dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
4
17
51
10
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 értékelései

Pisztráng a kockás teritőn -

Lipicai Hotel & Étterem Szilvásvárad

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 16.
Hétvégi rekkenő melegben a szilvásváradi nyűzsgés mellett a fő uton található az étterem. Már külsőleg is izléses a terasz -muskátlik a rendezett ládákban. . Az aasztalok kockás piros teritőkkel várják a vendégeket. Kiszolgálás gyors. . Az étlap precizen fent van az étterem honlapján. . . A finom fokhagyma krém leves bögrében, a pisztráng fokhagyma krémmel leöntve- nagyon fimom.
Megosztom
Hétvégi torta -

Balajti Cukrászda Miskolc

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Kirándulásként ellátogatunk a curászdába. . Már régebben is voltunk,de most csalódást okozott. Szombat- 1o óra,még ugy látszik korai a vendéglátáshoz. . . A reklám táblán kirva- házas limonádé. . Még nincs-volt a válasz. . . A répa torta - száraz volt. . A fagylalt 300 forint, ami igen sok, lehet hogy a helyet kell megfizetni. . .
Megosztom
vasárnapi Szépasszony -

Szépasszony Fogadó Étterme Eger

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 2.
Hétvégi ebédként a szépasszonyvölgyi Szépasszony fogadót választottuk.. Az étterem régi hangulatot idéz. Csendes,tiszta környezet a völgyben.. A felszolgáls udvarias, gyors... Az ételek finomak, háziasak, és megfelő adagok a vendég számára... Az árak- amelyek nem utolsó szempont nagyon megfelelőek... Naygon finom rostan csirke, borok-minőségiek..
Megosztom
Kiváló Butykos -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 27. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégi kikapcsolűsként a helyi Szépasszonyvölgybe mentünk ebédelni. . . A Butykos éttermet választottuk, nem csalódtunk. . . Gyors kiszolgálás, udvarias figyelmes pincérek. . . Nagyon gyorsan hozták a választott ételeket. . Kacsa, párolt káposztával, tört hagymás krumplival, cigánypecsenye, meg házi rétes mákos meggyes , nomeg egy egy pohár rizling.
Megosztom
2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 21.
Délutáni kirándulás során a sarki cukrászdánál megálltunk, a fő úton található. . . megérte. . Nagyon finom curászsütemények, régi izeket találtunk. . Árak- megfelelőek, a bolt rész elég szűk, de a jó időben lezárt részen foglalunk helyet. . Kiszolgálás- rögtön elviszik a volt vendég után a poharat, gyorsan rend lesz. . Fagylalt is volt már, de 240 ft-os áron .
Megosztom
magyar izek csárdája -

Hortobágyi Csárda Hortobágy

2019. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 16.
Tavaszi tiszai kirándulásunk során útba esett a kilenc lyukú hid mellett fekvő éttterem. Egy perc helyfoglalás után máris az étlap volt előttünk. A főételek sora enm sok, 5 féle volt. . . De speciális magyar szürkemarha pörköltöt ettem, a párom tanyasi csirkepaprikást választott. . . Az étteremben élő zene kisérte ebédünket, cimbalommal, és hegedűvel.
Megosztom
KIMÉRT EBÉD -

Lecsó Burger Eger

2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. március 1.
Egy átlagos nap, délutáni bevásárlás a tescoban. . Az éhes embernek ebédelni si ekll, kiprobáltuk a lecsó burgert. . A pultnál gusztusos ételek közül lehet választani, a műanyag tálca választása után jött a java. . A földi halndő kéri a váasztott adagot. . Mikor kis adagot kér, nagy adagra sikerül a mérlegen. . a választott pacal adaghoz külön mérik tészta adagot.
Megosztom
2019. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. február 23.
Téli kirándulás Szilvásváradon. . A Szalajka völgyfelé több étteremből tudunk még télen is választani. . A figyelmünket akinti ttábla hivta fel,,menü. . . Barack leves, rántott pisztráng, saláta ágyon. Ehhez kedvet kaptunk. . Hangulatos helyiség, kékfestő dekorációval, téga mintázatú falakkal izléses a benyomás. Szinte lesem ültünk,máris az udvarias pincér hozta az étlapot.
Megosztom
még mindig nyerő... -

Főtér Cafe Restaurant Eger

2019. februárban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. február 7.
Már sokadik alkalommal tértünk be egy délutáni beszélgetésre, most sem csalódtunk. . . Hangulatos fények, esti kivilágításban a Dobó tér fényei is láthatóak. . Rendelésünk pizzákból, borból és gesztenyepüréből állt. Halk zene is szólt, ami kellemes volt. . Délutáni öt órai hangulat volt. A pincérek udvariasok. A pizza hatalmas, finom. .
Megosztom
Palcsinták földjén... -

Palacsintavár Eger

2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. október 9.
Palacsinta várat- már kibővitett tágas étterem uj formában található, jobban utab esik a várba látogató turistának. . Rendelés után kb 20 perccel megjelenik a gusztusos nagy palcsinta. . Most karamellás- túrós változatban. . . Naygon finom még minddig. . Időben kell érkezni,mert 12 kor nyitnak, és fél egy után már nem nagyon van hely az étteremben.
Megosztom
6 oldalon / 51 találat


TérképX