dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
28
71
14
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 értékelései

Vásárlás és ebéd... -

Kedvenc Ételbár Gyöngyös

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 2.
Hétvégi bevásárlás Gyöngyösön. . Egy nagy hús áruházban- ahol jóval olcsobbak a termékek. . Az áruház mellett az üzlet részében huzódik egy kis étterem. . Kiszolgálás udvarias, ajánlóval. . Főzelék, leves- házi izek szerint kimérve. . . Két kis asztalnál szeréynen megebédel az ember. . . Tálcás megoldással lehet választani. .
Megosztom
Időutazás Gyarmaton -

Excalibur Étterem Balassagyarmat

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Séta Balassagyarmaton. . A fő utcán egy pincében található étterem- inkább bisztró jellegű önkiszolgálót találtunk. . Családi vállalkozás lehet. . Egy tál leves 300 ft, egy adag étel 800 ft- csirkemáj rizzsel. . Házias ízek. . A sütemény is igen finom, nagymamáink ize. . A helyiségre ráférne egy kis felujitás- a fal festése, régi olasz középkori képet ábrázol.
Megosztom
Duna parti étteremben -

Révkapu Kávéház Vác

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Kirándulás Vácon. . Esős időben egy csábító étteremben találtuk magunkat. . Nem csalódtunk, hangulat, kilátás az asztalról a Dunára. . A pincér készséges, udvarias. . Az étel friss, forró, finom. . Juhtúróval töltött rántott hús. . nagyon finom volt. . Tisztaság, varrógép asztalok, ízlésesen megterítve. . A kinti helyiség kávézó rész, borokkal . .
Megosztom
RÉGISÉGEK EBÉD KÖZBEN -

Rab Ráby Étterem Szentendre

2019. novemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. november 1.
Séta Szentendrén. . Ebéd eg hangulatos,nem szokványos étteremben. . A teremben régiségek összegyűjtve, teritők, tágyak, emléktárgyak. . Gyorsan felvették a rendelést. . . Közben egy ázsiai csoport lépettbe. . Ők nagy érdeklődéssel elkezdték fényképezni a sok érdekes tárgyat. . . Közben megrendeltük az izletes ebédet. .
Megosztom
MÉG mindig a BUTYKOSBÓL.. -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 5.
Őszi ebéd a Szépasszonyvölgyben. A Buytkost választottuk, újra. . Most sem csalódtunk. . . Étlap szinte azonnal elő kerül. . Az ételre igaz várni kellet- háromnegyed órát,a mi nem kevés. . . De most is megérte. . finom, ízletes, friss ételek kerültek elénk. . Tejszínes gomba krém csirke falatokkal, cigánypecsenye- másodszorra, mint az előző alkalommal.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Szép, csendes napsütéses vasárnap. . Cukrászda a belvárosban. . . A pultban szem szájnak való sok süti. . . Választásunk karamellás ischler- régi iz sajnos nem jött vissza,- boci szelet, és az év tortájából egy szelet- borsos áron - 850 ft. . . boldog asszony szelet. . Az üzletben tisztaság, fagylatos pult is taláható. . A kiszplgálás is kifogástalan.
Megosztom
Sztrapacskát ne ! -

Vár Caffé & Bár Sárospatak

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Sárospataki kiránduláson a vár mellett van e hely. . . Az udvar virágos, hangulatos helynek gondoltuk. . Az étlap átlagos, árak alacsonyak. A felszolgáló gyorsan jött, ezzel nem is volt. A túros sztrapacska- 1000 ftért. . A tészta színe már első látásra nem volt valami megnyerő, a túrót nagyítóval esetleg megtalálható volt. A tejfelt külön egy kis tányérba hozták.
Megosztom
Hekk a rómain -

Leander Terasz Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Ismerőseimmel esti kirándulás a rómaira. . Hekket eszünk- volt a jelszó. Egy bevált helyre vittek, ami tényleg finom volt. . A legkisebb rántott hekk- is kifog az emberen. . Mellé házi uborka, kenyér jár- rendelésre. . Finom csapolt sör hűsiti szomjunkat, de több féle innivalóból választhatunk. . A hely csodás, romantikus Duna part. .
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Édesség a nagy melegben, augusztusban, séta közben. . . Jászai Mari térnél. . A cukrászda két részből áll, egy fagylaltos rész. amiben sokféle diabetikus fagylat található 300 ft. . áron. . A másik rész süteménye rész-csábító édességekkel. Mivel csak fagylatot fogyasztottunk, ami igen belga édes csokis volt. . A kiszolgálás előzékeny, nem megfásult- a fő idényben.
Megosztom
Édeség a javából -

Kövér Cukrászda Sárospatak

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Nyári kirándulás. . Cukrászda a városközepén, kellemes légkondival ellátott tiszta cukrászda. . Fagylalt, és finom aránylag olcsó sütemények a kínálatban. . Egy ischler 200 ft, nem 400 ft,a mi manapság. . . Nagyon finom tiramisut fogyasztottam, csoki kocka 300 ft, könnyű piskóta tésztával. . Torták a hűtőből, rendelésre is elvihetők. .
Megosztom
8 oldalon / 71 találat


TérképX