Ezerjó Étterem Mór - Vendégvélemények összefoglalója
Az Ezerjó Étterem Mór egy olyan hely, amely a klasszikus magyar konyha megbízható kínálatát és a vendéglátás empatikus jellegét ötvözi. A kínálat bőséges és változatos, így többféle ízlésnek ad megfelelő választást. A kínálatban megtalálhatók klasszikus fogások, például tatár bifsztek, rántott velő, fácánleves, BBQ vaddisznóoldalas, rántott vaddisznókaraj, kacsacomb párolt káposztával és hagymás törtburgonyával.
Emellett a desszertek között a somlói galuska is megjelenik, sokak kedvence lehet. A bor- és pezsgőválaszték jelentős része a hely hangulatához illeszkedik, három móri pincészet bora és kétféle Törley pezsgő választható palackos kiszerelésben. A Gong pálinkák tömör választéka is hozzájárul a tradicionális hangulathoz, és a nagyipari sörök kínálata is elérhető. Az étterem gyakran ad otthont esküvőknek és családi eseményeknek, a rendezvények rugalmas szervezésével és kedves kiszolgálással. A svédasztalos szombati vacsorák és vasárnapi ebédek gazdag kínálatot és jó ár-érték arányt kínálnak, a vendégek nagy adagokat kóstolhatnak. A kiszolgálás kifejezetten figyelmes, és a személyzet igyekszik megkönnyíteni a többfogásos rendeléseket és a közös étkezéseket. A környezet tiszta, rendezett és hangulatos, a kellemes zenekar gondoskodik a jó hangulatról. Összességében az Ezerjó Étterem Mór sokféle alkalomhoz ideális választás lehet, legyen szó hétköznapi ebédről, családi ünnepségről vagy esküvőről, és a megfizethető árak, a bőséges adagok és a barátságos kiszolgálás hozzák meg a pozitív benyomást.
Finomak voltak az ételek, bőséges volt a választék, kedves volt a személyzet. A jó hangulatról kellemesen játszó zenekar gondoskodott. Csak ajánlani tudom!
A szarvasgulyás jó ízű, beltartalmi szempontból gazdag (1900 ft, tavaly augusztusi végi díjszabás). A rántott harcsa (4500) friss, szaftos, viszont panírja szakadozott, jól megsütött mirelit sült burgonyát és ipari majonézt adnak mellé. Jó tenne a tányérnak valami zöld, legjobb indulattal sem nevezhető jobbnak az átlagosnál. A tálalás bántóan hevenyészett, lelketlen. A somlói galuska (1600) javítható, de nem élvezhetetlen. Három móri pincészet hat borát mérik ki, továbbá kétféle Törley pezsgőből választhatunk, ezeket csak palackra adják. Nagyipari multisöröket tartanak. A töményitalok között a Gong pálinkák jelentenek némi izgalmat. A kiszolgálás javítható, a felszolgáló kétszer visszakérdez, hogy a megrendelt három fogást ketten esszük-e vagy kérünk mindenből egyet-egyet. Mindkétszer jelezzük, hogy mindenből egyet kérünk. Kisvártatva megjelenik újra és harmadszor is megkérdezi azt, amit már háromszor elmondtunk. Társának gyorsabb a felfogása, fellépése is jobb.
Esküvő, családi ebéd, vagy netán születésnap, névnap. . . esetleg egy szombati, vasárnapi ebéd! Ezt már mindet kipróbáltuk. Személyzetről, ételekről csak jót írhatok. Bőséges és mindig újabb ételek,finom köretek, sütik, kedves kiszolgálás. Ezután is Ők a "nyerők" nálunk! Bátran ajánlom mindenkinek! Vadételeik pedig vadítóan finomak! ! !
Móron kirándultunk. . Megláttuk az éttermet, az étlapot kint megnézve elfogadhatónak tünt. . volna. . leültünk és egy pillanat után elénk terült- kérés nélkül egy tál gyümölcs leves. . . A környékben étkeztek,csak nem tünt fel hogy mindenki rántott húst és gyümölcslevest fogyasztott. . A pincértől kértünk volna étlapot- az nincs- volt a válasz.
. Csak menüvel tud szolgálni. . A kint lévő étlap- 2 éves volt, kiderült. . A konyha nem birja a terhelést, akkor irják ki hogy csak menüt tudunk kinálni hétköznapokon. .
A mai világban, olyan éttermet ahol bőséges a választék, nagy adagot adnak, ízesek az ételek, gyors és udvarias a kiszolgálás és megfizethetőek az árak már alig lehet találni. Ebben az étteremben, az előző szempontok majdnem megvalósultak kivéve, hogy számunkra a fácánleves, illetve a rántott velőhöz adott zöldségköret nem volt túl ízesített, és a felszolgáló, lehetett volna barátságosabb.
Edzés után, este tértünk be, éhesen, kizárólag pizzázni akartunk. Nagyon finom volt mindegyik, különbözőeket ettünk. Jól sikerült a tészta, a feltét is bőséggel rajta, mmm. . . ! Alig bírtuk legyűrni olyan nagy volt. A választék pizzából nem sok, de ez nem is pizzéria. . .
Szerettem volna egy kis édes borral leöblíteni a vacsorát, még nem tudtak adni, csak ígéretet kaptunk hogy hamarosan lesz édes :-) is a listán. . . Ősszel újra járunk arra s kipróbálunk más ételeket, kecsegtető az étlapjuk! A pincér kedves volt, az árak korrektek, az étterem rendezett, kellemes. Mint ahogy maga Mór is :) !
Nagyon finom ételek, kedves kiszolgálás, tiszta és hangulatos étterem. Korrekt árak. Esküvőnket is itt tartottuk, felejthetetlen élmény volt. A személyzet rugalmas, segítőkész. Korrekt volt az elszámolás is. Ez az egyik kedvenc éttermünk.
A párommal rendszeresen járunk ebbe az étterembe svédasztalos szombat esti vacsorára és szintén svédasztalos vasárnapi ebédre. Minden alkalommal különleges és finom ételekkel készülnek. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek. Hangulatos és tiszta az étterem , az árak is nagyon kedvezőek ! Bátran merem ajánlani mindenkinek!
Egyszerűen szuper. Régóta ismerem ezt a helyet. Több, mint 12 évig Móron dolgoztam és ebbe az étterembe jártam ebédelni. Már nyugdíjba mentem, de azóta is rendszeresen felkeresem. Volt munkatársakkal, baráti társasággal jövünk itt össze és rendszeresen itt tartjuk a családi ünnepi alkalmakat is, pedig 30 km-re lakom. Legutóbb 2016.
Gyakran térünk be, ha ebédidőben arra járunk. Általában meg is voltunk elégedve finom és nagy adagokkal, kivéve utóbbi esetben. Egy pincérnő szaladgált a vendégek között, arra sem volt ideje, hogy a távozó vendégek után leszedje a tányérokat. Amíg az ételre vártunk, párom felfedezte az egyik "tiszta" pohár szélének egy részén az odaragadt, barna csíkot.
A húslevesen már érezni lehetett, ebbe nem sok hús főhetett. Aztán hozták a vadast, 2 gombócot fél szelet hússal. Igaz, menü volt, de azért egy szelet hús belefért volna. Kifelé láttam az otthagyott tányérokon a megmaradt egy gombócot, másnak is elfogyott a hús elég hamar.