nagytamasne étterem értékelései

Értékelései
18
18
13
17
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg nagytamasne értékeléseit!

Olvasd el nagytamasne étterem értékeléseit!

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
A szállóból jöttünk át ide vacsorázni. Sajnos rossz idő volt, csak mi ültünk kint az udvaron. és jött a meglepetés. Finom, meleg leves után a második mennyisége is megfelelőnek látszott. Nagyon ízletes volt és a végén már csak szuszogni tudtunk és még a desszert is jött. Innentől kezdve ide jöttünk étkezni. Sose volt tömeg, gyorsan szolgálták fel az ételeket.
Megosztom
Kívül kellemesebb... -

Borcsa Étterem Balatonfüred

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 23.
Tágas, sok embert befogadó étterem szinte folyamatos volt a vendégek érkezése. Kétszer is itt vacsoráztunk. Az első alkalom nyugodtabban telt el, egy kedveskedő pálinkakóstolót is kaptunk. Később, az időjárás miatt bentre kényszerültünk ez már zajosabb és idegesítőbb lett. A kiszolgálás gyorsaságával nekünk nem volt gond.
Megosztom
Hévíz leggyengébb láncszeme -

Rózsakert Bistro Hévíz

2017. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. május 4.
A déli ebéd kínálatukra készültünk. Központi helyen fekszik a bisztro, látványnak se utolsó. 3 féle 4 fogásos menüvel hívogatják be a vendégeket. Gyorsan kiderült, hogy az a 4 csak 3. Mindegy, ha gyors és finom ez is elég lesz. A leves még finom is volt. A második már lassabban érkezett. mindannyian ugyanazt kértük (4 fő), hogy ne lehessen összekeverni semmit, hát sikerült.
Megosztom
Bumeráng -

Mamma Mia Agárd

2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 4. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Frissen készült ételekkel várják a vendégeket. Sokféle a kínálat.Hamburger, pizza melegszendvics, palacsinta, gyros, egytál ételek közül lehet válogatni. A kiszolgálás gyors. Az általunk kért ételek frissek és elegendőek voltak. Az ár- érték arány megfelelő.Ha Agárdon keresztül utazunk valahova mindig itt állunk meg étkezni, eddig nem csalódtunk.
Megosztom
2017. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. március 21.
Az Ittjártam honlapjáról kerestem egy éttermet, ahol a híres halászlevet
megkóstolhatjuk. családommal jártam itt. Könnyen megtaláltuk. Sokan voltunk, nem volt asztalfoglalásunk, de így is sikerült asztalt kapnunk. Nagyon gyors a kiszolgálás. A halászlé isteni volt, körbekóstoltuk. A második fogást Én már meg sem bírtam enni, de gyorsan becsomagolják.
Megosztom
2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Parádon nyaraltunk, kellett valami étkezési lehetőség. A TI ajánlásotok alapján kerestük meg ezt az éttermet. Jól ki van táblázva mindkét irányból, hogy lehet odatalálni. Szép helyen van. Mi sose voltunk egyedül, folyamatosan jöttek családok, csoportok. Gyorsan dolgoznak. Az ételek finomak, ízletesek és megfelelő mennyiségben adják.
Megosztom
A kevés néha több -

Delta Étterem Csokonyavisonta

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 9.
Közel van a fürdőhöz és a szállásokhoz is, jól megközelíthető. Sok embert tud leültetni kint és bent is kényelmesen. A kiszolgálás gyors, türelmes nem tolakodó. A választott ételek nagyon háziasak, ízletesek és a kis adag is bőséges. Az árak és a minőség is megfelelő. Csak ajánlani tudom. Azért hiba is akadt. A dohányzásra kijelölt hely túl közel van az étkezőkhöz.
Megosztom
A ködös Alsóörsön -

Hotel Laroba étterme Alsóörs

2015. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. január 4.
2015. decemberben jártunk erre. A téli szünet elején, nagyon ködös időszakban. Hangulatos kisvendéglő, a belső részben kicsit szorosan voltunk, de ez sem zavart minket. Az akció keretén belül felszolgált kalács, kakaó, capuccino és forralt bor kombináció a kinti időjárás hangulatát nagyon tudta kompenzálni A kiszolgálás nagyon jó volt.
Megosztom
2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
2015. április
Hétvégén jártunk ott és ebéd időben. Mivel máskor is étkeztünk már itt bátran léptünk be. Az általunk kiválasztott ételek (4 fő) 4 különböző igénnyel nem kaphattuk meg mert már elfogytak. A cserében felajánlott fogásokat elfogadtuk (bár ne tettük volna). Nem vagyunk egy válogatós család, pláne ha éhesen ülünk asztalhoz, de a vége felé már egymást biztattuk, hogy nem is olyan rossz.
Megosztom
2014. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2014. november 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Októberi hűvös este tértünk be ide a családdal (5 fő). Lassú kiszolgálásban volt részünk, egy lányka rohangált kedvetlenül a vendégek között. A kihozott tésztás étel hideg volt. A család nem tudott egyszerre végezni mert a fogások érkezése között nagy szünetek voltak. A helységben a meleget a tömeg adta össze, mivel például a mellettünk lévő radiátor nem működött.
Megosztom
2 oldalon / 13 találat


TérképX