mamarci étterem értékelései

Értékelései
19
20
15
19
0
0
56

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mamarci értékeléseit!

Olvasd el mamarci étterem értékeléseit!

Márton napilibázás -

Zsolnay Étterem & Kávézó Pécs

2016. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. november 20.
Magas esztétikai igényű, elegánsan, ízlésesen kialakított étterem, méltón a nevéhez. Belépésünk pillanatától éreztük, hogy valóban vendégnek tekintenek, azonnal a vállfás fogasra tették a kabátunkat, asztalhoz kísértek és onnan kezdve folyamatos volt a kényeztetés. A szakmailag kifogásolhatatlan, képzett felszolgáló csak velünk foglalkozott, követte az étkezésünket - figyelmesen, diszkréten - a legnagyobb körültekintéssel.
Megosztom
Átutazóban Gyöngyösön -

Bori Mami Gyöngyös

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 21.
Egy elég hosszú út közepén voltunk, amikor is megéhezve épp gyöngyösön álltunk meg egy finom ebéd reményében. Gyorsan kerestünk okostelefonon egy gyorsnak, de finomnak ígérkező ebédelő helyet. A Bori mami vendéglőt "dobta ki", így hát odamentünk, a leírás alapján egy hagyományos, de ízletes ételeket ígérő étteremre számítottunk.
Megosztom
Családi születésnap -

Pécsi Vadásztanya Vendéglő Pécs

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. szeptember 12.
Nagy családi ebéden - 15 fő - voltunk itt, születésnapot ünnepelni. A nyári kánikula csúcspontján, a forróságban igazi felüdülés volt az étterem "ezeréves" gesztenye fái árnyékában ülni, beszélgetni és várni a finom ételeket. A csodás kert maximálisan lekötötte játékaival (hinta, trambulin, csúzda )és árnyas padjaival az ételükre várakozó gyereksereget, így a felnőttek nyugodtan beszélgetve várták a felszolgálást, ami gyors és figyelmes volt.
Megosztom
Betértünk a kánikula elől -

Lóki Csárda Marcali

2015. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. augusztus 24.
Minden évben legalább kétszer vezet úgy az utunk, hogy a Lóki csárda előtt megyünk el. Most is nyaralni indultunk a 2 unokával, amikor betértünk ebédelni. Alighogy elfoglaltuk a helyünket, máris hideg citromos limonádéval kínáltak bennünket, ami a kánikulában külön jól esett. Fél adag ételeket rendeltünk, amiket gyorsan meg is kaptunk.
Megosztom
Asztalt kell foglalni ! -

N-Eozin Grillterasz & Kultúrpark Pécs

2015. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2015. július 14.
Csodaszép nyári szombat estén kisebb társasággal tértünk be vacsorázni és egy kellemeset beszélgetni. A hely jó hírét már előzőleg ismerve asztalt foglaltunk, még időben. Megérkezésünkkor tapasztaltuk, hogy foglalás nélkül esélyünk se lett volna vacsorázni, de leülni se.
Megosztom
családi ebéd -

Tettye Vendéglő Pécs

2014. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. december 9.
Kisebb kihagyás után újra jót akartunk enni, ezért ismét az egyik legjobb éttermet a pécsi Tettyét kerestük fel. Csodás környezet, barátságos belső tér - már diszkrét karácsonyi hangulatban - gyors kiszolgálás és nagy adag, ízlésesen tálalt, igazi gasztronómiai élvezetet nyújtó ízek.
Megosztom
Felelevenített régi ízek :) -

Baracsi Halászcsárda Baracs

2014. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. december 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Régen, évekkel ezelőtt jártunk a csárdában és most - mivel útba esett - megint meglátogattuk. A helyhez illően 2 adag halászlét kértünk tésztával. Nagyon kedves, udvarias már. már barátságos volt a fogadtatás, a helykínálás, jó érzésekkel ütünk le. Alig melegedtünk meg máris hozták a gőzölgő, illatos halászlét, házi gyufametélttel.
Megosztom
2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2014. szeptember 3. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Anyósom szülinapját ünnepeltük a csárdában, régóta ismertük a helyet, többször jártunk itt, gondoltuk ha már van e jeles alkalom, igazán színvonalas helyen ünnepeljük meg. Már a belépéskor figyelemmel, kedvesen fogadtak, a majdnem teltház ellenére több asztalválasztási lehetőségünk is volt.
Megosztom
Baráti vacsora -

Bagolyvár Vendéglő Pécs

2014. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. április 22.
Baráti társasággal tértünk be, hogy egy kellemes beszélgetéssel egybekötött finom vacsorát együtt töltsünk el. Az étterem elhelyezkedése, környezete barátságos, rendezett, a berendezés kényelmes, családias. A teraszról szinte a teljes Pécs panoráma élvezhető, esti fényben lenyűgözően csodálatos.
Megosztom
A hamburger győzött -

Retro Burger Eger

2014. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. április 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csak sétálni akartunk kicsit a belvárosban, ismerkedni a hangulattal, amikor "megcsapta" az orrunkat valami nagyon finom illat. A Retro burger előtt álltunk. . . de nem sokáig, pillanatokon belül a pultnál álltunk és kértük a hamburgerünket. A kiszolgáló hölgy nagyon kedvesen "helyet foglaltatott" velünk és mondta, amint elkészül odahozza nekünk.
Megosztom
2 oldalon / 15 találat


TérképX