Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
Ami kifogástalan: A főtt ételek minősége, íze! Ez akár kategóriáján felülinek is értékelhető! Ami erősen kifogásolható: a tulajdonos és családtagjai utcai ruhában járnak be a konyhába! ! A vezető ugyanabban a szürke pulóverben rakodta a kibontott nyílászárókat és a tégla törmeléket, mint amelyikben a konyhába járt be.
Legalább 1 fehér inget Húsvétkor elvártunk volna, ha már felszolgál is! Ami nem éri el a 3 csillagot, az a szoba berendezése, csak azért kapna 2 csillagot, mert nem a folyosó végén, hanem az iciri- piciri fürdőszobában van a WC. Az alu. kilincsek siralmasak, a kulcsot egyszer elfordítva még simán kinyitható az ajtó! A függöny kb. 25 éves, én legalábbis akkor vettem ugyanilyet. Borzasztóan áthallásosak a falak, minden közelben lévő szobában történt zuhanyozását végig kellett hallgatnom! Mentségükre legyen mondva, hogy folyamatosan újítják fel a szobákat. Ami felháborító: vacsoránál és az azt követő zenés-műsoros esten nem jut mindenkinek asztal és szék! A törzsvendégek már rutinosak, előre foglalják maguknak az asztalt. Az újak ezt nem tudták, ezért kénytelenek ügyeskedni, lopják a széket a foglalt asztaloktól, vagy dühösen verik le a foglalt táblát! Milyen eljárás az amikor egyik vendég nem olyan, mint a másik? ! 20 éve utazunk, de ilyennel még sem hazánkban, sem külföldön nem találkoztunk! Hogyan engedhető meg, hogy a vendég ne tudjon leülni megvacsorázni? ? Láttuk, hogy a visszajáró vendégek viszik az ajándékot/ italt a főnöknek,így ugyanazért a pénzért/vagy inkább kevesebbért, mint amit mi fizettünk előnyökhöz jutottak! Az már nem teljesen a szálloda hibája, hanem az Egri Gárdonyi G. szinház szégyene is, hogy a "művészek" csapnivaló haknit adtak elő.
A csomagban lévő meglepetés a nőknek és az ajándék italkupon csak külön kérésre lett átadva. Már nem volt meglepi! A szobában lévő ágy nagyon nyekereg. A wellness rész eléggé elavult, lelakott, szocreál hangulatú. Zajos az elszívó a fürdőszobában. A személyzettel és a masszőrrel nagyon meg voltunk elégedve! A zenész személyisége mély nyomokat hagyott bennünk!
Szílveszterkor jártunk ott, néhány nem tetsző dolog: volt aki nem tudott a szilveszteri vacsora előtt csak hideg vízben lezuhanyozni /nem volt melegvíz/ . A vacsorához bort kóstolóban kaptunk /fél deci/ - amikor azonban szerettünk volna ebből kérni - nem volt. /természetesen fizettük volna/ Szerttünk volna száraz fehér, vagy száraz vörösbort inni -nem volt !
Egyszer voltunk itt, csendes, nyugodt hely. Nagyon tetszett a családias légkör, a finom ételek, melyek árai jók. a vacsora közben felcsendülő dalok, melyet zenész adott elő. A személyzet segítőkész. A fürdője elfogadható. Az udvar rendje kifogásolható volt. Nagyon jó a masszőr, aki udvarias, s mindenről kielégítő tájékoztatást adott. Az árnak megfelelő ellátásban részesültünk.
Kedves volt a fogadtatás, örömmel vettük, hogy fürdőköpenyt is kaptunk. A wellness medence kellemes volt, a víz tiszta, érződött a gyógyvíz jelleg. Nyugodtan tudtunk aludni, a szobai levegő kicsit "száraz" volt; talán a légkondi miatt. A svéd asztalos reggeli bőséges volt, nagy választék, jó ízek. Köszönjük. H.A.
A szállás nagyon kellemes, a szobák jól felszereltek,modern kialakításuak. A személyzet kedves és szolgálatkész. A gond a fürdő és wellness szolgáltatásokkal volt. A jaccudzi egyáltalán nem működött, a két gyógymedence közül is csak egy. Ami viszont nagyon kiábrándító volt az a környezet.
Mintha egy felvonulási terület közepén találtuk volna magunkat, elhasznált törött bútorok, kiselejtezett nyugágyak, szerte szét szórt építési anyagok, stb. mindenfelé.
Miután megérkeztünk, 360 km vonattal megtett út után, szembesültünk azzal, hogy 2 meghirdetett Zsóry vizes medence helyett csak egy van feltöltve forró, azaz 38 fokos vízzel (spórolás céljából, mert kevés a vendég)valamint a jakuzzi elromlott, használhatatlan. Ezen okokból csak egy éjszakát töltöttünk a szállodában.
A svédasztalos reggelivel makszimálisan elégedettek voltunk,a menü jellegű vacsorával viszont kevésbé. A szobákkal elégedettek voltunk,viszont füstszagúak voltak. A kezelésekkel meg voltunk elégedve. Az igért internetszolgáltatás csak a földszinten volt elérhető,ahol ugyancsak hideg volt az állandó főbejárati automata ajtó nyitogatása miatt.
Az edzőterem eléggé ellátott sporteszközökkel,de nagyobb része tönkre van téve. A szórakoztatóbb sporteszközök,mint asztalitenisz,biliárd,stb. nagyon szűkös körülmények között van elhelyezve. A lugosító ivókúra is elnyerte tetszésünket. Remélem,hogy lesz még alkalmunk meglátogatni a Hajnal hotelt,egy jó csomagajánlat alkalmával ismét! További jó munkát!
Nem értettem a szobák közti külömbséget. Már küllemben is nagyon eltért, ami kissé zavaró. A kérdésemre azt válaszolták, hogy azokat rábban kell lefoglalni. A két kis kinti -téliesitett- medencécskéből csak az egyik vopt feltöltve. A konditerem kissé össze van zsúfolva, de nem volt sok érdeklédő.
Az előző alkalommal felárért egy jó szobát kaptam. Most egy lepukkant nem karbabtartott szobát kaptunk, fekete revés csaptelepek a fürdőszobában, penészes fugák, bevakult tükrök. . . A szobában a pipereszékre ülni nem ajánlatos mert összedől. Az ágytakaró fordítva van leterítve mert a színe foltos. . .
A mennyezeti világítás három ágából csak egy világít, de az pont a szemébe annak aki az ágyon fekszik. A bútorok sérültek kopottak A vacsorára adott idő 1 óra teltház esetén is. Tehát zsúfolt a kiszolgáló pult.