A Thermál Panzió Mórahalom a gyógyfürdő közelében található, nyugodt környezetben. A szálláshely általános jellemzője a családbarát hangulat és a figyelmes, segítőkész személyzet. A fürdőbe való közvetlen átjárás kényelmes, és a tartózkodás során könnyen variálható. A Thermál Panzió Mórahalom tágas, zöld környezete és a több medence, szauna- és relaxációs lehetőség kedvez a regenerálódásnak.
A reggelik és az étkezési lehetőségek széles spektruma megfizethető árakon érhető el, gyakran svédasztalos formában. Az ár-érték arány általában kedvező, a szállás, a fürdő hozzáférés és a kiszolgálás összességében elégedettséget nyújt. A szobák kényelmesek, rendezettek, és a közvetlen fürdőkapcsolat előnyös a pihenéshez. A környék nyugodt és vonzó, kulturális látnivalókban gazdag, és Szeged felől is kényelmesen megközelíthető. A vendégek visszatérő jelenléte és az ismertető visszajelzések a szolgáltatások állandó minőségét tükrözik. A Varga Csárda vendégközpontú szolgáltatásai, a fürdőhöz közeli elhelyezkedés és a kedvező árfekvés mind hozzájárulnak a pozitív élményhez. Összességében a Thermál Panzió Mórahalom ideális választás családok és baráti társaságok számára, akik nyugodt időt töltenek a fürdő közvetlen közelében.
Az 2022. évi karácsonyi ünnepek egy részét ismét a Thermál Panzió vendégeként töltöttük el. Már évek óta bevett szokás, hogy mi itt zárjuk az év végét. Most már elmondhatjuk, hogy nemcsak a barátokkal /eddig ez 4 főt jelentett/ hanem a családjaink tagjait is már megfertőztük.
2-3 éve már 10 fős társaság, mely családtagok és barátokból áll élvezzük a Panzió, a fürdő és a Varga csárda vendég szeretetét. Csak ismételni tudom magamat, mindennel elégedettek vagyunk. Az ár-értékarány, az összes létesitmény dolgozóinak kedvessége, segitőkészsége, az ellátás, kényelem, minden nagyon szuper. Változatlanul csak ajánlani tudom másoknak is :)
Először voltunk itt. Tetszett a szoba, elég nagy és kényelmes elfért minden, amit vittünk. Az étkezés megoldás is jó választás. Készséges voltak mindenben.
Május végén jártunk erre. A fürdőbe való átjárhatóság volt az egyik szempont. Kényelmes kis szobát kaptunk, mindenhez közel. Csendes volt miden így nagyon jót tudtunk pihenni. A fürdő nyitva tartása is nekünk kedvezett. Nagyon hangulatos a város, sok szép látnivalója van. A környék nevezetességei is könnyen elérhetőek.
Végre sok-sok itt töltött pihenés után, melyek a karácsonyi ünnepek körül mozogtak, idén sikerült egy-két napot nyáron itt tölteni. Tudtok, hogy mire számithatunk, mivel törzsvendégek vagyunk, ezért is esett egy rövid nyári pihenésre a választásunk. Mint mindig jól éreztük magunkat, a személyzet figyelmes és kedves, segitőkész.
A közvetlen átjárás a fürdőbe és a Varga csárdába kényelmes, a reggeli választék finom, izletes. Örülünk hogy sikerült nyári pihenésünk pár napját itt tölteni. Csak is ajánlani tudjuk.
Nagyon jó a Gyógyfürdő és a panzióból egy ajtón keresztül rögtön a fürdőbe jutunk, ez kiváló! A személyzet előzékeny, udvarias, segítőkész-ők is kiválóak! A Varga csárda svédasztalos reggelije jó, az alacarte kiváló,( a menü elég gyenge. ) Személyzet itt is kiváló!
A panzió fsz-i, (102) szobájának elhelyezkedése remek lenne, HA NEM AZ ABLAK ALATT LENNE A KIJELÖLT DOHÁNYZÓ HELY, AMI MIATT LEHETETLEN SZELLŐZTETNI, A szoba (102) egyébként is nagyon pici, nagyon egyszerű,alig férni el benne (az ágy matraca az egyetlen kényelmes) A fürdőszoba is nagyon pici, nagyon egyszerű, lelakott. Csak a Strand-és gyógyfürdő közvetlen közelsége miatt jó a szoba, egyébként ár-érték arányban nagyon drága. Ezt a szobát NEM AJÁNLJUK!
Jól éreztük magunkat nagyon jó a panzió elhelyezkedése nagy előny a fürdő közvetlen kapcsolata és a kijelentkezés napján is maradhattunk a fürdőbe a tetőtéri szobánk kicsi volt De inkább zsúfolt.
Előző értékelésemet 2015. decemberében irtam, azóta volt szerencsénk a 2016. és 2017. év végét is tölteni, ami számunkra az év végi pihenést jelenti. 2004. óta minden évben itt vagyunk, eleinte csak 4 fős baráti tárasággal, idén már 10 fő töltötte itt a karácsony utáni napokat.
Azt hiszem ennél több igazolás nem is kell arra, hogy remek hely, kedves személyzet, ár-érték arány megfelelő, fürdő elérhetősége este 10 órai nyitvatartásig, Varga Csárda svédasztalos reggeli és egész napos étkezési lehetősége. Ajánlom másoknak is, egyszer legalább egy rövid hétvégét töltsenek itt, biztos vagyok benne, hogy máskor is ide tervezik a pihenést. Köszönjük Thermál Panzió és Varga Csárda a kedves kiszolgálást és vendégszeretetet. 2018-ban is vendégük leszünk :)
Feleségemmel foglaltunk szobát a panzióban. Kedves fogadtatás ,a fürdőköntöst egyből megkaptuk ,és ami tetszett,hogy méretre szabottan kaptuk. Hangulatos mindennel felszerelt szobát kaptunk,a minibár különb volt mint a négycsillagos szállodában. A legjobb az volt a szálláson,hogy szabad és korlátlan átjárásunk volt a fürdőbe.
Az étteremmel is megvoltunk elégedve ,pénztárcabarát árak voltak finom ételekkel. Maximálisan elégedettek voltunk mindennel. Jövünk még ide máskor is. V. L. és neje
Hát hol is kezdjem,talán az elején. Megérkeztünk a családommal,és és egy nagyon udvarias hölgy fogadott. Bár csak 2 től lehetett elfoglalni a szobát és még csak 10 óra volt de megengedte és addig tudtuk már a fürdő részleget használni. Ez jó pont volt. 2 órakkor elfoglaltuk a szobát.
Bár az volt írva jár fürdőköntös nem volt bekészítve,úgy kellett érte szólni. Az éjszaka elég zajosan telt,papirvékonyak a falak este 10kor mindent át lehetett hallani és ez a 2 éves kislányomnak nem igazán tetszett. Előző este megkérdeztem a recepciós hölgyet hogy reggel mikortól tudunk lemenni a fürdőbe,azt mondta 7 órakkor. Reggel fél 8 fele lementünk a gyerekekkel. 10 perc elteltével kiküldtek minket hogy csak 10 től lehet. Kérdem én ha 10 ig kell elhagyni a szobát miért nem tudok még elötte egy fél órácskát játszani a gyerekekkel a vízbe. Na mindegy elmentünk reggelizni svédasztal. Romlott felvágott,és ki van írva csak egy kávét lehet inni,bár ebből ingyen se ittam volna még egyet. Hát ennyi a történetem.