Hajnal Hotel Mezőkövesd ★★★

3,6
4. helyezett
a 28 mezőkövesdi szállás közül
Kategória
Három csillagos szálloda, Gyógyszálló (minősített)
Hajnal Hotel Mezőkövesd
Hajnal Hotel MezőkövesdHajnal Hotel Mezőkövesd
Hajnal Hotel MezőkövesdHajnal Hotel Mezőkövesd
129 fotó

Hajnal Hotel Mezőkövesd bemutatkozása

Bükkalja és a Hortobágy találkozási pontjában fekszik Mezőkövesd, Zsóry-fürdő; e kitűnő klímájú üdülőövetben kezdődött a Hajnal Hotel története. A hotel egy nagyon kedvelt családias panzióként indult, a barátságos vendéglátás hamarosan meghozta gyümölcsét: az elégedett, gyakran visszatérő vendégkörnek köszönhetően ma egy páratlanul jól felszerelt gyógy- és pihenőhotel áll a korábbi panzió helyén.

150 vendég értékelése alapján

3,4Kényelem
4,1Szolgáltatás
3,9Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Zsóry Liget Hotel & Spa Mezőkövesd - Kedvezményes ajánlat
Zsóry Liget Hotel & Spa Mezőkövesd
Hotel Eger Park - Kedvezményes ajánlat
Hotel Eger Park
Hunguest Hotel Flóra Eger - Hétköznapi akció fürdőbelépővel
Hunguest Hotel Flóra Eger

Hajnal Hotel Mezőkövesd vélemények

2017. július 9.a párjával járt itt
Először jártunk a szállodában. A felújítás miatt kicsit megrettentünk, a medencék látványa eléggé lehangoló volt, de ezt betudtuk az építkezésnek. Az épülő fedett részleg elkészültével biztosan sokkal kellemesebb lesz a fürdőzés. Az étteremmel minden rendben volt, a személyzet nagyon barátságos, a tulajdonos is a vendégek szolgálatában áll.
2017. június 23.gyerekekkel járt itt
Két nagy unokánkkal voltunk a Hajnal Hotelban. Két légteres szobát kaptunk, négy ágyas elhelyezés gyanánt. A vendégek elég kevesen voltak első nap és a vacsorát félpanziós ellátás gyanánt étlapról való ételkérés tette lehetővé. Változatos ízletes vacsora volt mindkét napon.
2017. március 23.a párjával járt itt
Azt hiányolom, hogy az interneten nem találtam arra hivatkozást, hogy a fürdő rész még nincs készen. Ettől függetlenül azt tapasztaltam, mindent meg tettek azért, hogy a lehetőséghez képest jól érezzük magunkat. Tisztelettel Puskás Dénes
2017. március 13.a párjával járt itt
Remekül éreztük magunkat a disznótoros hétvégén. A svédasztalos étkezés megfelelő volt, a kínálat bőséges, a disznótoros ételek különösen finomak voltak.A szálloda személyzete kedves, udvarias,segítőkész.Egyetlen negatívum a szobai 36cm-es régi TV 7-8 csatornával.
2016. augusztus 6.a párjával járt itt
A szálloda alapvetően jó . A nyugalmat az ott folyó építkezés zavarja. Az automata kávéfőzőben nem működött minden , - kérdésemre a válasz , nem tudja kiadni a csokit ? ? ? ? - csak a rövid és hosszú kávé állott rendelkezésünkre . A hotel nyugágyai sem voltak a legjobbak .
2016. július 11.családjával járt itt
A szálláshely egyszerűen berendezett, tiszta, kényelmes pihenésre kiválóan alkalmas. A személyzet kedves és segítőkész. A félpanziós ellátás bőséges és nagyon finom. A medence tiszta és kiváló a gyógyvize. Kisebb felújítás - különösen a fürdőszobára - ráférne, de ezzel együtt nagyon meg voltunk elégedve a szálláshellyel.
2016. május 4.a párjával járt itt
2015 május hónapban voltunk a párommal, hét éjszakát töltöttünk el itt. A szálloda nem luxus hotel, de az árnak megfelelő ellátást kaptunk. Gyógy-és wellness részleg is házon belül található, igaz némi fejlesztésre szorulna, de kb tíz perces gyaloglással elérhető a nagyon szépen felújított Zsóri Gyógyfürdő.
2016. március 20.barátokkal járt itt
Kis kellemetlenséget okozott, hogy a szaunák, fürdő és kezelések nem egy helyen voltak.
Valamint nekünk nem tetszett a gőzkabin. A személyzet nagyon kézséges, bármilyen külön kérést teljesített.
2016. január 5.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló a víz. Az ellátás nagyon jó. A személyzet nagyon udvarias. A szobák kényelmesek. Ár érték arány megfelelő. Az étkezés nagyon jó és bőséges. A gyógyászati részleg és a szálloda személyzete nagyon barátságos és segítőkész. Egy dolog ami jó lenne egy összekötő folyosó a medencéhez,és zárt medence. Még biztos vissza jövünk. Tisztelettel: Kovács Józsefné
2016. január 4.a párjával járt itt
Dec. 30-án, kora délután érkeztünk. Szálloda udvarában sikerült parkolni, majd a recepción kellemes, udvarias fogadtatásban volt részünk. Szobánkba érkezve feltűnt, hogy lóg a falból a konnektor, amit nem is sikerült a helyére varázsolnunk. Sötétedés közeledtével jött ismét egy kihívás. A villany felkapcsolása!
Hajnal Hotel Mezőkövesd a térképen
3400 MezőkövesdHajnal u. 2.
+36 49 505190
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • Fitnessz center • masszázs • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • gyógymedence • sóbarlang
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • cukormentes étkezési lehetőség • étterem
Legnépszerűbb cikkek
Érdekes cikkeink