Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
A Hajnal Hotelről csak felsőfokon lehet írni! Ma érkeztünk haza 3 éjszakát töltöttünk ott a férjemmel. Még alig értünk haza de már mennénk vissza! Itt igazán minden a vendégről szól, nem tudtunk olyat kérni amit, azonnal ne teljesítenének! nagyon finom változatos bőséges svédasztalos reggeli és vacsora. Van 2 gyógymedence .
szauna jakuzzi sószoba. Nagyon jól éreztük magunkat! Nyárra kész lesz az úszómedence. Visszamegyünk még az idén! Köszönünk szépen mindent! Szabó Andrásné
Minden bejelentés nélkül este 7-kor jöttünk át egy másik hotelból kaptunk szobát /pedig Bajor hétvége volt sok vendéggel/ itt része ellehet mondani bőséges, változatos reggeli l2-től este 10-ig lehetőség van ebédre, vacsorára ki mit akar elérhető áron. Fürdője és Welnesz részlege kiváló. Szobák tiszták ágyak kényelmesek.
Visszatérő vendégek voltunk a Hajnal hotelben. Nagyon jól éreztük magunkat,jó szilveszteri buli volt A szoba nagyon jó volt /az uj részben/Talán a televíziót kellene kicserélni egy kicsit újabb típusra. A szálloda fürdője jó. lehet szaunázni .
Köszönjük a hotel tulajdonosának --és nagyra értékeljük hogy ilyen kis nyugdíjasak is részt vehettünk egy akciós Erzsébet napi csomagban --sok szolgáltatás --kedvesség --figyelmesség és tisztaság volt --finomak voltak az ételek --kiváló hangulatot teremtett a zenész --szívét lelkét bele adta --fél egészség a gyógy víz a törődés idős emberekkel is --ha tehetném még egyszer csak ide mennék --mivel kocsi nincs ide pedig minden nap megy egy busz és még a közlekedés is meg oldható --én ha értékelem a hotelt -a legtöbb pontot adnák mindenre a kellemesen el töltött hét végére --Jászberényi kis csapat
A szállodába érkezvén nagyon kedvesen, előzékenyen fogadtak a recepción és a szükséges formaságokat követően felkisértek a szobánkba . A szoba kellemes benyomást tett ránk, tisztaság, rend, harmónia volt a jellemző. Az étterem hangulatos volt az ételek kiválóak voltak és az élőzene élvezetes hangulatot kelltett.
A második nap is jó hangulatú kellemes nap volt, megtetézve a szálloda kedves ajándékával ami egy csokitorta volt amit a házassági évfodulónkra kaptunk a szálloda vezetőjétől. Igen kellemes meglepetés volt, KÖSZÖNJÜK ! A harmadik nap reggelén mégegyszer fürödtünk a gyógyvízes medencében majd a reggelit követően távoztunk a hotelből. Nagyon jól éreztük magunkat ! Köszönjük.
Nagyszerű disznótoros hétvégét töltöttünk a hotelben, köszönet érte a készséges, udvarias személyzetnek! Az ellátás tökéletes volt, köszönettel tartozunk a hangulatért felelős zenésznek is, aki színvonalas játékával biztosította az est jó hangulatát! Mindenkinek szívből ajánlom! Elégedett házaspár Miskolcról.
Rendkívül meg voltam elégedve mindennel,csendes nyugodt szálloda disznótoros hétvégén voltunk élmény volt a gyereknek az,hogy beszállhatott a disznófeldolgozás menetébe,A vendégkör is kulturált volt mert volt alkohol nagy mennyiségben mégis mindenki tudta hol a határ,nem volt dülöngélő vitázó nagyhangu ember.
A személyzet szolgálatkészsége kiváló, a szálloda tisztasága ragyogó a konyhájuk pedig verhetetlen igazi tájjellegü ételektől kezdve a speciális ételekig minden megtalálható ízletesen elkészítve. Nagyon jó az ishogy a vendégek regglinél ,vacsoránaál és a medencében is beszélgetnek nem csak eljárnak egymás melett. Egyszóval az ott egy nagy család. Mindenkinek ajánlom
Nagyon tetszett a sokféle szolgáltatás, a jó meleg tiszta víz,a szaunák, só kamra az edző terem felszereltsége. ennyi fért a három napba.Ezenkívül a számtalan szórakoztató és gyógyító lehetőség van.A személyzet nagyon udvarias,a svédasztalos reggeli nagyon választékos volt. Mi már visszatérő vendégek voltunk.
A fenti értékelés szerint minden tetszett. Nagyon kedves volt a recepciós hölgy érkezésünkkor. A vacsoránál a szemüveges pincérfiú figyelmes, gyors és előzékeny volt. Azok a reggelik és vacsorák. . . ! Felejthetetlenek. Ilyenkor hízókúrán is vagyunk. A nagy medence,a jakuzzi, a szaunák. . . -alig tudunk kimászni belőlük.
Természetesen köszönjük a szállodavezető úr személyes megjelenését, figyelmességét, hogy minden rendben menjen. A zenész úr igen jó hangulatot teremtett, kedvünkbe járt a dallamokkal. Jövőre is megyünk! Addig is további jó munkát mindenkinek. Üdvözlettel.
Jól éretük magunkat tetszik a családias környezet a wellness részleg is szuper a személyzet kissé szétszórt de nagyon rendesek külön kiemelném a játéktermet mert jó, hogy van erre is lehetőség. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A szoba egyszerű és nagyszerű kényelmes és hangulatos!