jova étterem értékelései

Értékelései
24
26
8
33
7
0
73

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg jova értékeléseit!

Olvasd el jova étterem értékeléseit!

Ismét jót ettünk :) -

Egri Borozó & Vendéglő Siófok

2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 16.
Ismét sikerült pár napot Siófokon tölteni, igy természetesen meglátogattuk az Egri Borozót egy remek ebédre. A hely változatlan kedvességgel, gyorsasággal, finom ízekkel várja a vendégeket. Remek menű rendszer, finom sültek, gyos és kedves kiszolgálás. Örülönk hogy ismét az Önök vendégei lehettünk. Aki arra jár ne hagyja ki - nem fogja megbánni ! !
Megosztom
Ebéd kilátással -

Vaskapu Étterem Esztergom

2018. áprilisban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 24.
Április hónapban jártunk a fenti helyen, egy hétköznapi ebédre, éppen Szlovákiából hazatérve. A kilátás csodálatos, a kiszolgálás gyors és kedves, az étel izletes és a mennyiség nagy. Nagyon jól éreztük magunkat, egy kis pihenés a hétköznapok rohanásában. Biztosan még megyünk még és ujabb barátokat is viszünk :)
Megosztom
Karamellás torta szelet -

Szent Korona Cukrászda Soltvadkert

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. április 24.
Kiskőrösön voltunk hétvégén és átruccantunk egy kávé süteményre. Mennyei élmény a karamellás torta szelet, azóta volt szerencsém már többször elfogyasztani 1-1 szeletet. Isteni sütemények, a kinálat egyedi - választás nagyon nehéz, kiszolgálás gyors -kedves, a környezet nagyon igényes. Köszönjük a finom falatokat, járunk mi még arra :)
Megosztom
Svédasztalos vacsora -

Aranypatkó Csárda Orosháza

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 22. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2018. januárjában voltunk az Önök vendégei. 3 alkalommal látogattuk meg az éttermet, éppen Svédasztalos akciós hét volt. Remek kiszolgálás, választékos svédasztal, friss, finom ételek és sütemények. Maximálisan meg voltunk elégedve, mind a kiszolgálás, mind az ételek minőségére. Jó hírüket visszük, ajánljuk ismerősöknek és barátoknak az Önök éttermét.
Megosztom
Kellemes, gyors vasárnapi ebéd -

Kemencés Vendéglő Halásztelek

2017. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 1.
Már sokszor jártunk az étteremben, kipróbálva a svédasztalos étkezést.
Az ételek minősége, jó, izletes, választékos. A kiszolgálók gyorsak, kedvesek, segitőkészek.
Sorba állás nélkül, gyors étkezést biztosit.Látogatásunkkor több nagyobb asztaltársaság is volt, de ez sem zavarta az ételek gyors utánpótlását.

Megosztom
Remek vendéglátás -

Egri Borozó & Vendéglő Siófok

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Már második éve élvezem a hely vendégszeretetét, kitünő, egyszerű ételeinek választékát, és mind a tulajdonosok, mind a beosztottak udvariasságát. Családias hangulatú étterem - itt minden a vendégről szól. Gyors, pontos, preciz kiszolgálás - finom házias ételek.
Ragyogó a menü rendszer, mely tartalmas és ízletes ételeket kinál

Megosztom
Reggeli az Iluska étteremben -

Iluska Étterem Igal

2017. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. június 14.
2017. júniusában 1 napra látogattunk Igalra a fürdőt felfedezni. Mivel korán reggel érkeztünk, igy a fürdő nyitására várni kellett, igy meglátogattuk az éppen még csak nyitáshoz készülődő éttermet. Érdeklődésünkre, hogy reggelit kaphatunk e, igen volt a válasz és máris asztalhoz ültettek és nyitás előtt is kiszolgáltak minket. Kellemes reggelivel indult a napunk.
Megosztom
2013. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. május 6. - 10 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Csepegi Csárda ! Fogalom volt az ismerősök között, bárkivel beszéltünk aki ezen a környéken járt, feltétlenül megemlitettük, hogy kihagyni nem szabad. Az ételek, a kiszolgálás, a gyorsaság az szinte már I. osztályu volt. De most mi nagyon nagyot csalódtunk. Hétvégén átutazóban voltunk, és gondoltuk, ha már erre visz az utunk, akkor egy ebéddel itt ajándékozzuk meg magunkat.
Megosztom


TérképX