Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő; e kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel története. A hotel egy nagyon kedvelt családias panzióként indult, a barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét: az elégedett, gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén.
Az ellátás remek volt, az ételek nagyon finomak voltak, különösen a tejszínes őszibarack leves! Az udvari gyógymedence is kellemes élményt nyújtott. A fürdőszobában nem mindig folyt meleg víz. Az udvar rendezetlen, a külföldi országokból érkező vendégek nyelvén is célszerű lenne tájékoztatókat kifüggeszteni.
Csak azért 4-es az értékelésem, mert nem szokásom 5-öst adni. . . Jó ár/érték arány! Az étkező- és az ételek is abszolút rendben voltak! Kiszolgálás is rendben volt. Talán a szolgáltatások minősége lehetett volna egy kicsit magasabb. . . illetve egy saját úszómedence emelne a színvonalán. . . ! Jómagam és kis családom is elégedettek voltunk mindennel.
Kellemes hely, figyelmes személyzettel, az ár-érték arány megfelelő. A konditermet és a játéktermet jól kihasználtuk. Kis gyerekkel óvatosan kell fürdeni, mert - az egyébként nagyon jó gyógyvíz - túl meleg a kicsiknek, ezért a jakuzzit választottuk, amiben nagyon jól érezték magukat.
Tetszett a személyzet profi hozzáállása,segítőkészsége. A szoba berendezése jó,bár egy picivel nagyobb fürdőszoba nem ártott volna. (be kell látnom,nem lehet minden helyiséget 120kg-os pasasra méretezni)Az ételekről:egyszerűen KIVÁLÓ! Rendkívül jó az ár-érték arány.
A wellness szolgáltatás igénybevételével sikerült a pihenést aktivizálni és fizikailag-szellemileg feltöltődni. Ismerőseinknek,barátainknak jó szívvel fogjuk ajánlani.
Kedves segítőkész személyzet,az első perctől az utolsóig. A kezelő személyzet maximális szakmai hozzáértése. Nyugodt, pihentető környezet. A gyógymedencék tisztasága,a víz hőfoka. Amit javasolni szeretnék, hogy ne csak a szobákban , hanem a többi közös helyiségben is helyezzenek el szemeteseket ( recepció, étterem, kezelő helyiség, sószoba).
Kellemes hétvégét töltöttünk el a "Hajnal Hotel"-n. A szolgáltatások a vártnak megfeleltek /nekem is munkatársam ajánlotta/, a személyzet előzékeny és udvarias volt. Az ételek elegendőek és ízletesek. Talán negatívum, hogy a gyógyvizes medence láböblítőjének széle nem üt el eléggé a környezettől, ezért mi is és mások is rosszul léptek oda.
A személyzet nagyon készséges volt minden tekintetben. A recepción minden napszakban pontos információt és segítséget kaptunk. Az étteremben ínycsiklandozó kajákat, finom jól ízesített menük vártak, gazdag választék de kimért és nem pazarlós, nagyon jól menedzselt. Kuka ürítése napi szinten.
Nekünk nagyon kellemes , családias ez a hely, többször voltunk már itt. Mindenki nagyon segítőkész, udvarias, ez vonatkozik a személyzetre és a gyógykezelést végzőkre is. Nagyon jó, hogy kialakítottak fedett részt is, így a hűvösebb időben is élvezhetjük a gyógyfürdőt, mely a panzióban található Az ételek finomak, bőségesek.
Nagyon kedvesen fogadtak minket. Csupa jókat hallottam erről a kis hotelről. Kedvesek és segítőkészek voltak! :) Szivesen megyek legközelebb is :) Ételek finomak. A gyógyvíz nagyon kellemes. Szüleimmel és a párommal hamarosan megint menni fogunk. Csendes és nyugodt hotel. Köszönöm a sok kedvességet!