dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
4
24
67
14
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 értékelései

MÉG mindig a BUTYKOSBÓL.. -

Butykos Kisvendéglö Eger

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 5.
Őszi ebéd a Szépasszonyvölgyben. A Buytkost választottuk, újra. . Most sem csalódtunk. . . Étlap szinte azonnal elő kerül. . Az ételre igaz várni kellet- háromnegyed órát,a mi nem kevés. . . De most is megérte. . finom, ízletes, friss ételek kerültek elénk. . Tejszínes gomba krém csirke falatokkal, cigánypecsenye- másodszorra, mint az előző alkalommal.
Megosztom
2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 15.
Szép, csendes napsütéses vasárnap. . Cukrászda a belvárosban. . . A pultban szem szájnak való sok süti. . . Választásunk karamellás ischler- régi iz sajnos nem jött vissza,- boci szelet, és az év tortájából egy szelet- borsos áron - 850 ft. . . boldog asszony szelet. . Az üzletben tisztaság, fagylatos pult is taláható. . A kiszplgálás is kifogástalan.
Megosztom
Sztrapacskát ne ! -

Vár Caffé & Bár Sárospatak

2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 15.
Sárospataki kiránduláson a vár mellett van e hely. . . Az udvar virágos, hangulatos helynek gondoltuk. . Az étlap átlagos, árak alacsonyak. A felszolgáló gyorsan jött, ezzel nem is volt. A túros sztrapacska- 1000 ftért. . A tészta színe már első látásra nem volt valami megnyerő, a túrót nagyítóval esetleg megtalálható volt. A tejfelt külön egy kis tányérba hozták.
Megosztom
Hekk a rómain -

Leander Terasz Budapest

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 13.
Ismerőseimmel esti kirándulás a rómaira. . Hekket eszünk- volt a jelszó. Egy bevált helyre vittek, ami tényleg finom volt. . A legkisebb rántott hekk- is kifog az emberen. . Mellé házi uborka, kenyér jár- rendelésre. . Finom csapolt sör hűsiti szomjunkat, de több féle innivalóból választhatunk. . A hely csodás, romantikus Duna part. .
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Édesség a nagy melegben, augusztusban, séta közben. . . Jászai Mari térnél. . A cukrászda két részből áll, egy fagylaltos rész. amiben sokféle diabetikus fagylat található 300 ft. . áron. . A másik rész süteménye rész-csábító édességekkel. Mivel csak fagylatot fogyasztottunk, ami igen belga édes csokis volt. . A kiszolgálás előzékeny, nem megfásult- a fő idényben.
Megosztom
Édeség a javából -

Kövér Cukrászda Sárospatak

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Nyári kirándulás. . Cukrászda a városközepén, kellemes légkondival ellátott tiszta cukrászda. . Fagylalt, és finom aránylag olcsó sütemények a kínálatban. . Egy ischler 200 ft, nem 400 ft,a mi manapság. . . Nagyon finom tiramisut fogyasztottam, csoki kocka 300 ft, könnyű piskóta tésztával. . Torták a hűtőből, rendelésre is elvihetők. .
Megosztom
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 12.
Városnézés . . Beiktatva a palacsintázó. . . Régen voltam, de most egy kis csalódást okozott, fogjuk nagy forgalomra é s nyári melegre. . Sor é külföldi hangzavar. . Sós, édes, minden félé. . Aránylag mérsékelt árban. . 250 Ft. . . A tálalás- gusztusos, porcukorral megszórva késsel villával hamar. . Az emeleten található mosdóba, kóddla lehet bejutni.
Megosztom
menü a központban -

Reskontó Étterem Debrecen

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 29. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Debreceni tartózkodásunk során a belvárosi utcában egy kívülről is ízléses étterem. . Reskontó - Nyilas Misire emlékezve. . . A bejáratnál már emlékezünk rájuk. A bal oldalon étterem, a jobb oldalon napi menüt kaphatunk, és választhatunk több féle ételből. Tálcás rendszerből , menü- 1290 ft- ami nem is drága. . . Nagyon finom gyümölcs leves, rizibizi, és hús szelet jár .
Megosztom
Debrecenbe kéne enni... -

Bonita Bisztró Debrecen

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 28. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Este 7 körül éhes gyomorral a belvárosban sétálva találtuk meg a bisztrót. . Nem hagyományos pincér- fizetés rendszer van. . Erre figyelmeztetnek, mivel csak vártuk a pincért. . A pultnál kell rendelni,majd kockát adnak számmal és a végén - felszolgálási dij nélkül a pultnál fizetni. . . Nagyon sok félé igazi olasz ételekből tudunk válogatni. .
Megosztom
Balatoni fogas -

Parti Csárda Keszthely

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 22.
Nyári kirándulás- Keszthely, mivel a Balaton partján rossz időben sétál az ember. . Ebédelni is szeretne. . Rögtön a pavilon soron ez a csárdának nevezett étterem szimpatikus volt. . . A felszolgáló egyedül szaladgált egy két részes étteremben. . . /tudjuk nincs felszolgáló, pincér a Balatonomnál/ Az étlapról gyorsan kiválasztottuk a finom fogasfilét, ami tényleg finom volt.
Megosztom
7 oldalon / 67 találat


TérképX