Elixír Medical Wellness Hotel Mórahalom bemutatkozása
Az Elixír Medical Wellnes Hotel Szegedtől 20 kilométerre, Mórahalmon kínál vendégeinek háromcsillagos ellátást. A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel való közvetlen összeköttetése és együttműködése révén a szálloda vendégei számos gyógyászati és wellness szolgáltatást vehetnek igénybe.
Lehet, hogy rossz szokás, de vissza szoktam olvasni néhány értélkelést, így tettem most is. . . nem kellett volna. Kétségeim támadtak, hogy ugyanazon a helyen jártunk-e? Az alig több, mint egy év alatt ötödször voltunk a szálloda vendégei, de eddig minden alkalommal a maximális ( néha már túlzottan figyelmes) ellátásban, kiszolgálásban volt részünk.
Egy értékelő írta : nem látott még sehol ilyen zöld illetve sárga ihatatlan valamit, amit a reggelihez adtak. Nem a reklám helye, de eredeti másfél literes Rauch zöld alma és multivitamin italokról beszélünk, ott bontották ki és töltötték bele a szemünk előtt. Az ételek mennyiségéről, inkább túlkínálat van és bő választék, mi 1-1 darabos tállal csak addig a pillanatig találkoztunk, amikor épp cserélték, figyelmesebb felszolgálókkal se sok helyen lehet találkozni. Minden alkalommal 5 csillagos értékelést írok, hisz a kapott kiszolgálás, a recepción dolgozók hozzáértése és készséges hozzáállása, a szálloda kivitelezése, be- és elrendezése, a szolgáltatások minősége, mind-mind dícséretes, követésre méltó lehetne. A szomszédos fürdő természetesen emel a kapott szolgáltatások értékén, bár nekünk a belső terápiás medence a kedvencünk a tisztaságával, békéjével és nyugalmával. Sajnos/hál istennek győzött a kényelem, amikor lehetőségünk van utazni, az Elixirbe megyünk, már nem is keresünk mást. Ha tehetném, odaköltöznék.
Hihetetlen odaadással láttak vendégül kisunokámmal együtt. Külön említésre méltó, hogy (sajnos cukorbetegsége miatt) az amúgy is választékos ételválasztékon felül felajánlottak speciális étel elkészítését. A szoba tágassága, a fürdőszoba kényelme, az előszoba nagysága és minden elrendezés felülmulta még a 4 csillagos szállodák nívoját is.
A kényelem, tisztaság tényleg a legmagasabb értékelét érdemli. Nem beszélve az Erzsébet fürdő használatát, ami tényleg egyedülálló. A szálloda wellness részlege is nagyon jó, különös tekintettel a saját terasz használatára. Nem utolsó sorban említésre méltó, hogy térítésmentesen rendelkezésre bocsátották a bicikliket. Köszönet érte. Mindenkinek szívből ajánlani tudom. N em utolsó szempont, hogy a Budapesttől való távolság (220 km) ellenére, elég gyorsan és egyértelműen megközelíthető a város, ami egyébként nagyon szép és tiszta. Egy dolgot javasolnék, ami nem a szálloda hibája, hogy a városnéző kisvonatot ne csak hétvégén üzemeltessék. /az eső miatt ez vasárnap elmaradt, így sajnos ezt nem tudtuk igénybe venni. /
Csak" 3 csillag-szuperior a szálloda besorolása, de sok 4 csillagos szálloda elbújhat mögötte! Elegáns, ízléses, gyönyörű, új szálloda. Ételek változatosak, finomak, különösen a hét végi vacsora minden igényt kielégítő volt. Bárki találhatott kedvére való: hagyományos, reform, vagy ínyenc is.
A húsok mellett sok zöldség, gyümölcs és kifejezetten finom sütemények. Az automatából a presso kávé is a reggeli része volt, ugyanúgy mint a capuccino, hosszú kávé. A wellnes rész kellemes vizű úszómedencéből-folytonosan üzemelő jacuzziból, szaunákból, saját napozó teraszból áll. A szobakártya korlátlan belépésre jogosít a közvetlen a teraszról megközelíthető Szent Erzsébet (4 csillagos) fürdőbe , ahová még vacsora után is át lehet menni. Sok helyen jártunk már, de eddig ez a szálloda volt a legszebb, legelegánsabb! Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Augusztus 19-én voltunk. Minden nagyon elragadó volt a szoba csodás,szinte élvezet volt ez a 2 éjszaka.A személyzet kedves segítőkészek.Az ételek is kifogástalanok voltak.Nekünk nagyon tetszett,és csak ajánlani tudom mindenkinek mert ez igazán színvonalas minden igényt kielégítő hely!! Kiskunhalasról Zsolt és Erzsébet :)
Mórahalomra járunk a férjemmel már 8 éve ha igazi pihenésre vágyunk. Az eddigi szállásunk közül az Elixír Hotel volt az ami igazi feltöltődést,pihenést,minden szolgáltatásban kiváló volt. A Recepciósok figyelmes eligazításuk a szállodában rendkívül tetszett,bemutatták a különböző szolgáltatások helyeit amit igazából igénybe is vettünk pl: masszást, relaxa helységet.
A takarító személyzet, rendkívül figyelmes volt törölközök cseréje szinte ha kellett napi szintű volt, fürdőköntösöket kérésre azonnal cseréltek,szobák tisztasága kifogástalan volt. Köszönjük az összes dolgozójának!
Minden igazán kellemes volt. A szálloda gyönyörű, minden csillog-villog. Kedvesek és segítőkészek a recepción, illetve az étteremben. A szolgáltatás is megfelelő. Szívből ajánlom mindenkinek, családdal vagy csak párban egyaránt.
Ajándékba kaptuk az üdülést az Elixir hotelbe. Nagyon meg voltunk elégedve, gyönyörű a szálloda , udvarias kiszolgálás, bőséges választék az ételek között. A fürdő részleg minden igényt kielégít, a kisgyermekes családok is megtalálják a lehetőséget, ugyan úgy, mint az idősebb generáció. Szép a környezet, nyugodt csendes pihenőhely. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.
Találomra választottam a szállodát, de nem bántam meg. Három csillag helyett ötöt kaptunk))) Kényelmes, tágas, csendes szobák,finom ételek. Tisztaság, nagyon szép berendezés. Készséges személyzet. Na és a strand! Az egyik legjobb azok közül, ahol eddig jártam. Rengeteg medence, kitűnő masszázs, szaunaszeánsz, koktélok, olcsó árak. Biztosan visszamegyünk! Kata
A hotel gyönyörű több 4 csillagos hotelben voltunk már de meg sem közelítették a 3+csillagos Elixir hotel színvonalát. Mi csak ajánlani tudjuk bárki számára.
2015 nyarán töltöttünk el 5 éjszakát a Hotel Elixírben. Már a megérkezésünkkor nagyon megnyerő volt a szálloda megjelenése és a személyzet hozzáállása is. Érkezésünkkor szívélyesen végig kísértek a szállodán, bemutatva annak szolgáltatásait.
A családi szoba gyönyörűen kialakított, tiszta, a két szoba és a fürdőszoba is mind berendezésében, mind felszerelésében felülmúlta elvárásainkat. Véleményünk szerint a felszereltség 4*-ot érdemelne. Az étterem is hangulatos, finom gasztronómiai ellátással. A közvetlen ingyenes, korlátlan átjárás az Erzsébet Fürdőbe olyan szolgáltatás, amely gyerekes családok részére véleményem szerint nagyon pozitív. Mórahalmon most jártunk másodszor, de szívesen visszamennénk.
6782Mórahalom, Millenniumi sétány 2.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
1900
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• fedett úszómedence • szauna • kozmetika • masszázs • finnszauna • sóbarlang • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás az utcán, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• étterem / kávézó • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár