Kisbagoly vendéglő Makó

Kisbagoly vendéglő MakóKisbagoly vendéglő Makó
Kisbagoly vendéglő MakóKisbagoly vendéglő Makó
20 fotó

Kisbagoly vendéglő Makó - Vendégvélemények összefoglalója

A Kisbagoly Vendéglő Makó a parkos környezet és a tóparti terasz együttesével nyújt élménydús étkezési helyszínt. A teraszról nyíló kilátás zöldövezetre és a tó nyugalmára teremt hangulatot. Az étterem széles kínálata kedvező ár-érték arányt kínál, és a fogások bőségesek. A belső tér egyszerű, praktikusan berendezett, ugyanakkor tiszta és rendezett. A kiszolgálás általában gyors és udvarias, még forgalmas időszakokban is gördülékenyen működik.

13 vendég értékelése alapján

3,2Kiszolgálás
3,2Hangulat
3,4Ár / érték
3,1Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Forrás Szeged
57.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval

Kisbagoly vendéglő Makó vélemények

Gyenge 2013. november 6.a párjával járt itt
Makón nem sok lehetőség van étterem szempontjából! 1-2 havonta járunk el enni ide-oda és amikor a Bagolyba ettünk nem voltunk megelégedve az étel mennyiségével a minőségével! A kutya be van engedve az asztalok között mászkált,a szőnyeget szőnyeg tisztító géppel ami nagyon hangos volt tőlünk 3 méterre használták.
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2025. október 4.barátokkal járt itt
Kommersz hideg ételek, arrogáns kiszolgálás, lepukkant koszos hely fogadott itt bennünket makói utazásunk során. Nem ajánlom senkinek! Nem jártunk még azért mentünk be, de többet nem fogunk ide menni.
Szörnyű 2024. június 1.a párjával járt itt
Évek óta ide járók a férjemmel , de már nem fogok. Egyre silányabb a választék vagy hiányos . Nem azt kapjuk amit kérünk. Fizetésnél más ételét is velem fizetették ki. Fel háborító. 1 dolgozó mindig arogáns és tiszteletlen pl. : köszönés nuku, fintorgás kaszánál és rendelésnél is.