágynemű hagyott kívánni valót maga után, amit kérésre rögtön cseréltek. A reggelinél a tányérok koszosak voltak a kínálat szolid. Összességében egy nagyon egyszerű szállás jó helyen.
Nem volt ami tetszett! Kritikán aluli reggelizés gyenge választékkal, sorbaállás az asztalokhoz, WiFi kapcsolat alig volt a szobánkban, (gyenge sugárzási színt) csak a recepción volt megfelelő, a szobahőmérséklet alacsony, a fürdőszobában a törülközőszárító hideg volt, (estétől reggelig és fordítva nem száradt meg a törülköző!
A nyár közepén szerettünk volna egy kellemes hétvégét eltölteni ebben a csodálatos környezetben elhelyezkedő "hotelben". A megnevezése miatt, a csomag ajánlat és az ár miatt, úgy gondoltam ideális hely számunkra. Amikor megérkeztünk érdeklődtünk mikor lehet igénybe venni a masszázs fotelt, szoláriumot?
A recepciós kedvesen közölte már tavaly óta nem működik. Tavaly óta nem kellett volna kiszedni a csomag tartalmából? Ezután felmentünk a szobánkba ami igazi lepukkant kis koszfészek, de a festői környezet, amit a völgy adott még mindig meggyőző volt. Elmentünk Lillafüredre turáztunk, ebédeltünk. A szállás csak reggelit biztosít, a mellette lévő étteremben épp lagzi volt másnap pedig délután már be volt zárva, így bizony menni kell, ha éhes az ember. A reggeli két nap ugyanaz. Bőséges svédasztalos :-D virsli,tojás kenyér meg valami cuki kis felvágott. Na lényegtelen. Az első nap visszatértünk irány be a szobába. . . Elleptek minket a hangyák. Szárnyas hangyák mindenhol. Szóltam a recepción lefújták őket szóval első éjjel 6 cm vastagságú hangya tetem az előtérben. Amelyik túlélte repkedett tovább ránk. Kínomban villany lekapcsol és alvás, így legalább nem látom hol mászkálnak. Rémes éjszakánk volt. Másnap ugyanez. Jogos kérdés lenne miért maradtunk? erre a válasz Gyuri bácsi füves napjai miatt mentünk. Szerettem volna összekötni a kellemest a hasznossal. Ja és még annyi mióta ott jártam tudom nekem is van itthon sóbarlangom. Ugyanis a szeleta hotel sóbarlangja kb. 5 db sólámpa, egy kis pinceszerű helyiségben műanyag székekkel. Üdítő nagyon! Aki ennek a helynek jó értékelést tud adni valószínűleg nem tudja milyen egy valódi hotelben megszállni. Pedig ennyi pénzért már ki lehet azt is próbálni. Imádok utazni, szeretem a szép helyeket, de itt egy pozitívum van maga a völgy ahol ez a lerobbant koszfészek van.