nagytamasne étterem értékelései

Értékelései
23
24
22
21
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne étterem értékeléseit!

Pünkösdi kikapcsolódás -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2020. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. június 24.
Családdal érkeztünk ide.Már többször is jártunk itt mert mindig elégedetten távoztunk innen Ezért amikor a környéken kirándultunk már vártuk, hogy ismét kinyissanak.Előre foglaltunk asztalt, jól is tettük mert telt ház fogadott minket. Gyors volt a kiszolgálás. A rendelt fogások színvonala továbbra is magas.Az ár-érték arány megfelelő.
Megosztom
2019. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 11.
Eldugott, csendes helyen van. Nagyon egyszerű a berendezése , sok a muskátli ahogy a neve is mondja. A tisztaságra sem panaszkodhattunk. Nagyon kevesen voltunk így a kiszolgálás gyors volt. Amit kértünk frissen, ropogósan érkezett, nagy adagban. Minden finom volt, nagyon jól laktunk. Az árával sem volt gond. Aki szereti az egyszerű ízeket ide jöjjön nyáron.
Megosztom
2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 13.
Nem foglaltunk előre helyet, bíztunk benne, hogy szerencsénk lesz. nyitás után érkeztünk, bőven volt még hely. Már többször jártunk itt, már könnyen megtaláljuk. Pincébe kell lemenni (a lépcső korlátját végre megjavíthatnák)
egyedi hangulata van. A kiszolgálás gyors és nem tolakodó. A választék bővült. Továbbra is ízletes minden.
Megosztom
2018. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. november 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Vacsorának valót vadásztunk, éttermet kerestünk a fürdő közelében így keveredtünk ide. Nagy volt a csönd, azt hittük nincs is nyitva. Tárt ajtóval fogadtak minket, nagyon kedves idős úr invitált be minket. Már folyt a vacsoráztatás de nem volt gond hogy mi nem vagyunk szállóvendégek. Svédasztalról válogathattunk. Finom, meleg volt minden fogás.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9.
Nyári nagy melegben éhesen botorkálva találtunk erre az utcán megterítő étteremre. Sok vendég volt, azt hittük a minőség miatt. A menüből választottunk: milánói sertésbordát és gyros tálat. Egy pincér szaladgált így innentől kezdve minden lelassult. A meleg se segítette a türelmet. A mennyiség még sok is volt, de inkább azért mert mindkét ételről hiányzott a szósz így csak a folyadék segített a nyelésben.
Megosztom
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9.
Nyári nagy melegben jártunk itt, a teraszon szerettünk volna leülni. Kis helyre több asztalt toltak össze, így szinte mindenki tudta mi zajlik a másik asztalnál. Ráadásul cigarettázni is mindenhol lehetett, így az is "szívott", aki nem akart. Ez egy kissé rontotta az egész értékét. Könnyen megközelíthető helyen van. A választott fogások mennyisége és minősége megfelelő volt.
Megosztom
Élő zene... -

Magyar Csárda Hévíz

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Hangulatos a csárda kialakítása, tetszett a felszolgálók egyedi öltözete. A gyors rendelés felvétele után a kiszolgálás kicsit lelassult bár az élő zenét biztosító zenekar nagyon igyekezett ezt áthidalni. Nekünk ez sajnos nem hiányzott. Az ételek mennyisége és minősége a további hévizi tartózkodásunk alatt, más éttermekben szerzett tapasztalatokhoz viszonyítva átlagosnak mondható, tehát ettől csak jobbat találtunk.
Megosztom
Kedves meglepetés Hévízről -

Amadeus Grillkert és Étterem Hévíz

2018. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Könnyen megközelíthető. csendes kuckó egy lépcsősor tetején. Nagyon barátságos, családias hangulatú. Kamasz fiainkkal ültünk be ide. Mindenki elégedett volt a választott étel minőségével és mennyiségével. Sajnos annyira, hogy bár szerettük volna még megkóstolni a desszertet is, de nem maradt hely a hasunkban. Nagyon háziasan főznek.
Megosztom
Kellemes hévizi vacsora -

Liget Étterem & Pizzéria Hévíz

2018. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. május 1.
Családi séta közben fedeztük fel. Feltűnt a hangulatos terasz sok vendéggel. Megbeszéltük, hogy aznap ott vacsorázunk. Szerencsére este volt hely. A kiszolgálás gyors és készséges. Az ételeket szépen tálalják, bőséges és finom. Az italokkal sem volt semmi gond. A család mind a négy tagja elégedetten távozott és másoknak is szívesen ajánljuk a helyet.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
A szállóból jöttünk át ide vacsorázni. Sajnos rossz idő volt, csak mi ültünk kint az udvaron. és jött a meglepetés. Finom, meleg leves után a második mennyisége is megfelelőnek látszott. Nagyon ízletes volt és a végén már csak szuszogni tudtunk és még a desszert is jött. Innentől kezdve ide jöttünk étkezni. Sose volt tömeg, gyorsan szolgálták fel az ételeket.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX