Hajnal Hotel Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
Hajnal Hotel Mezőkövesden a gyógyvízre és a gyógykezelésekre összpontosító szolgáltatásokat kínál, kiemelve saját gyógyvizes medencéjét és a széles wellness kínálatot. A vendéglátás során a tulajdonos szívügye és a személyzet segítőkészsége gyakran előtérbe kerül, hozzájárulva a zavartalan kiszolgáláshoz. A szobák retró jellegűek, ám a tisztaság és a használhatóság általában megfelel az elvárásoknak, és a berendezés funkcionális.
A reggeli svédasztalos kínálat bőséges, a vacsora pedig általában ízletes és házias jellegű, a kínálat időnként változik. A gyógyvíz kiemelkedő élményt nyújt, a belső és külső medencék és a gyógykezelések széles választéka a regenerálódást támogatja. A környezet nyugodt, a közeli Zsóry Gyógyfürdő könnyen megközelíthető, ami további lehetőségeket kínál a fürdőzésre. Többen hangsúlyozzák az ár-érték arányt, és a hosszabb tartózkodások során a kedvező feltételek előnyösek lehetnek. A wellness részleg és a masszázs-, szauna- és gyógykezelési kínálat korszerűsítés alatt álló elemeket is tartalmaz, de a meglévő lehetőségek is magas színvonalúak. A disznótoros hétvégéket és egyéb rendezvényeket sokan kiemelik, mint hangulatos, közösségépítő programokat. A személyzet udvarias és figyelmes, a vezetői figyelem és a vendégközpontú hozzáállás hozzájárul a nyugodt és családias környezethez. Összességében a Hajnal Hotel Mezőkövesden olyan hely, ahol a gyógyvíz és a kényelem összekapcsolódik, és a vendégek általában pozitív benyomással távoznak.
A lakásunktól 119 km-re lévő Hajnal hotel a Zsóry fürdő szomszédságában van, Mezőkövesd 2-3 km. A szállodábana finnszauna, infraszauna, jakuzzi, sószoba és mindenféle gépekkel felszerelt fittnessterem áll rendelkezésre. Az ételek változatosak, minden igényt kielégítenek. Disznótoros hétvége volt, mindenféle disznótoros étellel, de csirkés étel is volt. A citromos csirkeragutól el voltunk ájulva.
Kellemes hely, figyelmes személyzettel, az ár-érték arány megfelelő. A konditermet és a játéktermet jól kihasználtuk. Kis gyerekkel óvatosan kell fürdeni, mert - az egyébként nagyon jó gyógyvíz - túl meleg a kicsiknek, ezért a jakuzzit választottuk, amiben nagyon jól érezték magukat.
A svédasztalos reggelivel makszimálisan elégedettek voltunk,a menü jellegű vacsorával viszont kevésbé. A szobákkal elégedettek voltunk,viszont füstszagúak voltak. A kezelésekkel meg voltunk elégedve. Az igért internetszolgáltatás csak a földszinten volt elérhető,ahol ugyancsak hideg volt az állandó főbejárati automata ajtó nyitogatása miatt.
Az edzőterem eléggé ellátott sporteszközökkel,de nagyobb része tönkre van téve. A szórakoztatóbb sporteszközök,mint asztalitenisz,biliárd,stb. nagyon szűkös körülmények között van elhelyezve. A lugosító ivókúra is elnyerte tetszésünket. Remélem,hogy lesz még alkalmunk meglátogatni a Hajnal hotelt,egy jó csomagajánlat alkalmával ismét! További jó munkát!
Tetszett a személyzet profi hozzáállása,segítőkészsége. A szoba berendezése jó,bár egy picivel nagyobb fürdőszoba nem ártott volna. (be kell látnom,nem lehet minden helyiséget 120kg-os pasasra méretezni)Az ételekről:egyszerűen KIVÁLÓ! Rendkívül jó az ár-érték arány.
A wellness szolgáltatás igénybevételével sikerült a pihenést aktivizálni és fizikailag-szellemileg feltöltődni. Ismerőseinknek,barátainknak jó szívvel fogjuk ajánlani.
Kellemes hétvégét töltöttünk el a "Hajnal Hotel"-n. A szolgáltatások a vártnak megfeleltek /nekem is munkatársam ajánlotta/, a személyzet előzékeny és udvarias volt. Az ételek elegendőek és ízletesek. Talán negatívum, hogy a gyógyvizes medence láböblítőjének széle nem üt el eléggé a környezettől, ezért mi is és mások is rosszul léptek oda.
Nem értettem a szobák közti külömbséget. Már küllemben is nagyon eltért, ami kissé zavaró. A kérdésemre azt válaszolták, hogy azokat rábban kell lefoglalni. A két kis kinti -téliesitett- medencécskéből csak az egyik vopt feltöltve. A konditerem kissé össze van zsúfolva, de nem volt sok érdeklédő.
A szálloda elhelyezkedése,az ellátás és a kiszolgálás és a szolgáltatások rendkívül jók. A személyzet is nagyon kedves és előzékeny az apróbb feledékenységektől eltekintve.Szimpatikus, rugalmas fiatal alkalmazottak nagyon tetszettek. Bármikor nagyon szívesen újra eljönnénk ide pihenni.
Kellemes öt napot töltöttünk,családias,figyelmes környezetben.Kiemelném a szakácsok és masszőrök munkáját!A Hotel minden dolgozójának köszönet a lelkiismeretes munkáért!Reméljük,még visszatérünk!
Minden nagyon tetszett, amit kifogásolok az, hogy a szauna bekapcsolását egy recepciós kolléga többször is elfelejtette, mert sok dolga volt. A személyzetet - gondolom, hogy a tulajdonosi körből valaki- rendszeresen ellenőrizte és mindenben készségesen segítettek, ha kérésünk vagy kívánságunk volt.
Nagyon elégedett voltunk mindennel. Az ételek kiválóak voltak, választékos volt. A személyzet nagyon figyelmes és szolgálat kész. Amit hiányolok az, hogy nincs gyermek medence, így fiatalok kis gyerekkel nem tudnak elmenni. Továbbá hiányolom, hogy nincs kinti medence. A közeljövőben szintén el fogunk menni.