Mátraszele község Nógrád megyében, a Salgótarjáni járásban található. Mátraszele már a honfoglalás idején is lakott hely volt. A falu környékét kiterjedt erdőségek borítják, amelyek egy része a Karancs-Medves Tájvédelmi Körzethez tartozik. A település határában található tó kedvelt horgászati központ.
Somogy megyéből érkeztünk 3 gyermekkel. Rugalmasak voltak az érkezést illetően mivel előbb érkeztünk,de ez nem okozott problémát,elfoglalhattuk a szállást rögtön. Tényleg mindennel felszerelt az apartman.
Isteni kávé és finom reggeli, kedves kiszolgálás. Csak ajánlani tudom!Imádok a Hugo-ba járni. Az ételek mindamellett, hogy mindig nagyon finomak és laktató az adag, látványban is fantasztikusak. Csak ajánlani tudom amit mindenképp meg kell tapasztalni mindenkinek ha Egerben jár.
A Fornetti nem tartozik a preferált márkáim közé, de mivel gasztrotúra-társam tejfehérjeérzékeny és itt az egyébként ehető mini-hotdog garantáltan tejmentes, néha betérünk, mint azt tettük Füzesabonyban is. Vettünk volna vagy ötöt belőlük, a pultos felajánlotta, hogy ha elvisszük mindet,...